مشکل در عنوان سایت بعد از اپدیت وردپرس 4.4 در افزونه Yoast

jamshimi

کاربر عضو
دوستان سلام

من یکی از برگه های سایتم رو به عنوان صفحه اصلی انتخاب کردم .درافزونه Yoast  عنوان seo رو اینطور انتخاب کردم 

%%sitename%% %%sep%% %%sitedesc%%تا قبل از آپدیت به 4.4 وردپرس همه چی درست بود امروز که وردپرس اپدیت کردم الان عنوان سایتم درست نشون نمیده .ومیاد اسم اون برگه روابتدا مینویسه و بعد ش عنوان سایت میاد

جالب اینجاست که در پیشنمایش افزونه yoast هم درست نشون میده!! در حالی که من میخوام ابتدا عنوان سایت بیاد وبعدش همون معرفی کوتاه سایت بیاد ورژن Yoast 2.3.4 می باشد.

ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

باتشکر

آخرین ویرایش توسط مدیر:

جاویدان

کاربر عضو
با سلام

دوست عزیز

تجربه بیشتر مصرف کنندگان وردپرس ثابت کرده اگر بروز رسانی جدیدی اومد صبور باشید تا عیب و ایرادات معلوم بشه بخصوص در نسخه های که تغییرات کلی ایجاد میشه . بایددر مقابل وسوسه بروزرسانی یه چند روزی مقاوم باشید.

تنها راه شما اینه که صبور باشید تا افزونه Yoast بروزرسانی جدیدی برای 4.4 منتشر کنه یا وردپرس رو به 4.3.1 بازگردانید.

موفق باشید

jamshimi

کاربر عضو
با سلام

دوست عزیز

تجربه بیشتر مصرف کنندگان وردپرس ثابت کرده اگر بروز رسانی جدیدی اومد صبور باشید تا عیب و ایرادات معلوم بشه بخصوص در نسخه های که تغییرات کلی ایجاد میشه . بایددر مقابل وسوسه بروزرسانی یه چند روزی مقاوم باشید.

تنها راه شما اینه که صبور باشید تا افزونه Yoast بروزرسانی جدیدی برای 4.4 منتشر کنه یا وردپرس رو به 4.3.1 بازگردانید.

موفق باشید
جالب اینجاست الان که به 4.4 اپدیت کردم هیچ اپدیتی برا افزونه نصب نمیشه!!  و حتی موقع اپدیت  افزونه ها هم خطای Update Failed: نمی‌توان پوشه‌ی جدید ساخت میده!!

چطور به نسخه قبلی برگردم؟

جاویدان

کاربر عضو
با سلام

دوست عزیز

به مخزن وردپرس برید آدرس روبرو

ورژن قدیمی تر رو دانلود کنید یادتون باشه قبل از هر اقدامی بک آپ کاملی از سرور بگیرید . به علت تغییرات در ساختار کلی و دیتابیس در وردپرس 4.4 حتما باید مستندات رو در خود وردپرس بخونید. این سوال رو در انجمن وردپرس فارسی یا پارسی مطرح کنید . علت اینکه راهنمایی بیشتری نمی کنم به علت ساختار تغییرات فایلهاست . چون باید برخی فایلها رو حذف کنید و برخی رو نگه دارید و چون 24 ساعت از انتشار ورژن جدید نگذشته فقط دوستان بسیار با تجربه و مسلط قادرند شما رو در این مورد راهنمایی کنند و بنده هنوز تجربه کافی رو در این مورد ندارم.

البته اگر بک آپ قبلی از هاست خودتون دارید بهتره اون رو ریستور کنید.

موفق باشید

jamshimi

کاربر عضو
با سلام

دوست عزیز

به مخزن وردپرس برید آدرس روبرو

ورژن قدیمی تر رو دانلود کنید یادتون باشه قبل از هر اقدامی بک آپ کاملی از سرور بگیرید . به علت تغییرات در ساختار کلی و دیتابیس در وردپرس 4.4 حتما باید مستندات رو در خود وردپرس بخونید. این سوال رو در انجمن وردپرس فارسی یا پارسی مطرح کنید . علت اینکه راهنمایی بیشتری نمی کنم به علت ساختار تغییرات فایلهاست . چون باید برخی فایلها رو حذف کنید و برخی رو نگه دارید و چون 24 ساعت از انتشار ورژن جدید نگذشته فقط دوستان بسیار با تجربه و مسلط قادرند شما رو در این مورد راهنمایی کنند و بنده هنوز تجربه کافی رو در این مورد ندارم.

البته اگر بک آپ قبلی از هاست خودتون دارید بهتره اون رو ریستور کنید.

موفق باشید
من یه فول یک اپ کامل از سایتم قبل از بروزرسانی دارم چطور از سی پنل اون رو ری استور کنم؟

جاویدان

کاربر عضو
با سلام

دوست عزیز

الان داشتم مستندات رو می خوندم بهتره قبل از هر کاری ورژن php هاست رو به 5.6 ارتقا بدی احتمالا مشکلاتت رفع بشه

موفق باشی

jamshimi

کاربر عضو
با سلام

دوست عزیز

الان داشتم مستندات رو می خوندم بهتره قبل از هر کاری ورژن php هاست رو به 5.6 ارتقا بدی احتمالا مشکلاتت رفع بشه

موفق باشی
حداکثر نسخه ای که رو هاستم بود 5.5 اون رو فعال کردم باز هم مشکل وجود دارد!

جاویدان

کاربر عضو
پس بهتره به پشتیبانی سرویس دهنده اطلاع بدید براتون نصب کنند چون به هر حال شما نیازمند این بروزرسانی هستید پس باید ورژن های 5.6 و حتی 7 نیز نصب بشن . سرویس دهنده های حرفه ای به سرعت این خواسته رو انجام میدن به پستی که الان برای وردپرس 4.4 منتشر کردم مراجعه کن تا بدونی چرا نیاز هستش نصب بشه هنوز البته پست کامل نیست چون در حال خوندنم

موفق باشی

Mohammad

مدیر انجمن
پرسنل مدیریت
اقایون اپدیت نکنید به نسخه جدید. کمی صبر کنید

jamshimi

کاربر عضو
دوستان هنوز اپدیت مشکل دارد؟ کسی هست که به 4.4 اپدیت کرده باشه و افزونه Yoast 2.3.4 هم داشته باشه؟

Qalekhani

قلعه‌خانی
دوستان هنوز اپدیت مشکل دارد؟ کسی هست که به 4.4 اپدیت کرده باشه و افزونه Yoast 2.3.4 هم داشته باشه؟
صبور باشید تا نسخه 4.4 وردپرس فارسی منتشر بشه. داخل داشبورد وردپرس، هر وقت به روز رسانی فارسی 4.4 اومد، اون وقت به روز کنید.

Mohammad

مدیر انجمن
پرسنل مدیریت
ضمن اینکه قبل از ارتقا مطمئن بشید هاستتون php 5.4 هست. چیزی که این روزها دستگیرم شده اینه که روی php 5.3 خوب جواب نمیده

jamshimi

کاربر عضو
ضمن اینکه قبل از ارتقا مطمئن بشید هاستتون php 5.4 هست. چیزی که این روزها دستگیرم شده اینه که روی php 5.3 خوب جواب نمیده
نسخه 4.4.1 اومده انگار محمد جان شما نصب کردید؟مشکل خاصی نداره؟مشکلات قبلی 4.4 رفع شده؟

بالا