شکستن لاینسس قالب ها و پلاگین های خارجی

alirezadrakhshan

تازه وارد
سلام می خواستم بدونم برای شکستن لاینسس های قالب ها و پلاگین های خارجی باید زبانه برنامه نویسی PHP رو یاد بگیرم یا آموزش خاص دیگه ای هم باید یاد بگیرم ؟
اگه که بسته آموزشی در این رابطه وطراحی افزونه های ورپرس هست به من معرفی کنید ممنونم می شم.

harbiline

Edris
دراصل شما باید php بلد باشید
اونا نیاز به شکستن نیستش..
شکستن کلا یه چیز دیگ هستش بهش میگن نال کردن..
یه جورایی قفلشو مثلا اکتیو میکنید..
مثلا یه قالبی دارید که از شما کد لایسنسن میخواد تا نزنی وارد بخش نصبش نمیشه..باید بدونی کجا ازت اکتیور میخواد اونحا باید یه سری دستکاری کنی که نال بشه.

alirezadrakhshan

تازه وارد
دراصل شما باید php بلد باشید
اونا نیاز به شکستن نیستش..
شکستن کلا یه چیز دیگ هستش بهش میگن نال کردن..
یه جورایی قفلشو مثلا اکتیو میکنید..
مثلا یه قالبی دارید که از شما کد لایسنسن میخواد تا نزنی وارد بخش نصبش نمیشه..باید بدونی کجا ازت اکتیور میخواد اونحا باید یه سری دستکاری کنی که نال بشه.
ببخشید یعنی اگه یه بسته آموزش php بخرم می تونم این کار رو انجام بدم یه آموزش خاص دیگه ای هم داره؟

Mesmaili

کاربر عضو
ببخشید یعنی اگه یه بسته آموزش php بخرم می تونم این کار رو انجام بدم یه آموزش خاص دیگه ای هم داره؟
دوست عزیز آموزش خاصی مبنی بر شکستن قفل افزونه و قالب نمیتونید پیدا کنید.
اگر هم باشه، برای همه موارد سازگار نیست. چون هر شرکت، طراح و... متد و روش خودش رو برای فرایند لایسنس در نظر میگیره.

شما با فراگیری دوره php به درک بهتری از کدهای افزونه یا قالب میرسید و این میتونه بهتون کمک کنه تا به هدفتون برسید.

البته در نظر داشته باشید صرفا گذروندن یک دوره شمارو شخص حرفه ای یا کدشکن نمیکنه!

پیشنهاد میکنم: شما که میخواید یه زبان برنامه نویسی رو یاد بگیرید برای شکستن کد افزونه یا قالب، بهتر نیست یک زبان رو برای طراحی و تولید قالب، افزونه، اپ و... یاد بگیرید؟ قطعا لذتش هم بیشتر هست و درامد بهتری هم دارید.

loknat.o

کاربر عضو
نال کردن قالب پیشنهاد خوب و درستی نیست .
درسته تهیه قالب سخت هست اما نال کردن به گفته بعضی از سئو کاران سئو تا یه حد بالا میره
از طرف دیگه دوستانی دارم که قالب نان کردن و بعد از مدتی حالا یکی یک ماه یکی یک سال به مشکل کپی رایت خوردن .
پلاگین موردی نداره اما قالب اگر هم نال استفاده کردی سعی کن تا جایی ک میتونی کپی رایت ازش باقی نمونه .

قالب ایرانی و پلاگین ایرانی هم نال نکن چون راحت سایتت رو میتونن ببندن با یه زنگ به 195

آخرین ویرایش:

alirezadrakhshan

تازه وارد
دوست عزیز آموزش خاصی مبنی بر شکستن قفل افزونه و قالب نمیتونید پیدا کنید.
اگر هم باشه، برای همه موارد سازگار نیست. چون هر شرکت، طراح و... متد و روش خودش رو برای فرایند لایسنس در نظر میگیره.

شما با فراگیری دوره php به درک بهتری از کدهای افزونه یا قالب میرسید و این میتونه بهتون کمک کنه تا به هدفتون برسید.

البته در نظر داشته باشید صرفا گذروندن یک دوره شمارو شخص حرفه ای یا کدشکن نمیکنه!

پیشنهاد میکنم: شما که میخواید یه زبان برنامه نویسی رو یاد بگیرید برای شکستن کد افزونه یا قالب، بهتر نیست یک زبان رو برای طراحی و تولید قالب، افزونه، اپ و... یاد بگیرید؟ قطعا لذتش هم بیشتر هست و درامد بهتری هم دارید.
بله درسته خیلی ممنومن از شما

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: Mesmaili
بالا