مشورت در مورد دریافت سفارش

erfkmd

کاربر عضو
سلام

از دوستان یه مشورت میخواستم

من یه سایتی با وردپرس راه انداختم که در اون از گرویتی فرم برای دریافت سفارش استفاده میکنم

برای پیگیری سفارش هم از پلاگین sticky list استفاده میکنم

اما من میخوام که هر کاربر با ثبت نام و درست کردن پروفایل با افزونه هایی مثل یوزر پرو بتونه توی صفحه ی پروفایلش تمام فرم هایی رو که تا حالا ثبت کرده ببینه و وضعیت اونها رو چک کنه.

همچنین توی همون صفحه قابلیت تیکتینگ و اعلام آماده بودن پروژه از طرف مدیر رو داشته باشه

دوستان چه پیشنهادی میکنند؟ مثلا ترکیب چند پلاگین یا...

ممنون

hannanstd.ir

مدیر انجمن و توسعه دهنده ووکامرس پارسی
سوالتون یکم گنگه . خب شما توی تنظیمات فرمهاتون تیک ضروری بودن ورود برای پر کردن فرم رو بزنید و قبل از پر کردن فرم کاربر رو محبور کنید از طریق یوزر پرو ثبت نام کنه . بعد از ثبت نام و لاگین که فرم رو پرکنه با استیکی لیست اکی میشه دیگه .

البته عذر خواهی میکنم فقط یک سوال . مشکلی که کاربر زیر با یوزر پرو دارند رو شما هم دارید :

آخرین ویرایش توسط مدیر:

erfkmd

کاربر عضو
سوالتون یکم گنگه . خب شما توی تنظیمات فرمهاتون تیک ضروری بودن ورود برای پر کردن فرم رو بزنید و قبل از پر کردن فرم کاربر رو محبور کنید از طریق یوزر پرو ثبت نام کنه . بعد از ثبت نام و لاگین که فرم رو پرکنه با استیکی لیست اکی میشه دیگه .

البته عذر خواهی میکنم فقط یک سوال . مشکلی که کاربر زیر با یوزر پرو دارند رو شما هم دارید :

یوزر پرو فعال هستش و اختلالی توی یوزر پرو و فرم ها نیست.

در مورد سوال میدونم میتونن چک کنن با اون افزونه اما من میخوام وقتی یوزر لاگین میکنه و به صفحه ی پروفایلش میره

همه رو همونجا توی اون صفحه ببینه

hannanstd.ir

والا من با یوزر پرو کار نکردم یعنی قبلا یه بار نصب کردم دیگه تنظیمات خیلی زیادی داره حوصله ام نکشید و پاکش کردم . توی صفحه پروفایل یوزر پرو امکان قرار دادن شورت کدی چیزی وجود داره؟

erfkmd

کاربر عضو
والا من با یوزر پرو کار نکردم یعنی قبلا یه بار نصب کردم دیگه تنظیمات خیلی زیادی داره حوصله ام نکشید و پاکش کردم . توی صفحه پروفایل یوزر پرو امکان قرار دادن شورت کدی چیزی وجود داره؟
چرا خود افزونه چنتا صفحه ایجاد میکنه که مربوط به پروفایل و ثبت نام و .. است و برای فرم ها پرو فایل از شورت کد استفاده میکنه

داشتم فکر میکردم که با فیوژن بیلدر-از قالب آوادا استفاده میکنم- صفحه رو قسمت بندی کنم و شورت کدهای مورد نیازو اونجا قرار بدم

فقط الان سوال من اینه که شورت کد گرویتی رو میشه گذاشت اونجا و یوزر راحت فرماشو میبینه؟؟

و افزونه تیکتینگی هست که هرکس تیکتاشو همونجا ببینه؟ یعنی از شورت کد استفاده کنه؟

ممنون از وقتی که گذاشتین

hannanstd.ir

در رابطه با تیکتینگ والا اطلاع ندارم ولی خب احتمالا شورت کد استیکی لیست نباید مشکلی داشته باشه . مگر اینکه یکم سی اس اسش رو نیاز به تغییر داشته باشید .

برای پیگیری سفارشات هم بعد از امتحانات یه افزونه قراره بنویسم که پیگیری از طریق کد پیگیری هم امکان پذیر باشه .

erfkmd

کاربر عضو
در رابطه با تیکتینگ والا اطلاع ندارم ولی خب احتمالا شورت کد استیکی لیست نباید مشکلی داشته باشه . مگر اینکه یکم سی اس اسش رو نیاز به تغییر داشته باشید .

برای پیگیری سفارشات هم بعد از امتحانات یه افزونه قراره بنویسم که پیگیری از طریق کد پیگیری هم امکان پذیر باشه .
واقعا عالی ممنون از پاسختون

برای نوشتن افزونه چه زبان هایی مورد نیازه؟

چون خیلی علاقه دارم یاد بگیرم

hannanstd.ir

والا من خودم هم اونقدها حرفه ای نیستم و در حدی نیستم که بخوام دقیق بگم ولی خب حداقل آشنایی با css و html و php لازمه . همچنین آشنایی با نحوه به کار برد هوک های وردپرس .

بالا