نمايش محتواي برگه ها در قسمت حالت خبري قالب صحيفه

baran2

تازه وارد
سلام

اميدوارم اينبار سوالام را در جاي درست مطرح كرده باشم

من براي سايتم از حالت خبري قالب صحيفحه استفاده كردم بعد توي سايتم يك سري برگه تعريف كردم كه اين برگه ها هر كدوم يك سري مطلب دارن
كه من از اين برگه ها براي قسمت منو استفاده كردم كه كاربر كليك ميكنه روي هر منويي محتواي هر كدوم را مشاهده ميكنه
حالا آيا ميشه كه همون محتواي برگه را هم در صفحه نشون داد
يعني من ميخوام از اين حالت خبري قالب استفاده كنم براي نمايش محتواي برگه ها استفاده كنم

ممنون

miladjef

کاربر عضو
سلام

اميدوارم اينبار سوالام را در جاي درست مطرح كرده باشم

من براي سايتم از حالت خبري قالب صحيفحه استفاده كردم بعد توي سايتم يك سري برگه تعريف كردم كه اين برگه ها هر كدوم يك سري مطلب دارن

كه من از اين برگه ها براي قسمت منو استفاده كردم كه كاربر كليك ميكنه روي هر منويي محتواي هر كدوم را مشاهده ميكنه

حالا آيا ميشه كه همون محتواي برگه را هم در صفحه نشون داد

يعني من ميخوام از اين حالت خبري قالب استفاده كنم براي نمايش محتواي برگه ها استفاده كنم

ممنون
شما می تونید با استفاده از برگه ساز که پایین بخش عنوان هست(در برگه ها) استفاده کنید

آخرین ویرایش توسط مدیر:

baran2

تازه وارد
شما می تونید با استفاده از برگه ساز که پایین بخش عنوان هست(در برگه ها) استفاده کنید
من خودم ازبخش افزودن برگه در قسمت برگه ها اين برگه هايي كه براي منو ساختم را استفاده كردم

ولي در قسمت حالت خبري من ميخوام مطلبي كه در برگه آموزشي ام قرار دارد در باكس اخبار نمايش داده بشه ولي متاسفانه ليست برگه ها را در اين قسمت نشان نميدهد و فقط پست هاي ارسالي را نشان ميدهد.

ولي من ميخواهم برگه را در اين قسمت نشان دهد

miladjef

کاربر عضو
من خودم ازبخش افزودن برگه در قسمت برگه ها اين برگه هايي كه براي منو ساختم را استفاده كردم

ولي در قسمت حالت خبري من ميخوام مطلبي كه در برگه آموزشي ام قرار دارد در باكس اخبار نمايش داده بشه ولي متاسفانه ليست برگه ها را در اين قسمت نشان نميدهد و فقط پست هاي ارسالي را نشان ميدهد.

ولي من ميخواهم برگه را در اين قسمت نشان دهد
چند عکس از مطلبی که می خواهید قرار بدهید(هم مطالب و هم مکانی که می خواهید قرار دهید ) آپلود کنید.

baran2

تازه وارد
چند عکس از مطلبی که می خواهید قرار بدهید(هم مطالب و هم مکانی که می خواهید قرار دهید ) آپلود کنید.
سلام

يه عكس قرار دادم و توضيحات را هم روي عكس نوشتم

پیوست‌ها

• 1.bmp
    4.2 مگابایت · بازدیدها: 8

miladjef

کاربر عضو
سلام

يه عكس قرار دادم و توضيحات را هم روي عكس نوشتم
تا اونجای که من متوجه شدم از مطلبی که نوشته بودید.

1-شما می تونید با استفاه از برگه ساز و انتخاب فرم مناسب(که قابلیت نمایش دسته های دلخواه رو داشته باشه) این کار رو انجام بدین.(فقط باید نوشته وردنظرتون با تگ های که برای کادر فعال کردین یکی باشه)

2-برای تغییر منوی بار بالایی باید دقت کنید که ما داخل اکثر قالب های وردپرسی می توانیم با استفاه از منو ای کناری شخصی سازی برگه ها را انجام دهیم پس شما می توانید با استفاه از تنظیمات برگه و همجنین تنظیمات ابزارک این تنیمات رو اانجام دهید.

3-برای قرار دادن مطلب یک دسته خاص در بخش ابزارک می توانید از ابزارک پست استفاده کنید و از دسته بندی دلخواهتون را استفاده کنید

baran2

تازه وارد
1-شما می تونید با استفاه از برگه ساز و انتخاب فرم مناسب(که قابلیت نمایش دسته های دلخواه رو داشته باشه) این کار رو انجام بدین.(فقط باید نوشته وردنظرتون با تگ های که برای کادر فعال کردین یکی باشه)
اين برگه ساز در كجا قرار دارد؟؟

بالا