سوال:زمان خاتمه انتشار و زمان انتشار

afrodeyt

تازه وارد
سلام بازم یه عالمه سوال اومدم  :-"

استادمون داخل پروژه گفته یه قسمت درست کنیم به این صورت 

زمان انتشار (یک جعبه متن با مقدار پیش فرض اکنون )
زمان خاتمه انتشار (با رسید به این تاریخ محتوا غیر فعال شود به طور پیش فرض هرگز باشد)
 ​
 ​
یکم برام در موردش توضیح میدید چطوری درست کنمش  
 ​
 ​
مممنوووونم

آخرین ویرایش توسط مدیر:

MahdiY

راهبر انجمن
کافیه دوتا ستون تو جدول اضافه کنی

start_time

end_time

بعد هنگام ارسال مطلب مقادیر دلخواه را وارد کنید

end_time اگر هرگز بود برابر صفر باشه

بعد هنگام فراخوانی پست ها تو صفحه اصلی

مطالبی که تاریخشون از start_time به بعد و end_time به قبله فراخوانی بشه

البته یادتون باشه تاریخ میلادی تو دیتابیس ذخیره کنید بعد بشه باهاش کار کرد

afrodeyt

تازه وارد
کافیه دوتا ستون تو جدول اضافه کنی

start_time

end_time

بعد هنگام ارسال مطلب مقادیر دلخواه را وارد کنید

end_time اگر هرگز بود برابر صفر باشه

بعد هنگام فراخوانی پست ها تو صفحه اصلی

مطالبی که تاریخشون از start_time به بعد و end_time به قبله فراخوانی بشه

البته یادتون باشه تاریخ میلادی تو دیتابیس ذخیره کنید بعد بشه باهاش کار کرد
ببحشید این عکسی که لینک شو گذاشتم ببینید همچین چیزی باید درست کنم کدشو ندارید؟

MahdiY

راهبر انجمن
بله یه همچین چیزی

کدشو نه ٰاین مجموعه سوالات شما در راستای ساخت یه cms کد های اماده نداره باید خودتون بنویسید

کد های 2 یا 3 خطی هم نیستند که دوستان بذارند

afrodeyt

تازه وارد
بله یه همچین چیزی

کدشو نه ٰاین مجموعه سوالات شما در راستای ساخت یه cms کد های اماده نداره باید خودتون بنویسید

کد های 2 یا 3 خطی هم نیستند که دوستان بذارند
من خودم دارم cms طراحی میکنم یعنی باید داخل دیتابیسم براش دو تا ستون درست کنم بعد چطوری زمان بهش بدم دستی بدم یا با timstamp بدم 

کد مشابه ندارید نمی دونم چطوری بنویسمش  :46:

MahdiY

راهبر انجمن
نه تاریخ را بصورت میلادی و در قالب datatime ذخیره کنید

که بعدا با توابع mysql بتونید کار کنید

میگردم ببینم کد آمادشو دارم اگه داشتم میذارم نداشتم سعی میکنم برات بنویسم

امین موسائی

کاربر عضو
به طور ساده من نوشتم خودتون تعقیرات دلخواه را بدید

کد:
<?php	include "connect.php";		$date = date("Y/n/d");	if(isset($_POST["send"]))	{		$fname = $_POST['fname'];		$lname = $_POST["lname"];		$start_date =$date;		$end_date = $_POST["end_date"];		$sql = "INSERT INTO `tbl_user`(`fname`, `lname`, `start_date`, `end_date`)VALUES (:fname , :lname , :start_date , :end_date) ";		$result = $connect->prepare($sql);		$result->bindParam(":fname",$fname);		$result->bindParam(":lname",$lname);		$result->bindParam(":start_date",$start_date);		$result->bindParam(":end_date",$end_date);		$result->execute();		if($result)			echo "OK";		else			echo "NO";			}	?><!DOCTYPE html><html><head><meta charset="utf-8" /><title>NAHID...</title></head><body>	<form action="" method="post">		<table>			<tr>				<td>fname:</td>				<td><input type="text" name="fname" /></td>			</tr>			<tr>				<td>lname:</td>				<td><input type="text" name="lname" /></td>			</tr>			<tr>				<td>EndDate:</td>				<td><input type="text" name="end_date" /></td>			</tr>			<tr>				<td> </td>				<td><input type="submit" name="send" value="ارسال" /></td>			</tr>		</table>	</form>	<hr />	<?php	$s = "SELECT * FROM `tbl_user`";	$res = $connect->query($s);	WHILE($row = $res->fetch(PDO::FETCH_ASSOC))	{		$startdate = $row["start_date"];		$enddate = $row["end_date"];		$ndate = date("Y/n/d");					?>	<table>		<tr>			<td>fname:</td>			<td>				<?php					if($ndate<=$enddate && $ndate>=$startdate)					{						echo$row["fname"];					}					/*else					{						echo "کاربر منقضی شده است";					}*/				?>					</td>		</tr>		<tr>			<td>lname:</td>			<td>				<?php						if($ndate<=$enddate && $ndate>=$startdate)						{							echo$row["lname"];						}						/*else						{							echo "کاربر منقضی شده است";						}*/					?>		</tr>	</table><?php	}	?></body></html>

بالا