شمسی سازی تاریخ!

soosmar

کاربر عضو
سلام

وقتتون به خیر

دوستان، من از پوسته     استفاده می کنم...!

فارسی سازیش تقریبن تکمیله، فقط ی نکته ای باقی مونده اونم تاریخ رزور هست... :59:

از افزونه wp-jalaji هم کمک گرفتم، متاسفانه این تاریخ ها برای رزرو تغییر نکرد...

ممنون می شم راهنمایی بفرمایید این تاریخ رو چطور می تونم شمسی کنم...

موفق باشید

روز خوش :67:

hannanstd.ir

مدیر انجمن و توسعه دهنده ووکامرس پارسی
افزونه جلالی و پارسی دیت و .... فقط توابع PHP رو شمسی سازی میکنند . به این چیزی که شما نشون دادی میگن Datepicker .. که بر اساس زبان جاوا هستش ...

به شدت هم کار مشکلی هست شمسی سازیش چون بارها مورد تداخل و ناسازگاریش پیش اومده // 2 باید شمسی نشون بده ولی میلادی ذخیره کنه !

soosmar

کاربر عضو
با تشکر آقا حنان...

توی نظرات تم ک خوندم این سوال از طراح پرسیده شده بود و طراح در جواب، سایت زبر رو معرفی کرده بود...

ممنون می شم چن دقیقه از وقتتون رو بگذارید و بررسیش کنید و من رو به زبان ساده راهنمایی بفرمایید...

:53:

hannanstd.ir

مدیر انجمن و توسعه دهنده ووکامرس پارسی
خواهش میکنم دوست عزیز.

ولی اگه بد برداشت نشه باید بگم طراح شما رو فرستاده دنبال نخود سیاه .

چون این datepicker که لینک دادید به درد استفاده تو اسکریپت های شخصی میخوره یعنی شما میخوای یه اسکریپت بنویسی و نیاز به دیت پیکر داری میتونی از این استفاده کنی ولی چیزی که شما میخوای انجام بدی یه جور تغییر توابع هست . یعنی قالب شما خودش داره از datepicker مربوط به jquert UI استفاده میکنه پس شما هم باید از دیت پیکری استفاده کنید که با جیکوئری UI کار کنه .

تنها کمکی که از دست بنده ساخته اس اینه که بهتون بگم باید از دیت پیکر زیر برای قالبتون استفاده کنید :

قبلن باهاش کار کردم ولی به شدت خسته کننده و طاقت فرسا هست .

موفق باشید.

آخرین ویرایش توسط مدیر:

IAMIR

کاربر عضو
اصول کار این datepicker یا مثلا bootstrap datepicker بر این اساس هست . که شما یک input داری داخل jquery با کنترلر .change تشخیص داده میشود با هر بار تغییر یا کلیک برروی اینپوت فرم تاریخ در زیر اینپوت نمایش داده می شود . و با انتخاب تاریخ اون تاریخ جایگزین محتوا تگ اینپوت می شود . حالا شما وقتی یک فرم ارسال کنیم محتویات این تگ اینپوت هم ارسال می شود .

حالا شانسی که شما آوردید این بوده که همین کتابخانه ای که قالب داره استفاده میکند . فانکشن های تاریخ شمسی نیز دارد .

Goback

کاربر عضو
شدنش میشه

تجربه شمسی سازی داشتم

کمی سردردآوره

soosmar

کاربر عضو
با تشکر از دوستان عزیز...

من راستش متوجه نشدم الان برای فارسی سازی تاریخ باید چ حرکتی بزنم...؟؟

کجا رو باید تغییر بدم؟!

لطف می کنید اگه در حد ی مبتدی راهنمایی بفرمایید

خیلی خیلی ممنون

IAMIR

کاربر عضو
با تشکر از دوستان عزیز...

من راستش متوجه نشدم الان برای فارسی سازی تاریخ باید چ حرکتی بزنم...؟؟

کجا رو باید تغییر بدم؟!

لطف می کنید اگه در حد ی مبتدی راهنمایی بفرمایید

خیلی خیلی ممنون
بهترین راهنمایی ممکن اگر تجربش نداری بیخیالش بشو . کار اعصاب داغون کنی هست .

بالا