ووکامرس پارسی

p00yan

تازه وارد
سلام

من اخرین نسخه اصلی ووکامرس رو نصب کردم

تمام نیاز  های من رو من جمله شهرهای ایران داره

فقط واحد پولیش ریاله که پلاگین زرین پال رو نصب کردم تومان هم اضافه کرد.

سوالم این هستش که با وجود این که نسخه اصلی ووکامرس نیازم رو برطرف میکنه ؛ الزامی برای نصب ووکامرس پارسی هستش؟

در صورت نصب نکردن ممکنه بعدا ممکنه به مشکلی بربخورم؟

یا با تایپ های راست نویس مشکل پیدا کنم؟

با احترام

Mohammad

مدیر انجمن
پرسنل مدیریت
سلام

من اخرین نسخه اصلی ووکامرس رو نصب کردم

تمام نیاز  های من رو من جمله شهرهای ایران داره

فقط واحد پولیش ریاله که پلاگین زرین پال رو نصب کردم تومان هم اضافه کرد.

سوالم این هستش که با وجود این که نسخه اصلی ووکامرس نیازم رو برطرف میکنه ؛ الزامی برای نصب ووکامرس پارسی هستش؟

در صورت نصب نکردن ممکنه بعدا ممکنه به مشکلی بربخورم؟

یا با تایپ های راست نویس مشکل پیدا کنم؟

با احترام
سلام

هیچ مشکلی پیش نمیاد ! مگر اینکه خود زرین پال فیلتر بشه .

یا به ابزار های ووکامرس فارسی مثل لیست شهر ها و استان ها ، فروش به استان های خاص ، ترجمه مناسب تر ووکامرس ، قابلیت جایگزین عبارات ووکامرس ، اعداد فارسی مبالغ ووکامرس ، راست چین شدن بخش مدیریت و... نیازی نداشته باشید !

ضمن اینکه زرین پال شهر های ایران رو نداره و فقط استان ها ، توسط خلیل دلاوران گرامی ، @khalil_delavaran درون هسته اصلی ووکامرس قرار گرفته.

زرین پال تنها واحد پولی رو اضافه کرده اونم بخاطر اینکه پلاگین رو سرقت کردند ، به مشکلی نخورن :) شاد باشید.

p00yan

تازه وارد
سلام

هیچ مشکلی پیش نمیاد ! مگر اینکه خود زرین پال فیلتر بشه .

یا به ابزار های ووکامرس فارسی مثل لیست شهر ها و استان ها ، فروش به استان های خاص ، ترجمه مناسب تر ووکامرس ، قابلیت جایگزین عبارات ووکامرس ، اعداد فارسی مبالغ ووکامرس ، راست چین شدن بخش مدیریت و... نیازی نداشته باشید !

ضمن اینکه زرین پال شهر های ایران رو نداره و فقط استان ها ، توسط خلیل دلاوران گرامی ، @khalil_delavaran درون هسته اصلی ووکامرس قرار گرفته.

زرین پال تنها واحد پولی رو اضافه کرده اونم بخاطر اینکه پلاگین رو سرقت کردند ، به مشکلی نخورن :) شاد باشید.
ممنون اقا محمد از پاسختون

بالا