آپدیت افزونه های پولی

twitfa

کاربر عضو
دروود بر شما

افزونه هایی که ما استفاده می کنیم بیشترشون به صورت نال شده هستند مثل Visual Composer , Revslider می خواستم بدونم برای دستی آپپدیت کردن این افزونه ها چه کار باید بکنم ؟یعنی فایل های جدید رو جایگزین کنیم اوکی می شه ؟

ممنون میشم راهنمایی کنید

با تشکر

A

Atashe.Entezar

Guest
سلام

بعضیهاشون رو میتونید پیدا کنید که توسط همین دوستان وردپرسی دیگه نال نیستن

بقیه رو هم مشکلی نیس البته بحث سایت رو میگم . قانونی و شرعی ش دیگه بستگی به خودتون داره

جاویدان

کاربر عضو
سلام

کافیه ورژن جدید رو دانلود کنید سپس در هاست نام ورژن قبلی رو تغییر بدید سپس ورژن جدید رو اکسترکت کنید و با نام قبلی ازش استفاده کنید به علت ذخیره بودن اطلاعات در دیابیس مشکلی برای جابجایی هم پیش نمیاد.

ضمنا چون افزونه های که فرمودید در داخل خود قالب ها هستند بیشترشون فعال شده اند نیازی به نال شدن ندارند.

موفق باشید

.امیر

کاربر عضو
سلام ببخشید آپدیت گرویتی فرم به چه صورته؟؟؟؟؟؟

من چند روز پیش اتوماتیک آپدیتش کردم.اشتباه کردم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :103:  

Mohammad

مدیر انجمن
پرسنل مدیریت
اپدیت افزونه های معروف خیلی سریع میاد... سریعتر از چیزی که فکر میکنید

ضمن اینکه رولیشن اسلایدر و ویژوال کمپسور خیلی از قالب ها خریداریش کردن نسخه ی فولش رو... به همین منظور سریع لو میره

جاویدان

کاربر عضو
سلام ببخشید آپدیت گرویتی فرم به چه صورته؟؟؟؟؟؟

من چند روز پیش اتوماتیک آپدیتش کردم.اشتباه کردم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :103:
با سلام

دوست عزیز

گراویتی فرم رو یکی از کاربران خوب و حرفه ای این سایت در اختیار سایر دوستان قرار میده البته بروزرسانی اتوماتیک اون هیچ ضرری نداره و اتفاقاخوب هم هست

موفق باشید

.امیر

کاربر عضو
با سلام

دوست عزیز

گراویتی فرم رو یکی از کاربران خوب و حرفه ای این سایت در اختیار سایر دوستان قرار میده البته بروزرسانی اتوماتیک اون هیچ ضرری نداره و اتفاقاخوب هم هست

موفق باشید
بله میدونم اقا حنان اینکارو میکنن و متشکریم همگی ازشون...

از شما هم متشکرم دوست خوبم که پاسخ میدید

twitfa

کاربر عضو
سلام

کافیه ورژن جدید رو دانلود کنید سپس در هاست نام ورژن قبلی رو تغییر بدید سپس ورژن جدید رو اکسترکت کنید و با نام قبلی ازش استفاده کنید به علت ذخیره بودن اطلاعات در دیابیس مشکلی برای جابجایی هم پیش نمیاد.

ضمنا چون افزونه های که فرمودید در داخل خود قالب ها هستند بیشترشون فعال شده اند نیازی به نال شدن ندارند.

موفق باشید
دروود بر شما

یعنی می فرمائید برای آپدیت افزونه های پولی مثل revslider و visual composer کافیه که افزونه قبلی رو نامش رو تغییر بدم یا حذف کنم فایل های جدید رو بریزم با اسم قبلی همین ؟

چون من می ترسیدم مثلا تو دیتابیس مشکل بوجود نیارند ؟ چون خیلی از اینا جداولی تویه دیتابیس دارند

بالا