عدم بارگذاری تصویر محصول در زمان انتخاب تصویر شاخص و گالری

• نویسنده موضوع Atashe.Entezar
  • تاریخ شروع
A

Atashe.Entezar

Guest
سلام دوستان :30:   :30:   :30:   :30:   :30:

بقیه سوالات رو که دوستان زود به زود جواب میدن این یکی ببینیم چی میشه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

اقا من تصاویر رو راحت اپلود میکنم تو قسمت رسانه . ولی وقتی میخوام برا افزودن به گالری و یا تصویر شاخص اقدام میکنم پیام میده در حال بارگذاری و ......

یه مسلمون پیدا بشه جواب ما رو بده لطفا.   :45:   :45:   :45:  

Mohammad

مدیر انجمن
پرسنل مدیریت
توی هاست یا لوکال؟

حدس میزنم یا از هاستتون هست

یا مربوط میشه به افزونه های شما که تداخل جی کوئری دارن...

A

Atashe.Entezar

Guest
سلام محمد جان تیکت زدم هاستینگ میگه مشکل از ما نیست . ضمنا مشکلم روی هاست ه

98cell.ir

کاربر عضو
سلام

همه افزونهارو غیرفعال کن

تک تک چک کن

ببین با کدوم مشکل داره؟

مثلا افزونهای pop Up همچین تداخلاتی دارن

:-"

A

Atashe.Entezar

Guest
این کار رو هم کردم بازم خوب نشد . ولی دو چیز باعث تعجب منه یکی اینکه من در حال اضافه کردن بودم و هیچ افزونه و تنظیم جدیدی نداشتم داشتم محصولاتمو ایجاد میکردم یهو اینجور شد

دومی اینکه گه گداری یدفعه میرم امتحان کنم به خوبی کار میکنه.

Pop up اصلا ندارم

و مهم اینکه عکس رو از روی کامپیوتر و گوشی به راحتی اپلود میکنه تو کتابخونه

98cell.ir

کاربر عضو
آپلود از لود شدن جداست عزیز

با مرورگر دیگه ای چک کن اگر حل شد

کش مرورگری پیشفرضتو پاک کن

اگرم میتونی روی سیستم دیگه ای چک کن

پ.ن: زمانی تایپیک میزنی همیشه آدرس سایتتو بذار حداقل،سیستمش و قالبت چیه و... بماند

A

Atashe.Entezar

Guest
سلام عارضم خدمتتون با دو سه تا مرور گر امتحان کردم کش اونها رو هم حذف کردم با سیستمهای دیگه ای هم تست کردم باز هم جواب نداد . برا برگه ها و نوشته ها هم عکس گذاشتم مشکلی نداشت و راحت براگذار میکرد.تمام افزونه ها به جز ووکامرس و فارسیش رو غیر فعال کردم حتی وردپرس رو با فارسی سازشو و پوسته رو از نو نصب کردم فقط گه گداری دلش خوش میاد دو سه تا میشه بذاریم یعنی فقط و فقط مشکل تو گذاشتن تصویر شاخص و گالری محصوله

قالب storefront ویندوز 7 و 10

جاویدان

کاربر عضو
با سلام

دوست عزیز

طبق فرمایش دوست گرامی jojo آدرس سایت رو بذار تا ببینیم

ضمنا با قالب دیگه ای هم تست بفرمایید مثلا پیش فرض وردپرس 2015

موفق باشید

A

Atashe.Entezar

Guest
سلام

لود ؟ بارگذاری یعنی بازشدن چه سیستم چه ایتترنت

اپلود ؟ بارگیری هر فایل مثل لبو الوععععه وراععععی از سیستم به سایت دقیقا برعکس دانلود .

اما مشکل من حل شد میگم که دوستان خطای مثل من مرتکب نشن

من از بعضی سایتها اجازه گرفتم و توضیحات تخصصی محصول خودم رو از اونها کپی میکردم توی توضیحات محصول خودم . بالتبع بصورت خودکار یه نوشته بالای توضیحات میومد مثلا کتاب شاهنامه توضیحات از سایت مهرگستر . حالا من برا اینکه منبع توضیحات رو به اطلاع مشتریهام و همچنین از سایت اونها هم نامی برده باشم این رو پاک نمیکردم که تقریبا خودش یه لینک فرا سایتی بود و موجب میشد نتونم تصاویر شاخص و گالری محصول رو بذارم. وقتی برداشتم مشکلم حل شد.

عجب جلسه طولانی شد برم تا مستمعین زود تر از من جلسه رو ترک نکردن

MahdiY

راهبر انجمن
کد زیر را بزنید تو فایل wp-config.php

define('WP_DEBUG', true);define('WP_DEBUG_LOG', true);define('WP_DEBUG_DISPLAY', false);فایل لوگ ایجاد شده را بذارید (در پوشه wp-content)

98cell.ir

کاربر عضو
سلام

لود ؟ بارگذاری یعنی بازشدن چه سیستم چه ایتترنت

اپلود ؟ بارگیری هر فایل مثل لبو الوععععه وراععععی از سیستم به سایت دقیقا برعکس دانلود .

اما مشکل من حل شد میگم که دوستان خطای مثل من مرتکب نشن

من از بعضی سایتها اجازه گرفتم و توضیحات تخصصی محصول خودم رو از اونها کپی میکردم توی توضیحات محصول خودم . بالتبع بصورت خودکار یه نوشته بالای توضیحات میومد مثلا کتاب شاهنامه توضیحات از سایت مهرگستر . حالا من برا اینکه منبع توضیحات رو به اطلاع مشتریهام و همچنین از سایت اونها هم نامی برده باشم این رو پاک نمیکردم که تقریبا خودش یه لینک فرا سایتی بود و موجب میشد نتونم تصاویر شاخص و گالری محصول رو بذارم. وقتی برداشتم مشکلم حل شد.

عجب جلسه طولانی شد برم تا مستمعین زود تر از من جلسه رو ترک نکردن
سلام

برای اینکارمیتونی تمام متنتو انتخاب کنی بعد از کپی و علامت پاکن ک کارش پاک کردن ساختار متنته بزنی

با اینکار تمام لینکها و تغییرات پیشفرض گرفته شده و متن کلاسیکو بهت مبده تا خودت تغییراتو بهش بدی

بعد بهش لینک بده

بالا