طولانی شدن بازگشت از صفحه پرداخت به سایت

soosmar

کاربر عضو
سلام
وقتتون به خیر

سایتی با ووکامرس پیاده سازی شده است، این سایت از درگاه ایران کیش برای درگاه استفاده می کند.
همه چیز بدون مشکل و نقص هست، به جز اینکه موقع برگشت از ایران کیش به سایت، تاخیری حدود 3 دقیقه داریم...
- هیچ صفحه فرودی هم این سایت ندارد.

ممنون می شم راهنمایی بفرمایید
باتشکر

jamshimi

کاربر عضو
دقیقا این مشکل از امروز برای بنده هم ایجاد شده .من از درگاه بانک ملت استفاده می کنم. و افزونه بانک ملت ووکامرس آخرین ورژن دارم. موقع پرداخت موفق وقتی برگشت از سایت بانک به سایت داریم. زمانی حدود 1 دقیقه طول می کشه و پیام زیر میده . در قسمت سفارش هم که نگاه می کنم در قسمت یادداشت های سفارش هم  کد رهگیری و شماره درخواست تراکنش ثبت نمیشه. 

ممنون میشم دوستان راهنمایی کنند

Request Timeout

This request takes too long to process, it is timed out by the server. If it should not be timed out, please contact administrator of this web site to increase 'Connection Timeout'

Mohammad

مدیر انجمن
پرسنل مدیریت
دوستان خود به خود این اتفاق افتاد؟ هیچ تغییر ، بروزرسانی یا... انجام ندادید؟

jamshimi

کاربر عضو
دوستان خود به خود این اتفاق افتاد؟ هیچ تغییر ، بروزرسانی یا... انجام ندادید؟
سلام

خیر هیچ تغییری انجام ندادم به جز بروزرسانی به 3.0.4

اما انگار الان واسه من درست شده چون یک کد در قالب با ووکامرس 3.0.4 همخوانی نداشت که با راهنمایی دوستان فعلا درست شده

ُSajadfa.ir

کاربر عضو
سلام

خیر هیچ تغییری انجام ندادم به جز بروزرسانی به 3.0.4

اما انگار الان واسه من درست شده چون یک کد در قالب با ووکامرس 3.0.4 همخوانی نداشت که با راهنمایی دوستان فعلا درست شده
لطفا راه حل رو اینجا قرار بدین تا بقیه دوستان هم استفاده کنن. 

متشکرم

soosmar

کاربر عضو
ما روی اوبونتو لمپ رو بالا آوردیم و سایت بر روی اون بارگزاری میشه...

من خودم هم حدس زده بودم که مشکل از سمت سرور ما باشه!
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید برای حل این مشکل چه کاری باید انجام شود.

Mohammad

مدیر انجمن
پرسنل مدیریت
فکر کنم با من تماس گرفتید شما ، همون طور که گفتم نصب lamp در لینوکس برای کارهای تجاری اصلا مناسب نیست!

یک centos نصب کنید و یک پنل هاستینگ که مستندات و پیش نیاز های بیشتر سیستم ها رعایت شدند

بحث در اینجاست همین کار شما حداقل ده  ها مشکل عمده ایجاد میکند ! مانند بسته بودن پورت ها

بالا