درخواست پوسته پناهگاه حیوانات

Qalekhani

قلعه‌خانی
سلام و عرض ادب خدمت همکاران عزیز

در استان ما یه مجموعه خودجوش مردمی راه افتاده تا به سگ های مظلوم و بی سرپناه کمک کنه و براشون جای خواب و غذای مناسب تهیه کنه. همچنین واکسیناسیون انجام بده و خلاصه مراقبشون باشه.

تمایل داریم برای دریافت کمک های مردمی و همچنین معرفی خدمات مرکز، سایتی راه اندازی کنیم. 

از شما عزیزان، پوسته ای که مناسب یه پناهگاه حیوانات باشه، سراغ نداره؟

من خودم این پوسته رو مدنظر دارم که ممنون میشم اگر کسی دسترسی داره، برای من لینک بذاره.

جاویدان

کاربر عضو
با سلام

دوست عزیز

متاسفانه فعلا این پوسته موجود نیست چون اگر بود خود بنده اولین استفاده کننده اش بودم :71:   می تونید فعلا از پوسته های دیگه استفاده کنید یا اینکه هزینه کنید و خودتون بخرید یا به اشخاصی مثل تکین مارکت سفارش بدید بخرن براتون یه پوسته حیوانات هم بنده قبل تو تاپیک قرارگیری قالبهای پرمیوم قرار دادم البته شاید بدردتون بخره اگر این گزینه دستم بیاد براتون قرار میدم . بازم صلاح خودتون رو بهتر می دونید.

ضمنا نگفتید این انجمن در کدوم شهر یا استان فعال شده و آیا آدرسی چیزی داره یا خیر؟ به هر حال چون تیممون در این زمینه حیوانات البته نه سگ ها کمی سررشته داریم و برخی سایتهای این زمینه رو میشناسیم که همین جریان رو به صورت اولین ngo مردمی شروع کرده و می تونن راهنمای خوبی براتون باشند.

در این کار خیر موفق باشید

soltaneghalbha

کاربر عضو
سلام

لینک دانلود برای شما :

Qalekhani

قلعه‌خانی

با سلام

دوست عزیز

متاسفانه فعلا این پوسته موجود نیست چون اگر بود خود بنده اولین استفاده کننده اش بودم  :71:   می تونید فعلا از پوسته های دیگه استفاده کنید یا اینکه هزینه کنید و خودتون بخرید یا به اشخاصی مثل تکین مارکت سفارش بدید بخرن براتون یه پوسته حیوانات هم بنده قبل تو تاپیک قرارگیری قالبهای پرمیوم قرار دادم البته شاید بدردتون بخره اگر این گزینه دستم بیاد براتون قرار میدم . بازم صلاح خودتون رو بهتر می دونید.

ضمنا نگفتید این انجمن در کدوم شهر یا استان فعال شده و آیا آدرسی چیزی داره یا خیر؟ به هر حال چون تیممون در این زمینه حیوانات البته نه سگ ها کمی سررشته داریم و برخی سایتهای این زمینه رو میشناسیم که همین جریان رو به صورت اولین ngo مردمی شروع کرده و می تونن راهنمای خوبی براتون باشند.

در این کار خیر موفق باشید
ممنونم دوست عزیز. تشکلی هست به اسم "آشیان زیست زاگرس" که در استان کرمانشاه و با حمایت شهرداری مشغول به فعالیت هست. در حال حاضر 210 قلاده سگ ولگرد همراه توله هاشون در این مرکز نگه دار میشن.

فعلا آدرس سایتی ندارند اما در اینستاگرام و تلگرام مشغول فعالیتند تا سایت شون رو راه بندازیم

آخرین ویرایش توسط مدیر:
بالا