مشکل عنوان مطالب در ووکامرس

saman256

تازه وارد
سلام 

یه مشکل با افزونه ووکامرس دارم بدجور گیر کردم 

تو مطالب معمومی که توی سایت میزاریم ادم میتونه بره فایل single.php و فایل های مرتبط و تغییراتی که میخواد رو ایجاد کنه اما تو ووکامرس من الان گیج شدم که برای تغییراتی که میخوام توی مطالب ووکامرس یعنی همون محصولات میخوام ایجاد کنم کجا برم اخه برای تغییر وقتی فایل های خود افزونه رو میگردم هیچ جا اصلا خبری از چیزی نیست که میخوام مثلا تگ h1 تو سایت هست در حالی که همه فایل ها رو گشتم تگ H1 رو پیدا نکردم تو خود قالب هم یه بخش ووکامرس هست اونجا هم همش رو زیرورو کردم ولی باز چیزی پیدا نکردم اگه ممکنه یه نفر راهنمایی کنه یه ماهه درگیرشم که اخرش مجبور شدم به حال خودش بزارم 

amirrahimi69

کاربر عضو
سلام 

یه مشکل با افزونه ووکامرس دارم بدجور گیر کردم 

تو مطالب معمومی که توی سایت میزاریم ادم میتونه بره فایل single.php و فایل های مرتبط و تغییراتی که میخواد رو ایجاد کنه اما تو ووکامرس من الان گیج شدم که برای تغییراتی که میخوام توی مطالب ووکامرس یعنی همون محصولات میخوام ایجاد کنم کجا برم اخه برای تغییر وقتی فایل های خود افزونه رو میگردم هیچ جا اصلا خبری از چیزی نیست که میخوام مثلا تگ h1 تو سایت هست در حالی که همه فایل ها رو گشتم تگ H1 رو پیدا نکردم تو خود قالب هم یه بخش ووکامرس هست اونجا هم همش رو زیرورو کردم ولی باز چیزی پیدا نکردم اگه ممکنه یه نفر راهنمایی کنه یه ماهه درگیرشم که اخرش مجبور شدم به حال خودش بزارم 
سلام دوست عزیز

اینایی که شما میگین مربوط به قالب نیست ؟؟؟؟ اصلا ربطی به ووکامرس نداره ، آدرس سایت رو بزارید تا بررسی شه .

موفق و پیروز باشید

saman256

تازه وارد
یعنی چی؟

فقط ادرس جایی هست که لینک کردم دامین اصلی ادرس یه سایت دیگست که اون مشکلی نداره این صاب دامین که لینک کردم مشکل داره .مشکلشم اینه که قسمت محصولات میخوام متن یا توضیحات تگ h2 بخوره اما جایی موفق نشدم.همینطور محصولات وقتی تو گوگل ایندکس میشن عنوان سایت هم کنار عنوان محصول نمایش داده میشه که باعث میشه عنوان خیلی طولانی بشه قبلا تو سایت اصلی که ووکامرس نبود تونستم رفع کنم اما روی این ووکامرس هرکار کردم اصلا حتی نتونستم بفهمم کجا رو باید تغییر بدم

saman256

تازه وارد
اینکه گفتید ربطی به ووکامرس نداره متوجه نمیشم اخه ربطی به قالب هم که نداره من وقتی مثلا فایل single رو تو قالب ویرایش کنم قسمت نوشته ها تغییر میکنه نه قسمت محصولات.از طرفی هر قالبی هم که میزارم فرق نمیکنه

آخرین ویرایش توسط مدیر:

amirrahimi69

کاربر عضو
اینکه گفتید ربطی به ووکامرس نداره متوجه نمیشم اخه ربطی به قالب هم که نداره من وقتی مثلا فایل single رو تو قالب ویرایش کنم قسمت نوشته ها تغییر میکنه نه قسمت محصولات.از طرفی هر قالبی هم که میزارم فرق نمیکنه
با سلام مجدد ، اکثر قالب ها یک بخش تنظیمات دارن که میتونید تغییرات و استایل موردنظرتون رو روی عناوین و یا توضیحات صفحات محصول اعمال کنید .

اونطور که من متوجه شدم شما از قالب های YITH استفاده میکنید ، که صد در صد پنل مدیریتی به خصوص خودش رو داره . من هم دقیقا از قالب های YITH استفاده میکنم و همه این تغییراتی که شما میگید رو اعمال کردم ، ولی کلا جهت اطلاع میگم که برای تغییر توی صفحات محصول ووکامرس میتونید به single-product.PHP رجوع کنید .

بالا