حذف کامل قالب و پوسته

eemmaaiillee

تازه وارد
با سلامبرای حذف کامل یک قالب و پوسته چه کار باید انجام داد؟؟حذف کردن قاب از طریق پوسته های ورد پرس امکان دارد اما وقتی دوباره نصبش می کنم یکسری تنظیمات از قبل در اون باقی می مونه!چطور باید تمام پوسته رو به صورت کامل و به همراه تنظیمات اون پاک بکنم؟با تشکر

rocki3oy

کاربر عضو
با سلام و احترام.

زمانی تنظیمات پوسته ذخیره میشه تمامی موارد در دیتابیس وردپرس ثبت میشه، و شما باید بعد از پاک کردن پوسته این موارد هم حذف کنید.

به عبارتی زمانی که شما پوسته را پاک می کنید دیتابیس باقی می مونه که وقتی مجدا پوسته را بارگزاری می کنید از همون موارد ذخیره شده در دیتابیس فراخوانی می کنه.

البته تمامی تنظیمات پوسته ها یک قسمتی داره به نام بازگشت به تنظیمات اولیه روی اون بزنین تمامی موارد به حالت اول باز خواهد گشت.

khalili65

تازه وارد
با سلام دوستان من پوسته صحیفه رو نصب کردم و تنظیماتش به هم خورد یه پوسته دیگه از قالب صحیفه رو نصب کردم و الان مشکل اینه که تنظیمات پوسته قبلی توش مونده و هرچی بازگشت به تنظیمات اولیه میزنم جواب گو نیست و تو هر مروگر یه جوره مثلاً تو کروم ابزارک ها سمت راست هستند و تو موزیلا سمت چپ ممنون میشم راهنمایی کنید

آدرس سایت هم

Qalekhani

قلعه‌خانی
با سلام دوستان من پوسته صحیفه رو نصب کردم و تنظیماتش به هم خورد یه پوسته دیگه از قالب صحیفه رو نصب کردم و الان مشکل اینه که تنظیمات پوسته قبلی توش مونده و هرچی بازگشت به تنظیمات اولیه میزنم جواب گو نیست و تو هر مروگر یه جوره مثلاً تو کروم ابزارک ها سمت راست هستند و تو موزیلا سمت چپ ممنون میشم راهنمایی کنید

آدرس سایت هم
این موردی که شما میگید بیشتر به نظر میاد ایراد از کش شدن اطلاعات باشه.

یک بار سایت رو داخل هر دو مرورگر بارگذاری کنید و بعد کلیدهای ترکیبی Ctrl + F5 رو بزنید تا کش تخلیه شه. علی القاعده نباید مشکلی باقی بمونه.

بالا