abbas_habibi
تازه وارد
سلام وقت بخیر من افزونه ووکامرس رو آپدیت کردم ، نسخه قبلی در قسمت محصولات مرتبط ، گروه بندی وجود داشت اما بعد از آپدیت این قسمت وجود نداره و یکسری باکس وجود داره این مشکل رو چطور میشه حل کرد ؟
حتما در بروزرسانی بعدی لحاظ می شود.با سلام
ووکامرس 3 آپدیت کردم همه چی عالیه و تشکر از دست اندرکاران و مدیران لایق و زحمت کش
فقط یه جا یه اشکال املایی داره که با حلقه ترجمه هم درست نشد در بخش حساب کاربری .ممنون میشم در اپدیت های بعدی لحاظ فرمایید .و اون هم کلمه راحتیآدرس که "باید بشه راحتی آدرس"
![]()
سلامدر بخش سفارش هم این اشکالات و به هم ریختگی وجود دارد .به عبارت های جلوی تخفیف و... توجه فرمایید
لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است.
![]()
حتما در بروزرسانی بعدی لحاظ می شود.
در بخش سفارش هم این اشکالات و به هم ریختگی وجود دارد .به عبارت های جلوی تخفیف و... توجه فرمایید
![]()
همین طور در تصویر زیر در سفارش ها
![]()
وقتی سفارشی کامل و تکمیل میشه یه ایمیل از طرف سایت واسه کاربر ارسال میشه که متن اون یه اشکال املایی و نوشتاری داره
سفارش شما در ............................. از 8 اردیبهشت , 1396 کامل شد. فایل مرد نظر را دانلود کنید.
فایل مرد نظر باید بشه مورد نظر
با سلام
ووکامرس 3 آپدیت کردم همه چی عالیه و تشکر از دست اندرکاران و مدیران لایق و زحمت کش
فقط یه جا یه اشکال املایی داره که با حلقه ترجمه هم درست نشد در بخش حساب کاربری .ممنون میشم در اپدیت های بعدی لحاظ فرمایید .و اون هم کلمه راحتیآدرس که "باید بشه راحتی آدرس"
![]()
امروز مجدد پیگیر میشم. یادداشت کردم این مورد رو.هنوز در آخرین اپدیت ووکامرس فارسی این مشکل رفع نشده محمد عزیز