سفارش برای ست کردن درگاه و برطرف کردن برخی مشکلات

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

yasweb

تازه وارد
با سلام . یک سری از موارد رو میخوام به ووکامرسم اختصاص بدم و از دوستانی که میتونن بنده رو کمک کنن ، در خواست همکاری داشتم .

1 - در ابتدا اینکه وقتی کمی از کار با ووکامرسم سپری شد ، متوجه شدم که در ووکامرس نصب شده بر روی سیستم بنده ، بخشی به نام دسته بندی محصولات وجود ندارد !!!
2 - محصولات ما شامل دو بخش میشود :
الف ) محصولات با حجم بالا که باید بصورت پست ارسال شود .
ب ) محصولات زیر 200 مگابایت که میخوام با توجه به درخواست مشتری هم بصورت پستی امکان تهیه محصول وجود داشته باشه و هم اگه مشتری خواست ، بصورت انلاین پس از واریز وجه این محصول رو دانلود کنه . ( در ضمن لینک دانلود دارای محدودیت زمانی باشه )
3 - اضافه شدن احتساب هزینه پستی ، با توجه به محل ارسال محصول

لازم به ذکره که ما درگاه اینترنتی ایران کیش رو داریم و پلاگین مربوطه اش رو هم داریم و مورد سومی رو که خدمتتون عرض کردم رو پلاگینش رو در همین انجمن دیدم .

لطفا کسایی که میتونن بنده رو کمک کنند ، شماره تماسشون رو بصورت خصوصی برام ارسال کنن تا باهاشون در مورد جزییات سفارش تماس بگیرم .

Mohammad

مدیر انجمن
پرسنل مدیریت
1. وجود داره دوست من ، از بخش محصولات / دسته بندی ها

2. باید افزونه ای اختصاصی پیاده سازی بشه برای شما (قسمت ب) منتظر پیشنهادات دوستان باشید

3. افزونه در زیر معرفی شده

که کاملا اتوماتیک هست

شاید وقت ندارید انجام بدید ، به هر حال گفتم کمک کوچکی بکنم. با اینکه در بخش بازارچه ارسال شده

yasweb

تازه وارد
1. وجود داره دوست من ، از بخش محصولات / دسته بندی ها

2. باید افزونه ای اختصاصی پیاده سازی بشه برای شما (قسمت ب) منتظر پیشنهادات دوستان باشید

3. افزونه در زیر معرفی شده

که کاملا اتوماتیک هست

شاید وقت ندارید انجام بدید ، به هر حال گفتم کمک کوچکی بکنم. با اینکه در بخش بازارچه ارسال شده
ممنون جناب Mohammad .

در خصوص مشکل 1 ، باید خدمتتون عرض کنم ؛ منم میدونم خود ووکامرس بخش دسته بندی رو داره ، اما متاسفانه وقتی من نصب کردم ووکامرس رو ، چنین بخشی نصب نشد !!!

در خصوص مشکل 2 ، افزونه اختصاصی برای درگاه سایتم نوشته شده ، اما من یه موارد دیگه ای رو نظیر انتخاب محصول به صورت پستی و یا دریافت لینک دانلود در قبال پرداخت ( البته برای برخی محصولات ) رو میخوام اضافه کنم .

در خصوص مشکل 3 ، حقیقتش وقتی برای انجام اینکارها ندارم و خواستم کسی از دوستان در قبال دریافت هزینه برام انجامش بده .

از دوستان کسی اگه میتونه بنده رو کمک کنه ، ممنون میشم ...

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا