نیاز به اسپانسر مالی

musicbaz

تازه وارد
با سلام به دوستان برا سایتم که سایت موزیکه اسپانسر مالی میخوام کسی هست ؟؟؟؟

رتبه سایت با سرچ اسمش تو گوگل صفحه اوله

لینکش اینه

و رتبه الکسام 70 هزار هست

و روزی 50 تا 100 بازدید دارم

فعلا درامدی ندارم ازش

اما

با کمک شما در میارم و پول شما برمیگرده

آخرین ویرایش توسط مدیر:

rocki3oy

کاربر عضو
با سلام و احترام.

دوست عزیز اینجوری شما مختصر نوشتید هیچ کس قبول نمیکنه.

این سایت موزیک شما چه رتبه ای داره؟

لینکش چیه؟

بازدید چقدر داره؟

درآمد چقدر داره؟

چند سال سابقه داره؟

و...

musicbaz

تازه وارد

لینکش اینه

فعلا درامدی ندارم ازش

اما

mohammad90-2011

تازه وارد
روزی 50 تا 100 بازدید که فاجعه است نمیشه ازش پولی درآورد

اگه 1000 بازدید بود میشد رو پیشرفتش فکر کرد ولی تو موضوع موزیک نمیشه روی این سایت مانور داد

aozviyat

تازه وارد
دوست عزیز با من تماس بگیر از طریق تلگرام، چون من اینجا خیلی کم میام

و اینم شماره منه: 09107843996

اینم ایمیل من: e.akbari1393@gmail.com

A

Atashe.Entezar

Guest
سلام دوست خوبم

اینکه سایتی با نام خودش صفحه اول بیاد خیلی مهم نیست برا سئو بیشتر وقت بذار

جاویدان

کاربر عضو
با سلام

دوست عزیز

که تاپیک رو بعد از 1 هفته بالا آوردی برای تبلیغات سایتت لطفا خودت به رفتارت فکر کن ما جایی به اسم بازارچه و معرفی سایت داریم پس نیازی به این روشها نیست

قصد دلسرد کردن شما رو ندارم ولی حداقل اطلاعات رو درست بگو ، اگر نمیدونی بپرس پرسیدن عیب نیست . بنده از تلاش شما با خبرم و اگر اشتباه نکنم در مورد شما یادم میاد برای این قالب چقدر دردسر کشیدی که درکش کنی و بالاش بیاری مخصوصا اون قسمت پلیر رو پس بدون الان هر چی می گم برای بهتر شدن کارت هستش پس دقت کن.

globe-sm.d0f76e3d37b3db1f5de9a369b65ac33c.jpg
2,694,888 2,065,037

Rank in
icon_tip.4f0ae04e390da581fff1a3fa62e96860.png

ir.2ac099e190547501704d309d59831d2b.png
82,526
رتبه شما در جهانی اینه و در ایران این و این یعنی شما اصلا قصد پیشرفت نداری ، چون اگر داشتی فقط روزی 1 ساعت نه بیشتر در 1 ماه کار میشه رتبه به مراتب بیشتر از این تنها کاری که شما باید می کردی این بود مثل بیشتر سایتهای موزیک هر آهنگی جدید بود رو سریعا در لیست خودت قرار میدادی و به سرعت اون رو لیچ می کردی رو سرورت و این میشد روزی 5 تا 20 آهنگ در روز که با زمان انتشار میشد هر 1.15 ساعت 1 انتشار  موزیک  کاری به تصویری و اینهاش ندارم دامنه به این خوبی داری ولی قدرش رو نمیدونی هر چند تعصب شما به انگلیسی بودن منو و پیوند های یکتا مطالب رو نفهمیدم عزیزم اگر برای ایرانی ها موزیک میذاری باید پیوند یکتات اگرم انگلیسی هست تیتر مطلبت فارسی باشه که حداقل سئو فارسی رو بتونی توش قرار بدی .
اشتباه دوم شما اینه وقتی می خوای موزیک قرار بدی یادت میره باید برای سرور موزیک هاست دانلود بگیری حداقل 1 ماهه البته این بسته به فروشنده هاست شما هم داره که اصلا همچین چیزی داره یا نه و شما اصلا تحقیقی در این مورد داشتی یا نه ، هر چند یه راه درو داری و اون اینه که موقتا از سرورهای پیکو و خروجی مستقیمش استفاده کنی ولی احتمال حذف همیشه هست
سوم راهت رو مشخص کن یا کلا برو تو کار خارجی با این منو و موزیک خارجی قرار بده و طعم فیل رو بچش که فکر کنم چند وقت دیگه فیل شی با برخی مطالبی که گذاشتی ولی کاربر خارجی داشته باش .
یا ایرانی شو و موزیک ایرانی بذار و برای هر چی خودت رو آماده کن ولی سمت خارجی ها و موزیک ویدئو نرو که کمتر گزارش رد میشه و اینکه موزیک خواننده زن نذار چون فیل دم دره .
یادت باشه شما نیاز داری در فوتر از کلمات متا تگ استفاده کنی تا بر اساس اون موتور جستجو بیشتر شما رو بشناسه
ضمنا اشتباه شما در استفاده از نقشه سایت و فایل روبوت باعث کندی دیدن شما در موتور های جستجو میشه
به شخصه این افزونه رو بهت معرفی می کنم چون تنظیمات کمی داره XML Sitemap & Google News feeds
هر چند از ارسال تاپیکت 1 هفته میگذره ولی گفتم شاید بدرد شما و سایرین  بخوره .
موفق باشی

mehrpouya

کاربر عضو

لینکش اینه

فعلا درامدی ندارم ازش

اما

سلام دوست عزیز.

لازم دونستم چن تا نکته رو یادآوری کنم بعنوان تجربه:

1- بحث کپی رایت رو جدی بگیر. شاید الآن گیر نکنی. فردا بازدیدات بالا برن برات دردسر می‌شه.

2- بحث موسیقی بحثی دردسرسازه. جدا از دردسراش، رقبای بزرگتر و قدیمیتری هم داری.

3- از قالبی استفاده کردی که جای گسترش داره. بهتره بیشتر از اینکه به بحث دانلود دردسرساز فکر کنی؛ روی منبع اطلاعاتی شدنت وقت بگذاری

موفق باشی

بالا