درخواست قالب

• نویسنده موضوع mtkz
  • تاریخ شروع

mtkz

تازه وارد
سلام.

من به قالب زیر احتیاج دارم

کسی از دوستان میتونه لینک راهنمایی کنه ؟

در سایت های فارسی گیر آوردم ولی بک آپ دمو نداشت. اگه بک آپ دمو هم بود ممنون میشم.

آخرین ویرایش توسط مدیر:

mostafa98

کاربر عضو
سلام

اینم دمو خدمت شما

کد:
[URL="http://up.persianscript.ir/do.php?filename=b226-revolution-slider-demo.zip"]http://up.persianscript.ir/do.php?filename=b226-revolution-slider-demo.zip[/URL]

mtkz

تازه وارد
ممنون دوست گرامی

ولی این دمو برای اسلایدر نیست ؟

ضمنا آیا ورژن جدیدتر این قالب رو شما دارید ؟ من ۱.۳ رو دارم.

ویرایش :‌ ضمن تشکر از شما این فقط ۴ حالت برای اسلایدر بالای صفحه است و دمو نیست.

آخرین ویرایش توسط مدیر:

mostafa98

کاربر عضو
دوست گرامی

دمو مشکلی نداره شما باید پلاگین revolution slider رو نصب  بعد دمو رو درون ریزی کنی

اینم آخرین نسخه منتشر شده :

اینم راهنمای نصب دمو :

کد:
[URL="http://up.persianscript.ir/do.php?filename=e9fe-documentation.zip"]http://up.persianscript.ir/do.php?filename=e9fe-documentation.zip[/URL]

mtkz

تازه وارد
میدونم اما این دموی اون پلاگینه و دموی سایت نیست.

دموی خود سایت نیست. اینطور که من متوجه شدم یک فایل xml داره که اونو وقتی ایمپورت کنی توی سایتت دمو رو داری.

mtkz

تازه وارد
کسی از دوستان دموی قالب رو نداره ؟؟؟

mtkz

تازه وارد
منتقل شد انجمن پرسش و پاسخ ...
دوست عزیز این موضوع مربوط به قالب های ورپرس بود. نمیدونم چرا انتقالش دادید به جای دیگه. اینجا احتمال دیده شدن و جواب گرفتن کمتره.

چون زمان خورده . دوستان کسی هست کمک کنه ؟

alifiresoft

کاربر عضو
دوست عزیز این موضوع مربوط به قالب های ورپرس بود. نمیدونم چرا انتقالش دادید به جای دیگه. اینجا احتمال دیده شدن و جواب گرفتن کمتره.

چون زمان خورده . دوستان کسی هست کمک کنه ؟
همان ورژن 1.3 موجوده روی سایت های ایرانی  و خارجی. 

دمو هم ندارد. هیچ فایل روی اینترنت دموی این قالب را ندارد. نصب نکردم قالب رو اما ممکن است دمو در داخل خود قالب باشد. در تنظیمات قالب درون ریزی دمو وجود ندارد؟ اگر خواستید دسترسی بدید چک کنم . 

جاویدان

کاربر عضو
با سلام

صبر چیزه خوبیه

ناراحتی از انتقال هم درست نیست دوستان خودشون وارد ترن

بنده هم قالب رو دانلود کردم هم تست چیزی به اسم درون ریزی نبود نیازی هم نیست چون قالب اونقدر راحته که می تونی اون یکه بخوای ازش دربیاری.

فایل مورد نظر شما موجود نیست چون سایت مافین گروپ دسترسی به این فایل رو منوط به خرید از سایت تم فارست کرده شما برو تو تم فارست ثبت نام کن بعد به سایت مافین برو به این قسمت

وارد شو ببین اجازه میده برداری بردار راه دیگه فعلا نیست یا تو انجمن مافین گروپ بگرد شاید برخی بهت دسترس بدن

موفق باشی

آخرین ویرایش توسط مدیر:

mtkz

تازه وارد
همان ورژن 1.3 موجوده روی سایت های ایرانی  و خارجی. 

دمو هم ندارد. هیچ فایل روی اینترنت دموی این قالب را ندارد. نصب نکردم قالب رو اما ممکن است دمو در داخل خود قالب باشد. در تنظیمات قالب درون ریزی دمو وجود ندارد؟ اگر خواستید دسترسی بدید چک کنم . 
ممنون دوست عزیز. من روی لوکال دارم. میخواید قالب رو بدم بهتون  ؟

الان مشکلم فقط درون ریزی به شکل دموی قالب است.

اگه ببرم روی یک هاست مشکل حل میشه ؟

با سلام

صبر چیزه خوبیه

ناراحتی از انتقال هم درست نیست دوستان خودشون وارد ترن

بنده هم قالب رو دانلود کردم هم تست چیزی به اسم درون ریزی نبود نیازی هم نیست چون قالب اونقدر راحته که می تونی اون یکه بخوای ازش دربیاری.

فایل مورد نظر شما موجود نیست چون سایت مافین گروپ دسترسی به این فایل رو منوط به خرید از سایت تم فارست کرده شما برو تو تم فارست ثبت نام کن بعد به سایت مافین برو به این قسمت

وارد شو ببین اجازه میده برداری بردار راه دیگه فعلا نیست یا تو انجمن مافین گروپ بگرد شاید برخی بهت دسترس بدن

موفق باشی
به هر حال انتقال پیدا کرده و ممنون از دوستانی که پاسخ دادند.

خب چطور میتونم تنظیمات رو اونجور که میخوام انجام بدم. شما که دانلود کردی ممکنه تنظیمات رو انجام بدی و فایل درون ریز به من بدی ؟

در این سایت فقط با لایسنس خرید فایل درون ریز میدن.

جاویدان

کاربر عضو
با سلام

دوست عزیز

مشکل در همینه برای اینکار باید روی یک سرور اطلاعات بارگذاری بشه و وقت بذاریم بعد به شما خروجی بدیم که اونوقت شما روی لوکال تست کنی .

شما خودت باید روش کار کنی توصیه بنده اینه هیچ وقت کپی کاری نکن افزونه ویژوال کمپوزر برای همین درست شده از داخل انجمن بگرد ورژن 4.7 موجوده می تونی با کمک این افزونه و یکم خلاقیت نتیجه خوبی بگیری

موفق باشی

بالا