نشان داده نشدن تمام محصولات در فروشگاه

• نویسنده موضوع arjk
  • تاریخ شروع

arjk

تازه وارد
بنده دارم محصوالات دانلودی را وارد فروشگاه میکنم.الان حدد 11 تا محصول را وارد کرده ام.ولی فقط نه تا از آنها نشان داده می شود.ضمنا در پایین صفحه اصلی فروشگاه و اصفحات داخلی هم شماره صفحات که بتوان به کمک آنها به صفخات بعدی رفت وجود ندارد.دوستان عزیز لطفا کمکم کنید.همه جای ووکامرس را هم گشتم چیزی که بتونم اینم مورد را تنظیم کنم پیدا نکردم.

خلیل دلاوران

مدیر انجمن ووکامرس
لطفا آدرس سایت و اسم قالب رو بنویسید.

ولی به احتمال زیاد شما از شورت کد مناسب استفاده نکردیدن و یا اینکه ایراد از قالب باشه

harbiline

Edris
درود

بقیه اش رو ببینید پیشنویس نیستن..گاهی اوقات بعضا پیشنویس سیو میشن.

با احترام

arjk

تازه وارد
لطفا آدرس سایت و اسم قالب رو بنویسید.

ولی به احتمال زیاد شما از شورت کد مناسب استفاده نکردیدن و یا اینکه ایراد از قالب باشه
با سلام اولا پوزش به خاطر دیر جواب دادن چون دو روز اول هی نگاه کردم متاسفانه کسی جواب نداده بود ولی الان مراجعه کردم دیدم شما یک سوال پرسیدید

آدرس سایت www.parscadcam.com  و نام قالب هم خبر خوش است که از همیار خریده ام.

من خودم هم فکر می کنم مربوط به شورت کد باشه البته زیاد تو این زمینه ها وارد نیستم ولی وقتی دوی قالب ارجینال را دیدم اونجا وجود داره

حال چگونه می توانم این مشکل را حل کنم؟آیا شورت کد خاصی وجود دارد؟

ممنون

Mehr@ban

کاربر عضو
بررسی کنید ببینید که توی تنظیمات محصولاتی که موجودی 0 داره رو نمایش میده یا نه

موجودی رو ببرید بالاتر

جاویدان

کاربر عضو
با سلام

دوست عزیز

بهتره در تنظیمات قالب رو بگردید مخصوصا قسمت ووکامرس رو چون اینجوری که دیده میشه شما خودتون به قالب دستور دادید که فقط 9 محصول نمایش داده بشه نه بیشتر چون در حالت عادی بیشتر قالبها از 12 یا 24 یا 32 برای نمایش استفاده می کنند . در صورت ادامه مشکل بهتره از خود پشتیبانی سایت فروشنده پیگیر باشید چون اونها بیشتر به قالب تسلط دارند . ضمنا برای امتحان همه محصولات رو به یک شکل تعریف کنید و در یک دسته بندی واحد قرار بدید و تست کنید

موفق باشید

آخرین ویرایش توسط مدیر:
بالا