با سلام
دوست عزیز
شما تنها کاربر علاقمند به وردپرس شبکه که در انجمن وردپرس فارسی هم فعال هستید در اون انجمن پاسخی پیدا نکردید یا راهنمایی درستی نبوده است؟
دوستمون درست می گن هر افزونه ای برای سیستم شبکه نیست . از افزون هایی بایداستفاده کنید که ساختار شبکه داشته باشند و در خود مخزن وردپرس یا سایتشون اعلام شده باشه.
شما اگر در وردپرس شبکه به صورت تک مدیر کل فعال باشی دیگران به هر قدرتی بجز مدیریت قادر به تغییرات نیستند مگر در صورتی که شما سطح دسترسی بهشون بدی
مثلا تا مدیر کل افزونه ووکامرس رو برای کاربران فعال نکنه نمیتونه اون کاربر ازش استفاده کنه و همچنین سایر کاربران خب حالا اگر برای همه کاربران باز شد اگر کاربری دسترس ووکامرس خودش رو ببنده به سایر کاربران تاثیر میذاره خیر نباید بذاره قابلیت وبلاگ دهی همینه که مدیر کل با مدیر جز یا وبلاگ باید فرق کنه.
1 شما به چه صورتی امتحان کردی که فهمیدی تغییرات صورت میگیره و آیا این تغییرات در سایر وبلاگ ها هم قابل لمس هستش. اگر شما در سطح دسترسی مدیر کل تست کردید جوابتون درست نخواهد بود بلکه باید در کسوت یک کاربر تازه کار اقدام به ثبت و بعد تست بنمایید. یعنی خروج کامل از قسمت مدیر کل
2 سطح دسترسی رو در خود وردپرس به چه صورتی تعیین کردید آیا یک وبلاگ جدید مدیر جدید خواهد بود یا نویسنده جدید
با یه بررسی که کردم متوجه شدم توصیه خود سایت وردپرس این افزونه است
لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است.
البته از تاریخ بروزرسانی و تصحیحش 1 سال گذشته ولی شاید به کارت بیاد
نکته دیگه اینه که افزونه های باید حتما تحت شبکه باشند که ضمن مخفی ماندن از کاربران عملیات در همه وبلاگ ها را انجام دهند. این افزونه ها با نام mu-plugins قابل شناسایی است .
ضمنا این کلمه رو در مخزن وردپرس قسمت پلاگین جستجو کنید Network Activate گزینه های جالبی براتون داره
البته پس از ثبت نام در وبلاگتون یه سری اشکالات دیدم که اگر مایل بودید براتون ارسال کنم چون سوال شما قرار بود فقط پاسخ داده بشه پس در صورت درخواستتون خصوصی براتون میفرستم
موفق باشید