فروشگاه تم وردپرس

saji051

کاربر عضو
سلام من چطوری میتونم یه سایت بیارم بالا مثل سایت rtl-theme.com که برای فروش قالب هست که بتونم قالبهام رو رو سایت بیارم بالا و زمانیکه کاربر روی پیش نمایش تم 

کلیک کرد بتونه دموی قالب رو ببینه؟؟؟

ممنون میشم راهنمایی کنید.

alihesari

کاربر عضو
یه اسکریپت فروشگاه ساز هست که بیشتر این نوع فروشگاه ها از این اسکریپت استفاده میکنند تویه پرشین اسکریپت هم موجوده سرچ کنید. از وردپرس هم میتونید استفاده کنید قالب هایی به همین شکل براش موجود است.

[info]ولی از من به شما پیشنهاد اگر میخواین قالب های تکراری و موجود در سایر فروشگاه ها رو مجدد برای فروش بذارید مثل همین کاری که فعلا بیشتر فروشگاه های قالب فارسی انجام میدن! دست نگه دارید. دنبال یه کار بهتر و جدیدتر باشید تا علاوه بر اینکه یه کار جدید انجام دادین به وب فارسی هم کمکی کرده باشید! دیگه کارای تکراری خیلی زیاد شده! اگر هم که قالب های جدیدی داری که خودت طراحی میکنی اینم میتونه قابل توجیه باشه. موفق باشید[/info]

آخرین ویرایش توسط مدیر:

hannanstd.ir

مدیر انجمن و توسعه دهنده ووکامرس پارسی
سایت rtl-theme داره از wp-forest استفاده میکنه . همیار هم همینطور .

ولی جفتشون کلی تغییرات روی اون دادن .

اسکریت تم فارست یا همون zipmarket هم توی سایت پرشین اسکریپت هست که اون هم تا کنون مشکلات زیادی ازش گزارش شده .

بنده میتونم یک نسخه کامل و بدون باگ رو براتون طراحی کنم با امکانات خیلی وسیع تر ... ولی ارزون حساب نمیکنم .

آخرین ویرایش توسط مدیر:

saji051

کاربر عضو
یه اسکریپت فروشگاه ساز هست که بیشتر این نوع فروشگاه ها از این اسکریپت استفاده میکنند تویه پرشین اسکریپت هم موجوده سرچ کنید. از وردپرس هم میتونید استفاده کنید قالب هایی به همین شکل براش موجود است.

[info]ولی از من به شما پیشنهاد اگر میخواین قالب های تکراری و موجود در سایر فروشگاه ها رو مجدد برای فروش بذارید مثل همین کاری که فعلا بیشتر فروشگاه های قالب فارسی انجام میدن! دست نگه دارید. دنبال یه کار بهتر و جدیدتر باشید تا علاوه بر اینکه یه کار جدید انجام دادین به وب فارسی هم کمکی کرده باشید! دیگه کارای تکراری خیلی زیاد شده! اگر هم که قالب های جدیدی داری که خودت طراحی میکنی اینم میتونه قابل توجیه باشه. موفق باشید[/info]
خیلی ممنون دوست عزیز بابت پاسخگویی‌ :)

من نمی خوام یه فروشگاه تم بزنم فقط می خواستم بدونم چطوری میشه همجین کاری رو انجام داد می خواستم تجربه بشه همین

میشه یه کوچولو بیشتر توضیح بدید و در مورد این اسکریپت فروشگاه ساز یا اگه امکانش هست برام پیوست کنید؟؟؟

ممنون :)

Mohammad

مدیر انجمن
پرسنل مدیریت
در تالار جستجو کنید تم فارست

saji051

کاربر عضو
آقا محمد من فروشگاه سازهایی که تو سایت بود رو دیدم اما اون واسه من نصب نشد...

من یه چیزی خیلی ساده تر از اون میخوام 

میخوام مثلا یه پیج داشته باشه و ۴ یا ۵ تا تم رو توی پیج قرار بدم و زمانیکه کاربر روی هر کدوم از تم ها که کلیک کرد بتونه دمو مربوط به تم رو ببینه 

Mohammad

مدیر انجمن
پرسنل مدیریت
چرا از ووکامرس استفاده نمی کنید؟

مارکت که نمیخوای راه بندازی؟

یه توضیح بده هدفت چیه؟

saji051

کاربر عضو
می خوام تو یه صفحه از سایت ۳تا یا ۴تا تم قرار بدم و کاربر زمانیگه از یه تم خوشش اومد خواست بیشتر با محیط تم آشنا بشه روی تم کلیک کنه تا بتونه دموهای تم مربوط رو ببینه با اسکرین شات توضیح میدم:

آدرس دموی تو اسکرین شات:

o9iy8hb008803ddavbk4.png

caduspro

کاربر عضو
شما می تونی از یکی از قالب های آماده استفاده کنی:

و ...

اگر می خای با استایل جداگانه و طرح خود شما راه اندازی بشه را راهنمایی به جایی نمی رسی بده یکی برات درست کنه راحت و بی دردسر

saji051

کاربر عضو

و ...

اگر می خای با استایل جداگانه و طرح خود شما راه اندازی بشه را راهنمایی به جایی نمی رسی بده یکی برات درست کنه راحت و بی دردسر
ممنون از شما

نمونه مشابه تو سایت های ایرانی نداریم؟؟؟

caduspro

کاربر عضو
قالب wp_forest یا اسکریپت zipmarket موجود است که هر کدوم دارای مشکلات خودش است. این قالب ها به روز هستند و توسط افراد متخصص طراحی شدند.

اگر روی استایل قالب زیاد حساس نیستید از این قالبهای آماده استفاده کنید البته هزینه کنید و نسخه اوجینال رو خریداری کنید که هم به روز رسانی رو داشته باشید هم امنیت.

اگر هم دوست داشتید قابل طراحی است

saji051

کاربر عضو

و ...

دوست عزیز این تم ها واسه وردپرس هست یا نه؟؟؟

hannanstd.ir

مدیر انجمن و توسعه دهنده ووکامرس پارسی
اون قالب makery که دوستمون معرفی کردند نسخه فارسی اش امروز تو سایت مارکت همیار برای فروش منتشر شده .

saji051

کاربر عضو
اون قالب makery که دوستمون معرفی کردند نسخه فارسی اش امروز تو سایت مارکت همیار برای فروش منتشر شده .
ممنون دوست من 

این رو وردپرس نصب میشه؟؟؟

من میخوام مثل این باشه این قالب کار منو انجام میده؟؟؟

آدرس دموی تو اسکرین شات:

o9iy8hb008803ddavbk4.png

Mohammad

مدیر انجمن
پرسنل مدیریت
اتفاقا makery رو داریم فارسی سازی می کنیم برای انتشار...

بالا