صفر شدن محدودیت دانلود تنها با یک بار دانلود محصول ووکامرس

jamshimi

کاربر عضو
دوستان سلام

من برای محصولات ووکامرس اگر محدودیت دانلود یک بار تعریف کنم اصلا کاربر نمیتونه فایل رو دانلود کنه ولی اگر بیام محدودیت دانلود بیش از یک بار تعریف کنم فایل قابل دانلود هست منتهی اگر من محدودیت رو 5 بار بزارم به محض اینکه کاربر لینک رو دانلود کرد سریع اون 4 بار باقیمانده صفر میشه! ممنون میشم راهنمایی کنید که مشکل از ووکامرس هست یا از هاست؟من از میهن وب هاست استفاده می کنم چندین بار هم تیکت زدم بررسی کردند و میگن مشکلی نیست 

من ازآخرین ورژن ووکامرس استفاده می کنم 2.9

جاویدان

کاربر عضو
با سلام

دوست عزیز

یکبار با بالابرنده تعداد مشخص کنید دو گزینه مجازی و دانلودی رو فعال نگه دارید این حالت فقط در محصول ساده امکان پذیر است. ضمنا ورژن جدید 2.4.10 هست

موفق باشید

jamshimi

کاربر عضو
با سلام

دوست عزیز

یکبار با بالابرنده تعداد مشخص کنید دو گزینه مجازی و دانلودی رو فعال نگه دارید این حالت فقط در محصول ساده امکان پذیر است. ضمنا ورژن جدید 2.4.10 هست

موفق باشید
با سلام

بسیار ممنونم از وقتی که میزارید برای پاسخگویی

راستش من عین تصویر زیر تنظیم می کنم و وقتی محدودیت  دانلود رو روی یک میزارم اصلا دانلود نمیشه و باید عددی بیشتری از یک بزارم حالا اگر بیشتر از یک باشه مثلا 10 بار بزارم کاربر که یک بار دانلود کند تعداد دفعات باقیمانده صفر میشه!! نمیدونم دلیلش چیه

5oewj4oaf4jokq9eq7ta.png

همین طور در تنظیمات دانلود هم اینجوریه تنظیم کردم

kictuvr5o2egkrpoms6r.png

آخرین ویرایش توسط مدیر:

jamshimi

کاربر عضو
عزیزان و بزرگوارن گرامی

استاد ارجمند Mohammad عزیز مدیر سایت ،حنان عزیز و دوست داشتنی ممنون میشم شما هم یه نیم نگاهی به اینجا بیندازید

Mohammad

مدیر انجمن
پرسنل مدیریت
یک حدس میزنم

میتونه به دلیل دانلود به وسیله دانلود منیجر ها باشه. چون که دانلود منیجر همزمان چندین درخواست به سمت لینک میفرسته. نرم افزار اون رو چند بار دانلود حساب میکنه...

اینطور نیست؟

jamshimi

کاربر عضو
یک حدس میزنم

میتونه به دلیل دانلود به وسیله دانلود منیجر ها باشه. چون که دانلود منیجر همزمان چندین درخواست به سمت لینک میفرسته. نرم افزار اون رو چند بار دانلود حساب میکنه...

اینطور نیست؟
سلامدقیقا همینطوره تمام کاربرانی که با idmدانلود میکردند همین مشکل رو داشتند حالا به نظرتون راهکار برای رفع این مشکل چیه محمد جان؟

جاویدان

کاربر عضو
با سلام

ساده ترین حالت رفع مشکل اینه که idm رو در حالت تک دانلود قرار بدن و شما هم اطلاع رسانی کنید چون واقعا چه 1 یا 4 یا 8 فرقی نمی کنه تاثیری در سرعت بالاتر نداره .

یا تعداد دفعات رو بالا ببرید یا در htaccss یه کد هست که قرار میدید دانلود با دانلود منیجر رو غیر فعال  می کنه  دانلود مرورگر فقط مجاز میشه که فکر نکنم گزینه مناسبی براتون باشه یا حالت دانلود رو خالی بذارید تا طرف راحت استفاده کنه

موفق باشید

jamshimi

کاربر عضو
با سلام

ساده ترین حالت رفع مشکل اینه که idm رو در حالت تک دانلود قرار بدن و شما هم اطلاع رسانی کنید چون واقعا چه 1 یا 4 یا 8 فرقی نمی کنه تاثیری در سرعت بالاتر نداره .

یا تعداد دفعات رو بالا ببرید یا در htaccss یه کد هست که قرار میدید دانلود با دانلود منیجر رو غیر فعال  می کنه  دانلود مرورگر فقط مجاز میشه که فکر نکنم گزینه مناسبی براتون باشه یا حالت دانلود رو خالی بذارید تا طرف راحت استفاده کنه

موفق باشید
اگر دفعات رو نامحدود کنم اون لینک فقط برای اون کاربر کارمیکنه یا اینکه خیر اگر شما یه فایل رو بخرید و لینکش رو در اختیار من بزارید میشه من هم استفاده کنم؟ به هر حال مناسب ترین شیوه ای که شما دوستان و استاتید استفاده می کنید چیه؟

جاویدان

کاربر عضو
با سلام

دوست عزیز

افزونه EDD رو از داخل انجمن دانلود و نصب کنید فکر کنم ساختارش برای همین دانلود طراحی شده و مشکلات پیش روی شما هم درش نیست .

در مورد سوالتون نامحدود کردن به علت خرید کاربر فقط برای دارنده ثبت نام شده قابل استفاده است ولی اگر کسی حساب کاربری خریدار رو دسترسی داشته باشه قادر به استفاده است .

موفق باشید

jamshimi

کاربر عضو
با سلام

دوست عزیز

افزونه EDD رو از داخل انجمن دانلود و نصب کنید فکر کنم ساختارش برای همین دانلود طراحی شده و مشکلات پیش روی شما هم درش نیست .

در مورد سوالتون نامحدود کردن به علت خرید کاربر فقط برای دارنده ثبت نام شده قابل استفاده است ولی اگر کسی حساب کاربری خریدار رو دسترسی داشته باشه قادر به استفاده است .

موفق باشید
سلامممنون از شما

آخه من محصولات فیزیکی هم دارم و نمیخوام دو افزونه باکاربری مشابه داشته باشم

پس اگه کاربر لینک رو به کسی دیگه بده و حساب کاربری اون نداشته باشه نمیتونه دانلود کنه؟ شما خودتون تست کردید؟

Mohammad

مدیر انجمن
پرسنل مدیریت
لینک دانلود توسط ووکامرس محافظت میشه و جای نگرانی نیست

مگر اینکه تنظیمات دانلود محصولات ووکامرس رو تغییر داده باشی

jamshimi

کاربر عضو
لینک دانلود توسط ووکامرس محافظت میشه و جای نگرانی نیست

مگر اینکه تنظیمات دانلود محصولات ووکامرس رو تغییر داده باشی
ممنونممن روی اجبار به دانلود گذاشتم

پس هر لینک برای همون حساب کاربری کار میکنه واکه به کسی دیگه داده بشه کار نمیکنه؟

آخرین ویرایش توسط مدیر:

Mohammad

مدیر انجمن
پرسنل مدیریت
فقط برای همون حساب کار میکنه مطمئن باشید

حتی میتونید تنظیم کنید در صورتی که کاربر وارد حساب کاربری ش نشده بود نتونه اون فایل رو دانلود کنه :)

jamshimi

کاربر عضو
فقط برای همون حساب کار میکنه مطمئن باشید

حتی میتونید تنظیم کنید در صورتی که کاربر وارد حساب کاربری ش نشده بود نتونه اون فایل رو دانلود کنه :)
بسیار ممنونممیشه بفرمایید از کدوم قسمت اینگونه باید تنظیم کرد؟

همینطور میشه کاری کرد که با دانلود منیجر نتونه دانلود کنه؟

بالا