سلام :57:
امیدوارم حالتون خوب باشه.
تاپیکی زده بودم تا ببینم موافق هستید که سری آموزش های شیء گرایی در پرشین اسکریپت قرار بگیره یا نه، که یزره فکر کردم و دیدم قطعا نمیگید نه! پس تصمیم گرفتم دست به قلم شم تا جایی که توانمه راجب این مبحث حرفه ای بنویسم.
خب اول باید بدونیم داریم چی میخونیم؟ چی یاد میگیریم؟
مقدمه
برنامه نویسی شیءگرایی، یا به لاتین Object-Oriented Programming، به شیوه ای میگن که اساس و پایه اون، بر مبنای شیء یا Object ساخته شده. این شیوه برای برنامه های وب یا Web Application استفاده میشه و ساختار ایستا اون رو تشکیل میده. برنامه نویسی شیءگرایی لازمه حرفه ای شدن در زمینه برنامه نویسی PHP هست. شیوه OO رو کلاس نویسی تشکیل میده و ساختار کل یک کلاس به این صورت هست:
هر کلاس، یک بسته از کدهای آماده هست. پس؟ پس ما باید توابع و متغیرهای خودمون رو درون کلاس قرار بدیم. برای ساخت یک متغیر در کلاس، باید قبل از هرچیز، با استفاده public یک متغیر بسازید، مانند:
و برای ساخت تابع هم همونطور به طور معمول استفاده میکنیم:
در کلاس MyClass، یک متغیر با نام WebAppStrings$ داریم و یک تابع Typer.
حالا اگر متغیر رو درون کلاس انتخاب کنیم، باید با استفاده از this$ این کار رو بکنیم:
در کد بالا ما با انتخاب متغیر WebAppStrings (در انتخاب توسط this$ متغیر رو بدون $ قرار بدید) اون رو مقدار i$ میکنیم. سپس متغیر i$ رو چاپ میکنیم.
بری اینکه شیء رو به خارج از کلاس بیارید، باید یک متغیر رو تبدیل به شیء کنید:
الان obj$ یک شیء داینامیک هست، پس میتونید به نمایندگی اون از امکانات کلاس استفاده کنید، با استفاده از:
اساس و شکل پایه شیء گرایی به این صورت (ساختمان پایه).
امیدوارم حالتون خوب باشه.
تاپیکی زده بودم تا ببینم موافق هستید که سری آموزش های شیء گرایی در پرشین اسکریپت قرار بگیره یا نه، که یزره فکر کردم و دیدم قطعا نمیگید نه! پس تصمیم گرفتم دست به قلم شم تا جایی که توانمه راجب این مبحث حرفه ای بنویسم.
خب اول باید بدونیم داریم چی میخونیم؟ چی یاد میگیریم؟
مقدمه
برنامه نویسی شیءگرایی، یا به لاتین Object-Oriented Programming، به شیوه ای میگن که اساس و پایه اون، بر مبنای شیء یا Object ساخته شده. این شیوه برای برنامه های وب یا Web Application استفاده میشه و ساختار ایستا اون رو تشکیل میده. برنامه نویسی شیءگرایی لازمه حرفه ای شدن در زمینه برنامه نویسی PHP هست. شیوه OO رو کلاس نویسی تشکیل میده و ساختار کل یک کلاس به این صورت هست:
کد:
<?php
Class MyClass {
// Some Code
}
?>
کد:
<?php
Class MyClass {
public $WebAppStrings
}
?>
کد:
<?php
Class MyClass {
public $WebAppStrings
function Typer()
{
echo 'iReza - Developer';
}
}
?>
حالا اگر متغیر رو درون کلاس انتخاب کنیم، باید با استفاده از this$ این کار رو بکنیم:
کد:
<?php
Class MyClass {
public $WebAppStrings;
function Typer()
{
$i = $this -> WebAppStrings = 'iReza - Developer';
echo $i;
}
}
?>
بری اینکه شیء رو به خارج از کلاس بیارید، باید یک متغیر رو تبدیل به شیء کنید: