ووکامرس در یک صفحه ی جدا

kamal3401

تازه وارد
سلام میخواستم ببینم این سایت چطوری تونسته محصولات ووکامرسو تو ی صفحهی جدا نشون بده؟

تو صفحه ی اصلیش فقط مطالبشو نشون میده ولی تو این لینکش فقط محصولاتو نشون داده

scriptx

تازه وارد
کاری نداره. ووکامرس خودش تو قسمت تنظیمات ( وتب محصولات)  از شما می خواد یه برگه ای رو به عنوان فروشگاه بهش معرفی کنین. یه برگه به اسم فروشگاه بسازین و تو اون قسمت انتخابش کنین.

بعد میتونین این برگه رو تو فهرستتون اضافه کنین. کافیه روش کلیک کنین می بینین که وارد فروشگاه شدین و shop/ هم به انتهای نام سایت اضافه شده.

kamal3401

تازه وارد
اولین باره میخوام از ووکامرس استفاده کنم واس همون اطلاعاتی ندارم

راجب قالبشم اگه بخوام رو همون برگه ی مثلا شاپ و طراحی کنم مسلما باید فایل page با توابع ووکامرس طراحی بشه دیگ؟؟

جایی نیست ک توابع ووکامرسو به صورت فارسی توضیح داده باشه؟

مثلا برای تصویر شاخص محصولات توابع جدا داره ووکامرس؟

MahdiY

راهبر انجمن
اینکه فامو از ووکامرس استفاده میکنه یا نه را نمیدونم (احتمال زیاد از EDD استفاده میکنه)

اما این مربوط به ووکامرس نیست

این آدرسی که دادین مربوط میشه به موضوعات وردپرس

شبیه آدرس های زیر

و ...

.exe

کاربر عضو
سلام ؛

سایتی که ذکر کردین اصلاً با woocommerce نیست و از افزونه Easy Digital Downloads استفاده می کنه .

برای نمایش محصولات هم یک برگه ساخته و نوشته های یک دسته خاص رو توی این برگه نمایش میده.

سلام میخواستم ببینم این سایت چطوری تونسته محصولات ووکامرسو تو ی صفحهی جدا نشون بده؟

تو صفحه ی اصلیش فقط مطالبشو نشون میده ولی تو این لینکش فقط محصولاتو نشون داده

kamal3401

تازه وارد
سلام ؛

سایتی که ذکر کردین اصلاً با woocommerce نیست و از افزونه Easy Digital Downloads استفاده می کنه .

برای نمایش محصولات هم یک برگه ساخته و نوشته های یک دسته خاص رو توی این برگه نمایش میده.
ممنون از اطلاعاتی ک دادید

چطوری میشه دسته ی خاصی رو تو یک برگه ی جدا نمایش داد؟

kamal3401

تازه وارد
تو ووکامرس ک نمیشه اینکارو کرد به نظرم تنها راه ووکامرس ینه ک با یه برگه کار کنی نه با موضوعات درسته؟؟

برای کد نویسیه یه برگه برای ووکامرس توابع مرجع فارسی نداریم ما؟

مثلا حلقه ای که محصولاتو نشون بده یا تصاویر شاخص و ...

Mohammad

مدیر انجمن
پرسنل مدیریت
شما میتونی هر اطلاعاتی و هر گونه خروجی بگیری و به وسیله شورت کد ها درون برگه ی دلخواه قرار بدید و هیچ گونه محدودیتی نیست

کافیه تاپیک های دیگه رو جستجو کنید.

فقط نگید پیدا نکردم. درست جستجو کنید

kamal3401

تازه وارد
دوست من من میخوام اون قسمتی خودم طراحی کنم

دارم ازتون سوال میپرسم که مثلا برای تصاویر شاخص محصولات باید چیکار کنم؟ این مثال بود فقط بقیه ی امکاناتو بخواب تو قالب تعبیه کنم باید چیکار کنم

اگه میشه یه راهنمایی دقیق بکنید

بالا