آپدیت ووکامرس

abbas_habibi

تازه وارد
سلام وقت بخیر من افزونه ووکامرس رو آپدیت کردم ، نسخه قبلی در قسمت محصولات مرتبط ، گروه بندی وجود داشت اما بعد از آپدیت این قسمت وجود نداره و یکسری باکس وجود داره این مشکل رو چطور میشه حل کرد ؟

Mohammad

مدیر انجمن
پرسنل مدیریت
قالب شما با نسخه جدید سازگار نیست!

تا بروزرسانی قالبتون باید صبر می کردید. به نسخه قبلی دانگرید کنید فعلا

jamshimi

کاربر عضو
با سلام

ووکامرس 3 آپدیت کردم همه چی عالیه و تشکر از دست اندرکاران و مدیران لایق و زحمت کش

فقط یه جا یه اشکال املایی داره که با حلقه ترجمه هم درست نشد در بخش حساب کاربری .ممنون میشم در اپدیت های بعدی لحاظ فرمایید .و اون هم کلمه راحتیآدرس که "باید بشه راحتی آدرس"

%D8%B1%D8%B0.PNG

Mohammad

مدیر انجمن
پرسنل مدیریت
با سلام

ووکامرس 3 آپدیت کردم همه چی عالیه و تشکر از دست اندرکاران و مدیران لایق و زحمت کش

فقط یه جا یه اشکال املایی داره که با حلقه ترجمه هم درست نشد در بخش حساب کاربری .ممنون میشم در اپدیت های بعدی لحاظ فرمایید .و اون هم کلمه راحتیآدرس که "باید بشه راحتی آدرس"

%D8%B1%D8%B0.PNG
حتما در بروزرسانی بعدی لحاظ می شود.

jamshimi

کاربر عضو
وقتی سفارشی کامل و تکمیل میشه یه ایمیل از طرف سایت واسه کاربر ارسال میشه که متن اون یه اشکال املایی و نوشتاری داره

سفارش شما در ............................. از 8 اردیبهشت , 1396 کامل شد. فایل مرد نظر را دانلود کنید.

فایل مرد نظر باید بشه مورد نظر

Mohammad

مدیر انجمن
پرسنل مدیریت
متشکرم از گزارش شما

اگر جای دیگری هم دیدید اطلاع بدید.

jamshimi

کاربر عضو
در بخش سفارش هم این اشکالات و به هم ریختگی وجود دارد .به عبارت های جلوی تخفیف و... توجه فرمایید

q.PNG

q2.jpg

همین طور در تصویر زیر در سفارش ها 

q3.PNG

آخرین ویرایش توسط مدیر:

sinalotfi

تازه وارد
در بخش سفارش هم این اشکالات و به هم ریختگی وجود دارد .به عبارت های جلوی تخفیف و... توجه فرمایید

q2.jpg
سلام

من نسخه جدید ووکامرس و ووکامرس پارسی رو چک کردم و درست بود  و این مشکل برای من وجود نداشت

این مشکل شما بخاطر  اینکدینگ قالبتونه

برای تست قالبتون رو تغییر بدید به یکی از قالب های دیفالت وردپرس و دوباره تست بکنید(قالب دیفالت وردپرس اپدیت و  اخرین نسخه باشه)

jamshimi

کاربر عضو
حتما در بروزرسانی بعدی لحاظ می شود.

q2.jpg

همین طور در تصویر زیر در سفارش ها 

q3.PNG

وقتی سفارشی کامل و تکمیل میشه یه ایمیل از طرف سایت واسه کاربر ارسال میشه که متن اون یه اشکال املایی و نوشتاری داره

سفارش شما در ............................. از 8 اردیبهشت , 1396 کامل شد. فایل مرد نظر را دانلود کنید.

فایل مرد نظر باید بشه مورد نظر

با سلام

%D8%B1%D8%B0.PNG

این مشکلات در بروز رسانی جدید ووکامرس فارسی رفع نشده چرا !! مثلا هنوز در بخش حساب کاربری راحتیآدرس وجود دارد!!

Mohammad

مدیر انجمن
پرسنل مدیریت
یکسری رفع شدند. مورد شما از قلم افتاد. حتما در بروزرسانی بعدی اعمال میشه.

jamshimi

کاربر عضو
هنوز در آخرین اپدیت  ووکامرس فارسی این مشکل رفع نشده محمد عزیز

4fuc_1.jpg

بالا