تغییر کلمه محصولات به فروشگاه در عنوان برگه

jamshimi

کاربر عضو
آدرس سایت به صورت yourdomain.com/shop می باشد وقتی روی به این ادرس وارد میشویم در بالا عنوان برگه نوشته شده محصولات_اسم و توصیفی از سایت

از حلقه های ترجمه استفاده کردم و خواستم به جای محصولات بنویسیم فروشگاه از آن جا نشد. از برگه ها هم رفتم و نوشتم فروشگاه باز هم تغییر نکرد

یکی راهنمایی می کنه

harbiline

Edris
آدرس سایت به صورت yourdomain.com/shop می باشد وقتی روی به این ادرس وارد میشویم در بالا عنوان برگه نوشته شده محصولات_اسم و توصیفی از سایت

از حلقه های ترجمه استفاده کردم و خواستم به جای محصولات بنویسیم فروشگاه از آن جا نشد. از برگه ها هم رفتم و نوشتم فروشگاه باز هم تغییر نکرد

یکی راهنمایی می کنه
یه عکس بدید ببینیم کجا رو میگید

شاید منظور شما تایتل هستش یا جای دیگ

با عکس بهتر میشه گفت

harbiline

Edris
سلام

منظورم همون تایتل هست

سپاس
کد:
<title><?php if (is_home () ) { bloginfo('name'); } elseif ( is_category() ) { single_cat_title(); echo ' - ' ; bloginfo('name'); } elseif (is_single() ) { single_post_title(); } elseif (is_page() ) { bloginfo('name'); echo ': '; single_post_title(); } else { wp_title('',true); } ?></title>

jamshimi

کاربر عضو
<title><?php if (is_home () ) { bloginfo('name'); } elseif ( is_category() ) { single_cat_title(); echo ' - ' ; bloginfo('name'); } elseif (is_single() ) { single_post_title(); } elseif (is_page() ) { bloginfo('name'); echo ': '; single_post_title(); } else { wp_title('',true); } ?></title>

سلام و سپاس از شما

این کد در فانکشن بزارم؟

بعدش چه کار انجام میده؟ می خوام در مجموعه وقتی صفحه محصولات باز بشه تایتل به این صورت بشه

فروشگاه-نام سایت

harbiline

Edris
تو هیدر قالبتون بخش

title رو پیدا کنید و کلا با این جاسازی کنید

یه خصوصیت های دیگ این داره ک تست کنید متوجه میشید

بالا