ویژگی های قالب مگا

amir5107

تازه وارد
سلام دوستان

می خوام فروشگاه اینترنتی بسازم کلا هم 2 تا 4 تا محصول بیشتر ندارم.

به نظر شما قالب مگا خوبه؟ سرعت لودش خوبه؟

اگه بخوام تغییراتی روی قالب بدم بچه های این انجمن با دریافت هزینه انجام میدند؟

لطفا راهنمایم کنید؟

ممنونم

caduspro

کاربر عضو
به نظر من برای 4 یا 5 تا محصول از قالبهای سبک تری استفاده کن. البته پاسخگوی شما است اما خیلی از امکاناتی که داره به کار شما نمیاد.

amir5107

تازه وارد
به نظر من برای 4 یا 5 تا محصول از قالبهای سبک تری استفاده کن. البته پاسخگوی شما است اما خیلی از امکاناتی که داره به کار شما نمیاد.
قبول دارم ولی تنها قالب فروشگاهی است که از ظاهرش خوشم اومد.

میشه راهنمایم کنید که یه قالب شبیه همین پیدا کنم اما سبک تر؟

آخرین ویرایش توسط مدیر:

caduspro

کاربر عضو
اگر از همین قالب بخای استفاده کنی می تونی توسط یک فرد حرفه ای امکاناتی که نمیخای رو پاک کنی؛ اونجوری مناسب میشه

amir5107

تازه وارد
اگر از همین قالب بخای استفاده کنی می تونی توسط یک فرد حرفه ای امکاناتی که نمیخای رو پاک کنی؛ اونجوری مناسب میشه
می تونم روی شما حساب کنم برای بهینه کردن قالب؟

اگه می تونید کمکک کنید تلفن تماستون رو برای پیام کنید.

ممنونم

caduspro

کاربر عضو
خیلی دوست دارم کمک تون کنم اما سه تا پروژه رو باید تا 28 این ماه تموم کنم. بچه های دیگه هستند

amir5107

تازه وارد
سلام دوباره
دوست دارم از ووکامرس دات آی ار قالب مگا رو خریداری کنم با اینکه گرون تر از راست چین قیمت داده، چون حس بهتری به پشتیبانی ووکامرس دارم.

ولی از دیروز که یه تیکت زدم هنوز جوابم رو ندادند.

از کجا بخرم بهتره؟

1.

2.

ممنونم

خلیل دلاوران

مدیر انجمن ووکامرس
سلام دوباره

دوست دارم از ووکامرس دات آی ار قالب مگا رو خریداری کنم با اینکه گرون تر از راست چین قیمت داده، چون حس بهتری به پشتیبانی ووکامرس دارم.

ولی از دیروز که یه تیکت زدم هنوز جوابم رو ندادند.

از کجا بخرم بهتره؟

1.

2.

ممنونم
مگاشاپ رو تا اونجا که یادم هست اولین بار توسط ووکامرس آی آر ارائه شده و بصورت قانونی ووکامرس آی آر اون رو خریداری کرد. حالا پس از چند سال، قالب توسط شخص یا اشخاصی با منبع ناشناس ارائه شده، که تضمینی دال بر بروزرسانی توسط اونها نیست. البته اگه قالبشون رو گیر بیارم، در چند ثانیه متوجه اصل و یا کپی شده از ووکامرس آی آر میشم.

چنانچه مشکی داشتین در خصوص این قالب، با info@woocommerce.ir تماس داشته باشین.

همچنین اگه به نتیجه ای نرسیدین، توی خصوصی پیام بدین، تا مشکلاتتون رو با قالب حل کنم.

بالا