مشکل در ویرایش جداول

• نویسنده موضوع elieng
  • تاریخ شروع

elieng

تازه وارد
با سلام.خواهش میکنم کمکم کنید!من دارم یه سایت مدرسه هوشمند برا پروژه ام میسازم یکی از امکاناتی که گذاشتم نمایش لیسست معلمانه.یه جدول ساده که اطللاعات جدول معلم در دیتا بیس رو نشون میده.ولی باید امکانی برای مدیر سایت باشه که این جدول معلمان رو ویراش کنه.مثلا اطلاعات این معلم رو تغییر بده!من چیکار میتونم بکنم؟اصلا دسترسی به داده های نمایش داده شده نیست که من بخوام براش امکان ویرایش بذارم!مثلا اگه بخوام جلوی هر معلم دکمه ویرایش بذارم که نمیشه!تعداد معلم ها معلوم نیست کم و زیاد بشه!خواهش میکنم کمکم کنید!آیا برای نمایش لیست معلمان از ابزار دیگه ای باید استفاده کنم؟چیکار کنم؟ 

elieng

تازه وارد
رشتم کامپیوتره طراح سایتم خیلی حرفه ای نیستم ولی کامبیش بلدم

farsadf

کاربر عضو
خیلی راحت :

1 - ورود مدیریت رو چک میکنی

2 - در صورتی که وارد شده بود دکمه ویرایش رو نشون میدی ( بنا به گفته خودت از دیتابیس استفاده شده پس حتما یه حلقه داره و توی اون حلقه دکمه رو میزاری )

3 - یه صفحه میسازی که دسترسی مدیریتی بخواد و مدیر با ارسال فرم بتونه اطلاعات رو بروز کنه ( توی صفحه یه فرم هست )

نکته : اکشن فرم هم برای راحتی کار میتونی از ای دی معلم استفاده کنی.

توضیحات بیشتر در خدمتم

twitfa

کاربر عضو
من این رو قبلا نوشتم برای ویرایش یه چند تا شاگرد بود 

میتونه کمکت کنه یه پروژه کوچیک بود بنا به کارت این رو تغییر بده : 

اگه نتونستی اجراش کنی بگو تا فایل ارسال ایدی رو هم بهت بدم 

کافیه ایدی معلم  رو پاس بدی به این با GET این بهت فرم ویرایش میده ، البته مواردی که می خوای ویرایش بشه رو باید تغییر بدی

کد:
<?phpfunction new_connection() {return new mysqli('', '', '', '');$db = new_connection(); ?><!DOCTYPE html><html><head><title>Edit</title><?phpif (isset($_POST['id'])) {$id   = $_POST['id'];$name = $_POST['name'];$age  = $_POST['age'];$query = "update students set name=$name, age=$age where id=$id;";$result = $db->query($query);}if (isset($_GET['id'])) {$id = $_GET['id'];$query = "Select * from students where id=$id";$result = $db->query($query);}else {?><script>window.onload = function() {alert('No ID given');window.location.href = '/';} </script><?php } ?></head><body><?phpwhile($row = $result->fetch_object()) {?><form action="/edit.php" method="POST"><input type="hidden" name='id' value='<?php echo $row->id; ?>'/> <input type="text" name='name' value='<?php echo $row->name; ?>'/><input type="text" name='age' value='<?php echo $row->age; ?>' /><input type="submit" /></form><?php}?></body></html>

آخرین ویرایش توسط مدیر:

elieng

تازه وارد
نکته : اکشن فرم هم برای راحتی کار میتونی از ای دی معلم استفاده کنی.
با تشکر از شما.قسمتای دیگه رو گرفتم.فقط 1 سوال!اکشن فرم چه ربطی با آیدی معلم داره؟یعنی چجوری این دوتارو باهم مرتبط کنم؟

MahdiY

راهبر انجمن
اکشن فرم هیچ ربطی به اطلاعات ارسالی شما نداره

منظورتون از ارتباط بین اکشن فرم و آی دی معلم چیه ؟

twitfa

کاربر عضو
اکشن فرم رو گذاشتیم که بعد از زدن تغییرات تو همون صفجه لود بشه اگه تغییرات اعمال شده بود برتون گردونه به صفحه اصلی

منظورتون نحوه ارسال ایدی به این فرم edit.php هستش ؟ ؟ ؟ 

فقط کافیه از دیتا بیس ایدی اون معلم رو بخونید داخل get بزاریدش همراهش بفرستید به این صفحه edit.php 

ادرس بار میشه : 

localhost/edit.php?id=1222

اون وقت دیتا بیس می فهمه که باید این ایدی رو برای ویرایش اماده بکنه 

آخرین ویرایش توسط مدیر:

MahdiY

راهبر انجمن
همچنین میتوانید از input استفاده کنید (جهت ذخیره کردن و اطمینان بیشتر از صحت ارسال اطلاعات)

کد:
<input type="hidden" name="teacherid" value="34" />

farsadf

کاربر عضو
برای راحتی مثلا :

ای دی که قرار ادیت بشه 43 هست فرممون رو به آدرس edit.php?id=43 به متد POST ارسال میکنیم

بالا