ترجمه خودکار خلاصه داستان دریافت شده از سایت imdb

rocki3oy

کاربر عضو
با سلام و احترام.

همان طور می دونین افزونه imdb خلاصه داستان رو به صورت انگلیسی از سایت imdb دریافت می کنه .

حالا آیا امکانش هست به صورت خودکار با استفاده از گوگل ترنسلیت به صورت فارسی ترجمه بشه و در زمینه دلخواه وردپرس ذخیره بشه.

دوستان گلم ممنون میشم در این زمینه راهنمایی کنید.

با تشکر از محبت شما.

Mohammad

مدیر انجمن
پرسنل مدیریت
function auto_translate($from_lan, $to_lan, $text){// do$json = json_decode(file_get_contents('https://ajax.googleapis.com/ajax/services/language/translate?v=1.0&q=' . urlencode($text) . '&langpair=' . $from_lan . '|' . $to_lan));$translated_text = $json->responseData->translatedText;return $translated_text;یک تابع برای این کار استفاده کنید...

rocki3oy

کاربر عضو
با سلام و احترام.

تشکر از کدی که ارسال کردید.

کدی که دادید تمامی دستورات درست هست ولی نمی دونم چرا کار نمی کنه و همین طور امروز تو گوگل زیاد جستجو کردم و چند تا دیگه کد پیدا کردم ولی بازم اونا کار نکرد.

من در لوکال تست کردم که قسمت file_get_content رو ارور میده و در هاست هم صفحه سفید نشون میده.

آقا محمد عزیز عذرخواهی منو بپذیرید و ممنون میشم یه بررسی دیگه در این کد داشته باشید.

با تشکر.

Tiny

کاربر عضو
سلام دوست عزیز ، برای این کار باید تخصص داشته باشید.

به نظرم بهتره از افزونه و اسکریپت های فروشی که امکانات بالاتری دارند و باگ های امنیتی آنها رفع شده است استفاده کنید.

سایت های معروفی مثل تاینی موویز یا فیلم2مووی هم ازش استفاده می کنند.

قیمت بالایی هم نداره ، فکر کنم بین 60 هزار تو.مان تا 120 هزار تومان باشه.

Mohammad

مدیر انجمن
پرسنل مدیریت
کد مشکلی نداره بنده تست گرفتم...

صفحه سفید میشه error_reporting رو روشن کنید ببینید خطایی میده یا خیر

MahdiY

راهبر انجمن
از curl استفاده کنید بجای file_get_contents

IAMIR

کاربر عضو
این ترجمه به شدت . ضعیفه . و تقریبا ضایع هست . بخواهی تو سایت فیلمت از از ترجمه گوگل یا بینگ استفاده بکنی .

rocki3oy

کاربر عضو
این ترجمه به شدت . ضعیفه . و تقریبا ضایع هست . بخواهی تو سایت فیلمت از از ترجمه گوگل یا بینگ استفاده بکنی .
با سلام و احترام.

دوست عزیز شما پیشنهاد بهتری دارید ممنون میشم بفرمایید.

lahijsabz

کاربر عضو
بهترین حالت اینه که خودت ترجمه کنی

دوستان یکمم به خودتون زحمت بدین نا برده رنج گنج میسر نمی شود چرا همه چز رو رباتیک می خواین حل کنین به هر حال این روش ها مشکلات خاص خودشون رو دارن من برای شرکتمون سیستم حسابداری فول اتوماتیک تحت اکسل نوشتم اما به هر حال نمیشه همه چیز اتوماتیک باشه وقتی یکی وام یا مساعده میگیره باید توجه کنید باید دستی وارد بشه پس شما هم اگر دنبال یه کار خوب و شکیل هستین باید دستی وارد کنید چون هر چی باشه ترجمه روان فارسی یک فارسی زبان میتونه انجام بده نه یه ماشین

Tiny

کاربر عضو
افزونه ای که داره فروش میره و سایت های فیلم ازش استفاده می کنن. ترجمه رو از یه سایت فارسی ( tinymoviez ) میگیره. ترجمه گوگل که الکیه . فقط ترجمه تک کلمه ایش یه ذره به درد بخوره.

بالا