دانلود درگاه زرین پال برای افزونه myCRED

hannanstd.ir

مدیر انجمن و توسعه دهنده ووکامرس پارسی
سلام .
درگاه پرداخت زرین پال افزونه myCRED رو میتونید از لینک زیر دانلود کنید :

بعد از نصب افزونه mycred به قسمت addons ها برید و ادانز buycred رو فعال کنید . این ادانز مخصوص خرید هست . اون ادانزی که نوشته gateway منظورش استفاده از mycred بجای درگاه افزونه های دیگه مثل ووکامرس و .. هست که از طریق اعتبار میتونید از ووکامرسو ... خرید کنید .

اما پرداخت و خرید امتیاز نیاز به ادانز buycred داره که باید اون رو فعال کنید .

حالا زرین پال رو نصب کنید و به زیر منوی payment gateways که به منوی mycred اضافه شده برید و واحد پولی و مرچنت رو وارد کنید .

حالا 2 برگه بسازید یکی رو توش بنویسید تراکنش با موفقیت انجام شد.

یه برگه دیگه هم بسازید بنویسید تراکنش ناموفق بود .

به زیر منوی تنظیمات mycred برید و تو تنظیمات buycred صفحه تشکر و صفحه ناموفق رو معرفی کنید .

تیک زیر رو بزنید .

• Show seperate log for points purchases.
همون پایین سه تا شورت کد میده که تو هرجا خواستید بذارید تا کاربر از طریقش بتونه خرید کنه .

درگاه های بانک دیگه هم خواستید پیام خصوصی بدید .

​
همچنین نسخه جدید درگاه ها ، درگاه ها (وب گیت و زرین گیت) 25 مرداد 94 به سایت زرین پال برای بروز رسانی تحویل داده شد ولی اگه قبل از بروز رسانی در سایت زرین پال درگاهش رو از آزمایشگاه زرین پال دانلود کردید و به لیست درگاههای مای کرد اضافه نشده بود ، اسم پوشه افزونه ها رو به mycred_zaringate و یا mycred_zarinpal تغییر بدید اضافه میشه .

آخرین ویرایش توسط مدیر:

hannanstd.ir

سلام .

از لینک زیر سفارش بدید براتون انجام میشه :

hannanstd.ir

erfan3776 گفت:
لینکی که گذاشتین مشکل داره

در این سایت قسمت درخواستش کار نمیکنه

دوست عزیز مخزن وردپرس هست ....

erfan3776

تازه وارد
خب خودتونم که نوشتین زرین پاله ولی من پی لاین میخواستم!

زرین پال باس بره درشو تخته کنه با این پشتیبانیش

از پی لاین خیلی راضیم، اگه بود که عالی میشد!

دوست عزیز مخزن وردپرس هست ....

hannanstd.ir

خب خودتونم که نوشتین زرین پاله ولی من پی لاین میخواستم!

زرین پال باس بره درشو تخته کنه با این پشتیبانیش

از پی لاین خیلی راضیم، اگه بود که عالی میشد!
از این طریق سفارش بدید انجام میشه ..

مشکل سفارش حل شده .

javoona

تازه وارد
با سلام جناب ستوده خیلی سعی کردم از هر روشی با شما تماس بگیرم ولی اینطوری که می بینم تمام حضور شما در اینترنت مربوط به یک سال پیشه! و نمی دونم چجوری همه کارام به شما گره می خوره!

اول اینکه پراویتی فرم آپدیت شده و توی آپدیت جدیدش فارسی ساز شما مشکل داره.. کد ملی ، شهر و استان، تاریخ شمسی .. هیچکدوم کار نمی کنن

و حالا اون رو با ورژن قدیمی گراویتی حل کردم و خوب بعضی از افزونه ها مثل پیگیری و اینا رو هم خریدم ازتون

حالا مشکل اساسی با mycreed دارم که اونم بعد از آپدیت جدیدش درگاه زرین پال کار نمی کنه توش.. ورژن قدیمی ریختم و درگاه مختلف و نشد که نشد! لطفا یه آماری از خودتون بدید که حداقل بدونم کلا از نت بیرون رفتین یا وقتتون اجازه نمی ده اینا رو آپدیت کنید؟ ایمیل من javoona(at)gmail.com هستش ممنون می شم

Mohammad

مدیر انجمن
پرسنل مدیریت
متاسفانه یا خوشبختانه همکاری ما با زرین پال قطع شده ، میتونید از خود زرین پال این موارد رو پیگیری کنید

درباره مشکل گراویتی فرم ، ارجاع داده شد و حتما بروزرسانی انجام میشه!

carap

تازه وارد
سلام درگاه پرداخت هزینه هم داره؟مثلا پی لاین چجوریه؟

بالا