حذف اسکرول عمودی

• نویسنده موضوع Atashe.Entezar
  • تاریخ شروع
A

Atashe.Entezar

Guest
سلام

دوستان من از بی تم استفاده میکنم ، ای نماد میگه برا نصب نماد حتما صفحه اولت بدون اسکرول باشه من موندم چطوری باید این اسکرول رو بردارم

Qalekhani

قلعه‌خانی
سلام

دوستان من از بی تم استفاده میکنم ، ای نماد میگه برا نصب نماد حتما صفحه اولت بدون اسکرول باشه من موندم چطوری باید این اسکرول رو بردارم
اسکرول افقی منظورتون هست یا عمودی؟ چون خیلی خیلی از سایت هایی که ای نماد دارند (از جمله خودم) اسکرول عمودی داریم و گیر ندادند

A

Atashe.Entezar

Guest
سلام دوست عزیز

با سکرول افقی مشکلی ندارم . منظورم عمودی هستش که تو  قالب بی تم که چه عرض کنم تو اکثر قالبها هست

مگه اینکه صفحه اول رو بدون هدر و فوتر قرار بدیم و محتوای صفحه اول هم یکی درو خط در حدی که بگیم ما هم هستیم.و گرنه اسکرول میشه.

تو راهنمای نصبش هیچکدوم از اسکرولها

جاویدان

کاربر عضو
با سلام

منظورش عمودی هستش

فقط یه راه داری موقتا اون اسلایدر رو خاموش کن لیست کناری رو هم موقتا غیر فعال کن به طور اتوماتیک اسکرولت کم میشه . نماد رو گرفتی تاییدش رو هم گرفتی همه رو فعال کن مطلب هم برای نمایش 1 دونه بذار .

ضمنا این نرم افزار رو دانلود کن برات خوبه Advanced JPEG Compressor تو سایتهای دانلود بگردی ورژن قدیمش 2012 2013 هست که جوابگو این اسلایدرت میشه که حجم عکسهات رو کم کنی اینقدر زمان نبره باز بشه اون اسلایدر تو مطلبت رو هم یا غیر فعال کن یا درستش کن بخاطر خودت می گم.

موفق باشی

A

Atashe.Entezar

Guest
سلام

ممنون دوست خوبم

حتما از مواردی گفتید استفاده میکنم . فقط یه موردی هست فکرمو مشغول کرده این بی تم چند تا افزونه اجباری داره از جمله رولولشن اسلایدر و لایر اسلایدر ... میخوام حذفشون کنم که افزونه هام بیاد پایین سرعتم بره بالا از اونطرف دستمو برا بعضی کارا تو قابل میبنده. حالا اگه فرصت نداشتی نبود تو یه تاپیک جدا بعدا سوال میکنم

Qalekhani

قلعه‌خانی
والا ما یه ماه پیش گرفتیم، هیچ گیری هم به اسکرول عمودی ندادند ! میتونید خودتون مشاهده کنید.

شاید شما علاوه بر اسکرول ذاتی مرورگر، یه اسکرول خاص پوسته هم دارید که به اون گیر دادند. منظورم perfect scroll هست که اینم از تنظیمات قالب، قابل حذف هستش

آخرین ویرایش توسط مدیر:
A

Atashe.Entezar

Guest
سلام

اره دقیقا درست فرمودید بی تم برا خودش اسکرول داره

یا ندیدم محل غیر فعال کردنشو یا نداره. قبلا گفته بودم این پوسته واقعا حرفه ای ه ما مبتدی ها تا راه بیافتیم واقعا سخته.

فعلا به فرموده دوستمون اقا جاویدان اصلاح کردم ولی از دوستان کسی هست محل غیر فعال کردن اسکرول تو قالب be تم رو میدونه خبر بده

ممنون

Qalekhani

قلعه‌خانی
من از نسخه 8.7 پوسته Be استفاده میکنم. در مسیر (تنظیمات مرکزی قالب > Addons and Plugins) برید. قابلیت حذف اسکرول اختصاصی قالب وجود داره.

جاویدان

کاربر عضو
سلام

ممنون دوست خوبم

حتما از مواردی گفتید استفاده میکنم . فقط یه موردی هست فکرمو مشغول کرده این بی تم چند تا افزونه اجباری داره از جمله رولولشن اسلایدر و لایر اسلایدر ... میخوام حذفشون کنم که افزونه هام بیاد پایین سرعتم بره بالا از اونطرف دستمو برا بعضی کارا تو قابل میبنده. حالا اگه فرصت نداشتی نبود تو یه تاپیک جدا بعدا سوال میکنم
با سلام

این افزونه های اجباری نیست که حتما نصب بشه بر اساس نیازت باید افزونه رو نصب کنی به اینکه قالب چی میگه همیشه توجه نکن مثلا لایر اسلایدر و رولوشن اسلایدر رو خاموش بذار اخطار از سوی قالب رو هم ببند یا اصلا حذفشون کن مثلا از یک افزونه اسلایدر دیگه استفاده کن پس اجباری نیست برای افزایش سرعت از افزونه سوپر کش توصیه شده در صفحه اول نصب افزونه ها در وردپرس استفاده کن بخصوص حالت CDN که اگه فعال کنی کولاک هستش چنان سرعتی میده که نگو البته در بار اول نه ولی دفعه بعدیش واقعا قابل لمسه ، کلا برخی افزونه ها دردسر میشن با بروزرسانی ها و کدهای نابجا و سنگین

موفق باشی

بالا