مشکل افزونه Screets Live Chat فارسی

bia2mafya

تازه وارد
با سلام

وقتی افزونه رو فعال میکنم این ارور رو میده رو تمامی صفحه ها

Warning: session_start(): Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/sabayari/public_html/wp-content/plugins/screets-chat/core/fn.options.php:1) in /home/sabayari/public_html/wp-content/plugins/screets-chat/core/fn.init.php on line 164

MahdiY

راهبر انجمن
وقتی این افزونه را فارسی کردم مشکلی مشاهده نشد

فقط میتونید خط 163 این کد را وارد کنید ببینید درست میشه یا نه :

کد:
@ob_start();
فایل screets-chat/core/fn.init.php

کاوشگر

تازه وارد
این افزونه فوق العاده عالیه، دقیقا همون چیزیه که میخواستم ، ولی ی مشکل اساسی داره ، اونم اینه که بعد از نصب یکبار که از صفحه مدیریت سایت خارج بشی ، دیگه نمیتونی وارد بشی و صفحات مدیریت کلا سفید میشه. (مشکلی که بعد از بعضی از افزونه ها یا قالب ها ایجاد میشه و برای حلش باید از FTP وارد بشی و افزونه رو پاک کنی ... )

این کدی که دوستمون آقای Mahdiy داده بودند رو هم زدم ولی مشکل حل نشد.

کسی میدونه چطوری این مشکل حل میشه ؟؟؟

آخرین ویرایش توسط مدیر:

Mohammad

مدیر انجمن
پرسنل مدیریت
احتمال تداخل با افزونه های دیگه خیلی زیاده... این افزونه رو به تنهایی فعال کنید ببینید بازم این مشکل وجود داره یا خیر

کاوشگر

تازه وارد
ممنون از پاسخگویی سریع

من هر چی که بود رو غیرفعال کردم ولی بازم همون مشکله ...

آخرین ویرایش توسط مدیر:

کاوشگر

تازه وارد
برای اینکه دیگه هیچ شکی باقی نمونه، این افزونه رو روی یک سایت جدید که کاملا خام بوده و فقط وردپرس نصب شده بود نصب کردم، همون مشکل پیش اومد.

بعنی تا زمانیکه Log out نکردی مشکلی نیست ظاهرا، ولی به محض خروج از کاربر، دیگه نمیتونی وارد بشی و صفحه ادمین سفید میشه و بایستی برای حل ماجرا ، از طریق FTP افزونه رو حذف کنی تا درست بشه.

اساتید لطفا بررسی کنن. از اونجایی که عنوان شده این افزونه قبل از انتشار عمومی در سایت تست شده، لطفا بفرمایید مشکل کار من کجاست؟

krew

تازه وارد
برای اینکه دیگه هیچ شکی باقی نمونه، این افزونه رو روی یک سایت جدید که کاملا خام بوده و فقط وردپرس نصب شده بود نصب کردم، همون مشکل پیش اومد. بعنی تا زمانیکه Log out نکردی مشکلی نیست ظاهرا، ولی به محض خروج از کاربر، دیگه نمیتونی وارد بشی و صفحه ادمین سفید میشه و بایستی برای حل ماجرا ، از طریق FTP افزونه رو حذف کنی تا درست بشه.

اساتید لطفا بررسی کنن. از اونجایی که عنوان شده این افزونه قبل از انتشار عمومی در سایت تست شده، لطفا بفرمایید مشکل کار من کجاست؟
منم دقیقا همین مشکل رو دارم، لطفا یه پلاگین مشابه این معرفی کنید

Goback

کاربر عضو
لینک جایی که دانلود کردیدو بدید یه بررسی بکنم :)

Goback

کاربر عضو
پیوست کن اینجا خب

- - - Updated - - -

نسخه از سایتی که توی کد هست گرفته شده،دخل و تصرفی داخلش نشده،بجز تصحیح مشکل بالا

Goback

کاربر عضو
افزونه خوبیه ولی توی چت همزمان با چندتا یوزر تداخل داره

آخرین بروزرسانی نسخه 1.5 مال سال 2013 بوده،نسخه جدیدش  با اسم Chat-x اومده اما وابسته به Firebase هست.

خداشناس

تازه وارد
پیوست کن اینجا خب

- - - Updated - - -

نسخه از سایتی که توی کد هست گرفته شده،دخل و تصرفی داخلش نشده،بجز تصحیح مشکل بالا

کاری که شما انجام دادید خیلیا نتونستن انجام بدن!

ناگفته نمونه تمام کسایی که این افزونه به صورت پولی میفروشن...

دست شما درد نکنه موفق باشید.

ttrasn

تازه وارد
این افزونه با نسخه جدید وردپرس مشکلی داره ،

هنگام ارسال پیام میگه

مشکلی بوجود آمده است! دوباره تلاش کنید

لطفا راهنمایی کنید حلش کنیم

Goback

کاربر عضو
این افزونه با نسخه جدید وردپرس مشکلی داره ،

هنگام ارسال پیام میگه

مشکلی بوجود آمده است! دوباره تلاش کنید

لطفا راهنمایی کنید حلش کنیم
با آخرین نسخه الان داره بدون مشکل کار میکنه

شاید تداخل افزونه ای هست

ttrasn

تازه وارد
با آخرین نسخه الان داره بدون مشکل کار میکنه

شاید تداخل افزونه ای هست
الان روی دو تا سایت امتحان کردم توی هر دو این اررور رو میده ، نسخه ای که خودتون استفاده میکنید رو میشه قرار بدید ؟

Goback

کاربر عضو

ttrasn

تازه وارد
بابت پیگیریتون ممنون

الان نصب کردم اینو نوشت

افزونه هنگام فعال شدن٬ 3 نویسه از یک خروجی غیرمنتظره تولید کرد. اگر با پیغام خطای “headers already sent”٬ مشکلات مربوط به خوراک و یا مسائل دیگر مواجه شدید سعی کنید افزونه را غیرفعال یا حذف کنید.

و همچنان موقع شروع چت مینویسه مشکلی بوجود آمده است! دوباره تلاش کنید

Goback

کاربر عضو
بابت پیگیریتون ممنون

الان نصب کردم اینو نوشت

افزونه هنگام فعال شدن٬ 3 نویسه از یک خروجی غیرمنتظره تولید کرد. اگر با پیغام خطای “headers already sent”٬ مشکلات مربوط به خوراک و یا مسائل دیگر مواجه شدید سعی کنید افزونه را غیرفعال یا حذف کنید.

و همچنان موقع شروع چت مینویسه مشکلی بوجود آمده است! دوباره تلاش کنید
اونش مهم نیست

یحتمل تداخل داری

بالا