افزونه های مورد نیاز برای سایت طراحی سایت وردپرسی

erfkmd

کاربر عضو
سلام خدمت دوستان عزیز

برای سایت طراحی سایت تحت سیستم وردپرس چه افزونه های مورد نیاز هست و چه افزونه هایی پیشنهاد میکنید؟

مثلا برای دریافت سفارش گرویتی فرم هست یا wp flat .

برای کامل شدن و کاربر پسند شدن سایت پیشنهادتون چیه؟

ممنون از انجمن خوبتون

miladjef

کاربر عضو
اگر منظور شما از افزونه برای ساخت قالب(محتوا) وردپرسی افزونه های با رابط کاربری هست

من پیشنهادمVisual Composer و افزونه های وابسته ی اون هست.(در واقع این افزونه یک افزونه برگه ساز و باعث جداب تر شدن صفحه شما از نظر زیبای می شود)

و اگر نه بیشتر توضیح بدید.

اماا در کل  کار با css صفحه بهترین و  راه اصلی هست

آخرین ویرایش توسط مدیر:

erfkmd

کاربر عضو
نه منظورم سایت خدمات طراحی سایت هستش

افزونه هایی که برای راحت تر شدن کار مشتریا استفاده بشه برای سفارش سایتشون

miladjef

کاربر عضو
نه منظورم سایت خدمات طراحی سایت هستش

افزونه هایی که برای راحت تر شدن کار مشتریا استفاده بشه برای سفارش سایتشون
ببخشید.

به نظر من بهترین گزینه همون گرویتی فرم هست .شما می توانید با استفاده از  قابلیت  منطق شرطی و هچنین چک باکس ها فرم مورد نظرتون طراحی کنید.

erfkmd

کاربر عضو
میخواستم برای هر مشتری پرتال خودشو تعریف کنم

یه افزونه هست که واقعا عالی هستش اما باید لایسنسشو خرید و درگاه براش نوشت

فارسی سازیش مشکلی نیست

wp-client.com

یه نگاهی بهش بندازید

ممنون

miladjef

کاربر عضو
میخواستم برای هر مشتری پرتال خودشو تعریف کنم

یه افزونه هست که واقعا عالی هستش اما باید لایسنسشو خرید و درگاه براش نوشت

فارسی سازیش مشکلی نیست

wp-client.com

یه نگاهی بهش بندازید

ممنون
افزونه جالبی به نظر میرسه.اما بازم می گم تقریبا اکثر این امکانات رو میشه با گرویتی ساخت البته یه مقدار محدودیت دارین اما کلیت یکی میشه فقط یک مقدار سروکله زدن و همینطور جستجو برای پیدا کردن افززونه های وابسته مناسب هست.لبته اگر توی برنامه نویسی وارد باشین می تونید خودتون هر افزونه واسته که بخواین رو براش توسعه بدین اما به صورت کلی چیز زیادی نسبت به گرویتی نداره پیشنهاد می کنم یک بار کل تاپیک گرویتی این سایت رو بخونید جالبه من خود برای مشکلاتی که داشتم نزدیک به 4 بار کل این تتاپیک رو دوره کردم تا تونستم تمام مشکلاتم رو برطرف کنم.البته خوبیش اینه که این تاپیک خیلی فعاله و در بسیاری از موارد جواب سوالاتون رو به صورت کامل میدن  و البته درگاه پرداخت و افزونه sms هم داره که خیلی می تونه تو راحتی کار مشتری کمک کنه.

erfkmd

کاربر عضو
افزونه جالبی به نظر میرسه.اما بازم می گم تقریبا اکثر این امکانات رو میشه با گرویتی ساخت البته یه مقدار محدودیت دارین اما کلیت یکی میشه فقط یک مقدار سروکله زدن و همینطور جستجو برای پیدا کردن افززونه های وابسته مناسب هست.لبته اگر توی برنامه نویسی وارد باشین می تونید خودتون هر افزونه واسته که بخواین رو براش توسعه بدین اما به صورت کلی چیز زیادی نسبت به گرویتی نداره پیشنهاد می کنم یک بار کل تاپیک گرویتی این سایت رو بخونید جالبه من خود برای مشکلاتی که داشتم نزدیک به 4 بار کل این تتاپیک رو دوره کردم تا تونستم تمام مشکلاتم رو برطرف کنم.البته خوبیش اینه که این تاپیک خیلی فعاله و در بسیاری از موارد جواب سوالاتون رو به صورت کامل میدن  و البته درگاه پرداخت و افزونه sms هم داره که خیلی می تونه تو راحتی کار مشتری کمک کنه.
ممنون از وقتی که گذاشتین

erfkmd

کاربر عضو
برای مدیریت کاربرای سایت چه پیشنهادی میکنین

بالا