پیشرفته کردن متغییر ها

mehdiace

کاربر عضو
سلام وقت بخیر دوستان عزیز

دوستان افزونه هست بشه متغییر ها را حالت های مختلف انتخاب کرد مثلا حالت دکمه رادیویی چون حالت پیشفرض ووکامرس فقط یک حالت هستش 

mehdiace

کاربر عضو
این افزونه عالیست 

سلام دوست گرامی خیلی ممنونم افزونه خیلی خوبیه اما یکم کار باهاش سخته من تونستم متغییر بزارم اما وقتی روش میره قیمت عوض نمیشه

@mehdiace 

از این افزونه استفاده کنید:

Improved Variable Product Attributes  گوگل سرچ کنید به نتیجه برسید .

این یکی هم بد نیست

افزونه Woocommerce Product Add-ons

آخرین ویرایش توسط مدیر:
@mehdiace 

دوست عزیز شما فک کنم از 3 افزونه استفاده می کنید و کاربر تا   هر  3 تا متغیر رو انتخاب نکنه دکمه فعال نمیشه 1 افزونه رو فعال بزارید بقیرو غیرفعال کنید درست میشه

mehdiace

کاربر عضو
@mehdiace 

دوست عزیز شما فک کنم از 3 افزونه استفاده می کنید و کاربر تا   هر  3 تا متغیر رو انتخاب نکنه دکمه فعال نمیشه 1 افزونه رو فعال بزارید بقیرو غیرفعال کنید درست میشه
دوست عزیز باز رفته تو حالات دکمه و سبد به خرید غیر فعاله

@mehdiace 

همچنان که بررسی کردم باز 2 تا متغیر برای گارانتی وجود داره لطف کنید پایینیو غیرفعال کنید و فقط یکی از متغیر ها رو فعال بزارید در ضمن وقتی متغیری میزارید باید حتما یکیشو انتخاب کنید تا دکمه  افزودن به سبد خرید فعال بشه. از این 3 افزونه بهتر  ندیدم در مدتی که با ووکامرس آشنا و کار کردم.

mehdiace

کاربر عضو
@mehdiace 

همچنان که بررسی کردم باز 2 تا متغیر برای گارانتی وجود داره لطف کنید پایینیو غیرفعال کنید و فقط یکی از متغیر ها رو فعال بزارید در ضمن وقتی متغیری میزارید باید حتما یکیشو انتخاب کنید تا دکمه  افزودن به سبد خرید فعال بشه. از این 3 افزونه بهتر  ندیدم در مدتی که با ووکامرس آشنا و کار کردم.
ممنونم از راهنماییتون

فارسیش میشه پیدا کرد؟

بالا