سوال:کد نمایش مطالب بروزرسانی شده وردپرس

rocki3oy

کاربر عضو
با سلام و احترام.

همان طور می دانید کد زیر تمامی مطالبی که بروزرسانی یا ویرایش میشه رو به عنوان اولین مطلب نمایش داده میشه.

فقط یک مشکلی این کد داره وقتی مطلب جدیدی ارسال کنی دوباره این لیست اضافه خواهد شد.

دوستان کسی هست کدی در اختیار من قرار بده که فقط مطالب بروزرسانی رو نمایش بده یعنی فقط مطالبی که ویرایش میشه نمایش بده و مطالب جدید رو نمایش نده

با تشکر از کمک شما.

کد:
<?php 	$paged = (get_query_var('paged')) ? get_query_var('paged') : 1;	query_posts('orderby=modified&showposts=10&paged=' . $paged);	if (have_posts()) : while (have_posts()) : the_post();?>	<a href="<?php the_permalink(); ?>" target="_blank"><?php the_title(); ?></a><?php endwhile; else: ?><?php endif; ?>

hannanstd.ir

مدیر انجمن و توسعه دهنده ووکامرس پارسی
اونطوری امکانش نیست مگر اینکه داخل حلقه بیاید و یه شرط رو بررسی کنید . یعنی تاریخ ایجاد پست رو با تاریخ ویرایشش مقایسه کنید اگه مثل هم نبودند یعنی پست جدید نیست :

if ( the_date('ymdHis') != the_modified_date('ymdHis') ) {}پ.ن :

h رو باید H بنویسید . کل اصلاح شد .

آخرین ویرایش توسط مدیر:

rocki3oy

کاربر عضو
اونطوری امکانش نیست مگر اینکه داخل حلقه بیاید و یه شرط رو بررسی کنید . یعنی تاریخ ایجاد پست رو با تاریخ ویرایشش مقایسه کنید اگه مثل هم نبودند یعنی پست جدید نیست :

if ( the_date('ymdHis') != the_modified_date('ymdHis') ) {}پ.ن :

h رو باید H بنویسید . کل اصلاح شد .
با تشکر از پاسخ کاملتون ممنونم.استفاده کردم و کاملا درست کار می کرد منم همین فکر در ذهنم بود ولی محاسبه تاریخ رو نمی دونستم چطور به صورت شرط استفاده کنم.واقعا مثل همیشه با پاسختون مارو شرمنده خودتون کردید.

فقط خواستم برای دوستان دیگه ای که قصد استفاده از کد رو دارند کد کامل رو قرار بدم.

<?php $paged = (get_query_var('paged')) ? get_query_var('paged') : 1; query_posts('orderby=modified&showposts=10&paged=' . $paged); if (have_posts()) : while (have_posts()) : the_post(); if ( get_the_date('ymdHis') != get_the_modified_date('ymdHis') ) {?> <a href="<?php the_permalink(); ?>" target="_blank"><?php the_title(); ?></a><?php }endwhile; else: ?><?php endif; ?> بازم ممنونم به خاطر لطفتون.

---------------------------------

کد قسمت h به H ویرایش شد.با تشکر از HANNANStd

آخرین ویرایش توسط مدیر:
بالا