شناسایی یک قالب مجله ای وردپرس ؟؟ لطفا کمک کنید

Mehdi-King

تازه وارد
سلام به دوستان گرامی و بزرگوار 

ببخشید یک کمک و راهنمایی میخواستم از شما چند وقتیه دنبال یک قالب وردپرس هستم سبک مجله ای که خوب کار شده باشه که الان چند روزه یه سایتی رفته تو سرم که بتونم قالبش رو گیر بیارم ممنون میشم از شما دوستان اسم سایت :: www.sohait.com اگر کسی میدونه اسم قالب چیه و از کجا میشه دانلود کردش خیلی خیلی لطف میکنه منو راهنمایی کنه امیدوارم دوستان کمک کنم 

با تشکر

miladjef

کاربر عضو
سلام به دوستان گرامی و بزرگوار 

ببخشید یک کمک و راهنمایی میخواستم از شما چند وقتیه دنبال یک قالب وردپرس هستم سبک مجله ای که خوب کار شده باشه که الان چند روزه یه سایتی رفته تو سرم که بتونم قالبش رو گیر بیارم ممنون میشم از شما دوستان اسم سایت :: www.sohait.com اگر کسی میدونه اسم قالب چیه و از کجا میشه دانلود کردش خیلی خیلی لطف میکنه منو راهنمایی کنه امیدوارم دوستان کمک کنم 

با تشکر
این سایت اصلا وردپرسی نیست بلکه بر مبنای asp  و jquery نوشته شده و همچنین از bootstrap نیز در این سایت استفاده شده و به احتمال خیلی زیاد اختصاصی نوشته شده

آخرین ویرایش توسط مدیر:

Mehdi-King

تازه وارد
دستت درد نکنه میلاد جان جدی میگی آخه خیلی شبیه سایت های وردپرسی هستش اصلا باورم نمیشه با asp نوشته باشه ؟!

miladjef

کاربر عضو
آره خیلی خوب نوشته شده

اما درباره ی asp بودنش می تونید به سورس خود صفحه مراجعه کنی می بینی که توی کدها  کدی مثل

www.sohait.com/Default.aspxهست ککه نشون می ده برنامه نویسی سایت بر مبنای asp هست.

البته از سایت seomastring.com هم میشه فهمید

بالا