باسلام و احترام.
دوستان عزیز چند سوالی در مورد افزونه ووکامرس دارم ممنون میشم کمک بفرمایید.
--------------------
همان طور در تصویر زیر می بینید برای هر محصول در قسمت حمل نقل فقط یک روش انتخاب خواهد شد.
به طور مثال اگر پست سفارشی و پست پیشتاز باشه فقط یک مورد قابل انتخاب می باشد، من از دوستان سوال دارم اگر کاربر بخواد در سبد خرید روش حمل نقل (که به فرض شامل: تیپاکس ، پست سفارشی ، پست پیشتاز و...) را انتخاب کند باید چه کاری انجام بدم.من می خوام روش حمل نقل توسط کاربر انتخاب بشه.
----------------------------
سوال بعدی در خصوص تصویر زیر می باشد که می خوام بدونم این قسمت برای چه کاری استفاده میشه:
--------------------------------
سوال دیگر در خصوص اینکه آیا امکان ثبت هزینه های ریز برای ارسال درون شهری هست؟
---------------------------
با تشکر از شما دوستان عزیز وقت میزارید و سوالات بنده را مطالعه می کنید تشکر بابت کمکتون.
دوستان عزیز چند سوالی در مورد افزونه ووکامرس دارم ممنون میشم کمک بفرمایید.
--------------------
همان طور در تصویر زیر می بینید برای هر محصول در قسمت حمل نقل فقط یک روش انتخاب خواهد شد.
به طور مثال اگر پست سفارشی و پست پیشتاز باشه فقط یک مورد قابل انتخاب می باشد، من از دوستان سوال دارم اگر کاربر بخواد در سبد خرید روش حمل نقل (که به فرض شامل: تیپاکس ، پست سفارشی ، پست پیشتاز و...) را انتخاب کند باید چه کاری انجام بدم.من می خوام روش حمل نقل توسط کاربر انتخاب بشه.
----------------------------
سوال بعدی در خصوص تصویر زیر می باشد که می خوام بدونم این قسمت برای چه کاری استفاده میشه:
--------------------------------
سوال دیگر در خصوص اینکه آیا امکان ثبت هزینه های ریز برای ارسال درون شهری هست؟
---------------------------
با تشکر از شما دوستان عزیز وقت میزارید و سوالات بنده را مطالعه می کنید تشکر بابت کمکتون.
You must be registered for see images attach
You must be registered for see images attach