مشکل در نمایش محصولات (پیشاپیش از همکاریتون سپاسگزارم.)

mohamadbolouri

تازه وارد
[SIZE=10pt]من از قالبی استفاده کردم یه سری محصولات داخلش بود که این ها رو نمایش میده ولی محصولات جدید توی لیست نشون نمیده، ضمنا مشکل دیگه ای که دارم اینه که برای هر محصول آشپز مشخص کردم که داخل صفحه غذا مشخصه آشپزش کیه ولی وقتی روی اسم آشپز کلیک میکنم لیست محصولات مرتبط با وی رو نمایش نمیده. ممنون[/SIZE][SIZE=10pt][/SIZE]

You must be registered for see images attach

masoud ashoori

کاربر عضو
سلام، آدرس سایتتون رو بفرستید تا چند مورد رو تست کنم، توضیحاتتون نامشخص و ناکافی هست.

پیام یزدانیان

کاربر عضو
شما بایددسته بندی ها را تنظیم کنید . بدیهی است ک تا تنظیم نکنید نمایش داده نخواهد شد. 

mohamadbolouri

تازه وارد
من همه دسته بندی ها رو انجام دادم ودر طبق تصویر پیوست مشخصه که توی هر دسته محصول هم وجود داره ولی وقتی رو هر دسته کلیک میکنم و میرم توی صفحه هر دسته هیچ محصولی نمایش داده نمی شود. لطفا راهنمایی فرمایید

آخرین ویرایش توسط مدیر:

پیام یزدانیان

کاربر عضو
با این قالب کار نکردم نمیدونم کجا تنظیماتش انجام میشه . 

در صورت تمایل دسترسی مدیریت در تلگرام بفرستید.ببینمش

جاویدان

کاربر عضو
با سلام دوست عزیز

دو نکته هست

اول اینکه شما در صفحه اصلی  فقط 21 محصول با دسته بندی پیش فرض دارید. احتمالا شما از یک دمو استفاده کرده اید بهتره اول فایل های دمو را حذف کنید.

دوم شما هر پست یا کالایی رو که ایجاد می کنید باید منتشر کنید، اگر منتشر کرده اید بهتره آدرس یک محصول را در دسترس بگذارید!!

سوم شما باید ببینید تنظیمات بخش وکامرس را آیا تغییر داده اید یا خیر؟

چهارم آیا قالب شما دارد از یک برگه پیش فرض استفاده می کند یا خیر ؟ یا شما برای آن یک برگه اصلی ایجاد کرده اید؟

پنجم قالب شما بروزرسانی نیست بهتره نسخه بروزتری رو استفاده کنید!! همین بروزرسانی و عدم توجه می تواند بخشی از این خطا باشد.

ششم با یک قالب پیش فرض مثلا استنفورد یا مشابه اون تست بگیرید.

هفتم برخی قالب ها قبل از هر کاری نیازمند برخی افزونه ها هستند بهتره افزونه های الزامی را نصب و فعال کنید.

موفق باشید

جاویدان

کاربر عضو
@جاویدان ممنون از پاسخ کاملتون و اینکه وقت گذاشتید میتونم تلگرامتون رو داشته باشم دقیق تر ازتون بپرسم؟
با سلام دوست عزیز

بنده تلگرام ندارم بهتره سوالتون رو همینجا پیگیری کنید تا اگر سایرین نیز این مشکل رو داشتن در صورت رفع مشکل از اون استفاده کنند

موفق باشید

mohamadbolouri

تازه وارد
@yazdanian1990 

ممنونم، مشکلم از این بود که من افزونه چند فروشندگی نصب کرده بودم که با تعویض اش با دکان مشکلم حل شد.

بالا