مشکل در افزونه محاسبه اتوماتیک هزینه پست پیشتاز و سفارشی محصولات

persiancastle

تازه وارد
با درود و سپاس از شما

من با پوسته Storefront که ساخته WooThemes هست یک وب سایت فروشگاهی ساخته ام و افزونه محاسبه اتوماتیک هزینه پست پیشتاز و سفارشی محصولات که در فروشگاه رایگان  قرار دارد را به آن افزودم ولی وب سایت من از کار افتاد و این افزونه با پوسته من یا وردپرس 4.7 ناسازگار است، چون با غیر فعال کردن این افزونه وب سایت من دوباره شروع به کار کرد. خواهشمندم اگر کسی راهی برای حل این مشکل سراغ دارد و یا افزونه مناسب دیگری را می شناسد من را راهنمایی کند. سپاسگزارم.

MahdiY

راهبر انجمن
سلام

نسخه ووکامرس و ووکامرس فارسی خود را اعلام کنید

سایت روی لوکال هست یا آنلاینه؟

persiancastle

تازه وارد
نسخه ووکامرس ۲.۶.۹

نسخه ووکامرس فارسی ۲.۶.۳

وب سایت آنلاین است bazarsara.com

سپاسگزاری می کنم خواهشمندم راهنمایی بفرمایید

MahdiY

راهبر انجمن
داخل روت یا پوشه wp-content فایل لاگ یا debug درست شده؟

حالت دیباگ وردپرس رو فعال کنید

در فایل wp-config.php ثابت WP_DEBUG را true کنید

persiancastle

تازه وارد
از شما سپاسگزارم که به مشکل من توجه نشان داده اید و راهنمایی می کنید

خیر، فایل لاگ یا دیباگ درست نشده!

برای اینکه گمراه نشوید می خواستم بپرسم یک افزونه هست که نام سازنده آن MahdiY هست که لیستی بلند از نام شهر ها را داره و یک افزونه هست که نام سازنده آن ووکامرس فارسی هست.

افزونه ای که با نام MahdiY هست کار می کند اما نمی دونم محاسبه پستی رو تا چه اندازه درست انجام می دهد ولی افزونه ووکامرس فارسی محاسبه پستی که در سایت ووکامرس وجود دارد وب سایت من رو از کار می اندازه! لطفا توصیه مناسب خود را برای افزونه ای که مشکل من رو حل می کند بفرمایید.

از راهنمایی شما و وقتی که برای مشکل من گذاشتید دوباره و پیشاپیش سپاسگزارم. 

Mohammad

مدیر انجمن
پرسنل مدیریت
از شما سپاسگزارم که به مشکل من توجه نشان داده اید و راهنمایی می کنید

خیر، فایل لاگ یا دیباگ درست نشده!

برای اینکه گمراه نشوید می خواستم بپرسم یک افزونه هست که نام سازنده آن MahdiY هست که لیستی بلند از نام شهر ها را داره و یک افزونه هست که نام سازنده آن ووکامرس فارسی هست.

افزونه ای که با نام MahdiY هست کار می کند اما نمی دونم محاسبه پستی رو تا چه اندازه درست انجام می دهد ولی افزونه ووکامرس فارسی محاسبه پستی که در سایت ووکامرس وجود دارد وب سایت من رو از کار می اندازه! لطفا توصیه مناسب خود را برای افزونه ای که مشکل من رو حل می کند بفرمایید.

از راهنمایی شما و وقتی که برای مشکل من گذاشتید دوباره و پیشاپیش سپاسگزارم. 
شما از افزونه mahdiy استفاده کنید مشکلی هم نداره.

بالا