آدرس callback برای درگاه بانک سامان

flight2013

تازه وارد
18/4/16
15
0
1
سلام دوستان

بنده از قالب نیلسن استفاده میکنم و درگاههای بانکی زرین پال و بانک ملت بخوبی کار میکنند. اخیرا درگاه بانک سامان را درخواست داده و از سایت ووکامرس افزونه را خریداری کرده ام. مشکلی که هست اینه که من آدرس callback بازگشتی را بصورت mysite/checkout/order-recievd و پورت انرا هم 2222 اعلام کرده ام که مشکلی که پیش میاد اینه که پس از خرید، باز دوباره به صفحه سفارش برمیگیردم و پول برگشت میخورد. لطفا راهنمایی کنید که این ادرس callback و پورتش چی دقیقا؟

ممنون

 

hannanstd.ir

مدیر انجمن و توسعه دهنده ووکامرس پارسی
27/9/12
3,478
3
38
لنگرود
سلام

اگه مطمئن هستید که فقط بخاطر آدرس بازگشت از بانک پول برگشت میخوره و از سایت ووکامرس پارسی افزونه رو خریداری کردید نسخه جدید ست شده با آدرس بازگشت جدید ساامان رو میتونید مجددا از حساب کاربری تون دانلود کنید.

ضمن اینکه برگشت خوردن پول هزار دلیل میتونه داشته باشه .... یکیش اشتباه بودن ip ارسالی به سامان کیش هستش ...

چون سامان توی ارسال به بانک اصلا از وبسرویس استفاده نمیکنه و ip و ... رو چک نمیکنه فقط توی برگشت چک میکنه .

موفق باشید

 

flight2013

تازه وارد
18/4/16
15
0
1
خیلی ممنون از پاسختون

بله 2 روز پیش افزونه را خریداری کردم و تیکت هم به پشتیبانی زدم ولی متاسفانه بدون پاسخ مانده

فکر کنم نسخه جدید همینی هست که 2 روز پیش خریده ام. درسته؟

من در فرم ثبت نام درگاه بنک سامان، آدرس کال بک را  mysite/checkout/order-recievd اعلام کرده ام و فکر میکنم اونها این آدرس را برای درگاه من ست کرده اند. اگر اینچنین است، لطفا راهنمایی کنید که چه آدرسی بهشون اعلام کنم تا ریست کنند؟

 

Mohammad

مدیر انجمن
عضو کادر مدیریت
6/4/08
15,221
179
63
31
PersianScript
خیلی ممنون از پاسختون

بله 2 روز پیش افزونه را خریداری کردم و تیکت هم به پشتیبانی زدم ولی متاسفانه بدون پاسخ مانده

فکر کنم نسخه جدید همینی هست که 2 روز پیش خریده ام. درسته؟

من در فرم ثبت نام درگاه بنک سامان، آدرس کال بک را  mysite/checkout/order-recievd اعلام کرده ام و فکر میکنم اونها این آدرس را برای درگاه من ست کرده اند. اگر اینچنین است، لطفا راهنمایی کنید که چه آدرسی بهشون اعلام کنم تا ریست کنند؟
درگاه از شما ip میخواد. ای پی صحیح رو از مدیر سرور تهیه کنید و به بانک بدید. افزونه بروز شده و مشکلی نداره

 

ali320m

تازه وارد
17/2/13
36
0
6
سلام

ببخشید من هم در ثبت نام درگاه موندم آدرس callback رو چی بزنم؟

پورت callback همون ip سایت رو بزنم؟

پورت پایگاه داده چی ؟اصلن بانک به پایگاه داده من چی کار داره؟

 

Mohammad

مدیر انجمن
عضو کادر مدیریت
6/4/08
15,221
179
63
31
PersianScript
تنها چیزی که برای بانک مهمه ، آدرس IP سرور شماست. نه چیز دیگر. شما حتی اگر فرم رو پر کنید و در قسمت کال بک بزنید google.com/callback مهم نیست !

با این حال این ها رو بزنید:

آدرس کال بک: example.com  (چون باقی ادرس به صورت داینامیک توسط سیستم پر میشه - منظور از example ادرس سایت شماست)

پورت کال بک: 80 و 443 (80 مربوط به http و 443 مربوط به https هست)

پورت پایگاه داده: 0 بزارید!

ادرس صحیح سرور رو از جایی که هاست خریدید سوال کنید و خودتون پینگ نگیرید!