.:: { آموزش ساخت آپلود سنتر ساده } ::. + .:: دانلود فایل نهایی ::.

  • شروع کننده موضوع HamedR
  • تاریخ شروع
وضعیت
موضوع بسته شده است.

HamedR

کاربر عضو
13/7/10
612
0
16
25


سلام به همه دوستان

امروز میخوام بهتون یاد بدم که چطوری یه آپلود سنتر ساده با php بسازین.

سطح این آموزش مبتدی هست . و سعی شده طوری نوشته بشه که اونایی که تازه دارن php یاد میگیرین هم ازش سردربیارن.

سعی کردم تا اونجایی که امکان داره ساده توضیح بدم و از اصطلاحات تخصصی استفاده نکنم. دوستانی که یه کم کهنه کار هستن به بزرگی خودشون ببخشن.

خب بریم سراغ آموزش ،

برنامه هایی مورد نیز:

  1. ویرایشگر ساده متن مثل notepad++ (میتونین از نرم افزارهای طراحی وب مثل dreamweaver یا aptana studio و... هم استفاده کنید)
  2. یه برنامه وب سرور هم میخوام(نترسین همون لوکال هاست خودمون :دی). من از Xampp استفاده میکنم.
اول یه فایل با نام index.php باز کنین.

اینا رو توش کپی کنید. (اگه از نرم افزار های طراحی وب استفاده میکنین. بطور پیشفرض همونجا هستن. دیگه لازم نیست بنویسیدشون)


کد:
 <!DOCTYPE html>
 <html>
 <head>
 <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" />
 <title>آموزش ساخت آپلود سنتر ساده</title>
 </head>
 <body>
 </body>
 </html>
یه فایل دیگه با نام style.css هم باز کنین. (واسه استایل دهی و زیبا سازی هستش. اینو با سلیقه ی خودتون بعدا بسازین. (البته چیزی که ساختم رو توی ضمیمه گذاشتم))

حالا کد زیر رو بین تگ head قرار بدین.


کد:
<link href="style.css" type="text/css" rel="stylesheet"  />
با این کار استایل فراخوانی میشه.

از الان هرچی که قرار بنویسیم بین تگ body نوشته میشه.

یه div ایجاد میکنیم. من بهش id=”upload” هم دادم (واسه اینکه بعدا بهش استایل بدم)

یه تگ form باز میکنیم (اونایی که نمیدونن تگ form چیه و به چه در میخوره بهتره اول برن تگهای html رو یاد بگیرن).

> <form آدرس action رو وارد میکنیم(همون جاییه که فایل آپلود شده ما اونجا ارسال میشه. دقت کنین که پوشه نیستا ، یه فایل php که بعد از اینکه ما فایل رو آپلود کردیم ، اطلاعاتش اونجا به نمایش در میاد. مثلا میگه اسم فایل چیه ، حجمش چقدره و... (حالا میرسیم اونجا ، خودتون میبینید). اسمش رو گذاشتم up-file.php . شما هم بعد از اینکه اسم رو وارد کردین ، با همون نام یه فایل ایجاد کنید.(توی همون پوشه ای که index.php و style.css رو ساختین.)

method ارسالی رو هم گذاشتم روی post. (method نوع ارسال داده رو مشخص میکنه . get یا post .( مقدارهای ارسالی از طریق get در url نمایش داده میشه ، get یه سری محدودیتهایی هم داره .امنیت post بیشتر از get هست و.. بقیش رو خودتون برین تحقیق کنین ) (البته برای ساخت آپلودسنتر متد رو باید روی Post بزارین)

Enctype هم نوع داده ارسالی به سرور رو مشخص میکنه . چون میخوایم یه آپلود سنتر بسازیم باید بزاریمش روی multipart/form-data.

چیزی که توی این قسمت توضیح دادم


کد:
<form action="up-file.php" method="post" enctype="multipart/form-data" >
یه تگ label هم باز کنید و توش بنویسین: " انتخاب مسیر" (ضروری نیست . واسه همین توضیح نمیدم. اما توی کد نمونه هستش).

بعد از اون باید یه تگ input با type ، file باز کنیم که باهاش بتونیم فایلی رو که میخوایم آپلود رو از کامپیوتر انتخاب کنیم. سایز و اندازش هم بستگی به خودتون داره

مقدار Name رو حتما file بزارین.

مقدار Type هم file باید باشه. چون میخوایم فایل رو از کامپیوتر انتخاب کنیم.

این شکلی :


کد:
<input  type="file" name="file"  />
الان باید یه دکمه ای بسازیم که داده هامون رو ارسال کنه. این کار رو با تگ input ا و با type ،submit انجام میدیم.

Value اسم دکمه رو مشخص میکنه . من اسمش رو گذاشتم : "آپلود کن" . (شما هم هرچی دلتون میخواد بزارین :دی)

اینطوری:


کد:
<input type="submit" name="submit" value="آپلود کن" />
چیزایی که تا الان نوشتیم:


کد:
 <div id="upload">
 <form action="up-file.php" method="post" enctype="multipart/form-data" >
          <label id="label" for="file"> انتخاب مسیر: </label>
          <input height="5px" size="30" name="file" type="file" id="file" /><br />
          <input id="submit" type="submit" name="submit" value="آپلود کن" />
</form>
 </div>
خب به سلامتی ، کارمون با فایل index.php تموم شد. (راحت بود نه ؟!!!)

الان میریم فایل up-file.php رو باز میکنیم.

از این به بعد کار اصلیمون با php شروع میشه. (یه جوری گفتم خودمم ترسیدم !!! ولی ناراحت نباشین ، قبلا هم گفتم که سطح مبتدی ، زیاد سخت نیست)

بازم این کدها رو باید کپی ، پست کنین (امان از دست این کدها!!!) توی فایل up-file.php . (مثل index.php)


کد:
 <!DOCTYPE html>
 <html>
 <head>
 <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" />
 <title>فایل آپلود شد</title>
 <link href="style.css" type="text/css" rel="stylesheet"  />
 </head>
 <body>

 </body>
 </html>
مطمئنا همتون میدونید که توی php بخشی هست به اسم متغیرها.

متغیر رو با $ تعریف میکنن.

ما میخوایم با استفاده از متغیرها از نوشتن اضافی یه سری کدها جلوگیری کنیم.(یعنی برای هر کد یه متغیر تعریف میکنیم. بعد هر جا به اون کد نیاز داشتم از متغیر استفاده میکنیم. (جلوتر باهاش آشنا میشیم.)

دقت کنین که کدهای php باید بین <?php ?> قرار بگیرن.

اول از همه یه متغیر میسازیم با اسم : $file_error (این اسم دلخواه هستش. البته نام انتخابی باید طبق قوانین نام گذاری متغیر باشه. یعنی یه سری محدودیت هایی داره. اگه نمیدونین بهتره یه جستجوی بکنید.)

بریم متغیرمون رو بسازیم:


کد:
$file_error = $_FILES["file"]["error"];
اون کدی که جلوی متغیر (بعد از مساوی) نوشتم ، یکی از همون کدهایی که نمیخوام دوباره بنویسمش :دی بجاش از متغیر استفاده میکنم.

با استفاده از $_FILES میتونیم فایل هامون رو از کامپیوتر به روی سرور آپلود کنیم.

اما کدی که مقابل متغیر نوشته شده چیه ؟ این کد خطا ها رو بررسی میکنه

به چه دردی میخوره ؟ اینو بعدا داخل یه شرط قرار میدیم ، اونجا کد کامل میشه . بطور کامل هم همونجا توضیح دادم.

بریم یه متغیر دیگه بسازیم :


کد:
$file_name = $_FILES["file"]["name"];
اسم این متغیر رو گذاشتم $file_name . کد مقابلش هم نام فایل آپلود شده رو دریافت میکنه.

یه متغیر دیگه :


کد:
$file_type = $_FILES["file"]["type"];
اینم نوع فایل آپلود شده رو مشخص میکنه. (مثلا میگه نوع فایل عکس هستش با فرمت jpg)

بازم یه متغیر دیگه (این دیگه آخریشه ، قول میدم!!)


کد:
$file_size = ($_FILES["file"]["size"] /1024);
واضح که کد مقابل حجم رو مشخص میکنه. اما بر حسب بایت. حالا ما اومدیم تقسیم 1024 کردیم که به ما حجم رو بر حسب کیلوبایت بده.

کد هایی که تا اینجا نوشتیم:


کد:
 <?php
 $file_error = $_FILES["file"]["error"];
 $file_name = $_FILES["file"]["name"];
 $file_type = $_FILES["file"]["type"];
 $file_size = ($_FILES["file"]["size"] /1024);
حالا میخوایم یه دستور شرطی ایجاد کنیم و بهش بگیم که اگه فرمت فایل آپلود شده .jpg ، .png و... بود فایل آپلود بشه. در غیر اینصورت بگه : "فایل پشتیبانی نشد".

شکل کلی کدها شرطی اینطوری :


کد:
If( شرط مورد نظر )
{
ادامه کد
}
Else
{
در غیر اینصورت ...
{

و اما کد اصلیمون :


کد:
 if ((($_FILES["file"]["type"] == "image/gif")
 || ($_FILES["file"]["type"] == "image/jpeg")
 || ($_FILES["file"]["type"] == "image/pjpeg")
 || ($_FILES["file"]["type"] == "image/png")))
   {
(طرف دیگه شرط این کد سطر آخر php نوشته میشه . اونجا میگیم که اگه فرمت ها این نبود . یه پیغام نمایش داده بشه و بگه که : "فایل پشتیبانی نشد" )( وقتی اونجا رسیدین میفهمین، چطوری).

الان باید یه دستور شرط if بنویسیم که بررسی کنه ببینه خطایی وجود داره یا نه (به قول گفتنی ببینه موشکیلی هست یا نه. اگه موشکیلی داشت خطا رو نشون بده. :دی) . (این همون شرطی هست که در بخش توضیحات متغییر $file_error راجعش گفته بودم)


کد:
 if ($file_error >0)
             {
                         echo "خطا : " . $file_error . "<br />";
             }
کد بالا میگه که : اگه تعداد خطاهامون بیشتر از 0 بود (کلا یعنی اگه خطایی وجود داشت) . خطا رو نشون بده.

حالا بعد از دستور if باید یه شرط دیگه هم بزاریم که بگه اگه if برقرار نبود، (ادامه کد). این کار رو با else انجام میدیم.


کد:
 else
             {
             echo "<table id=\"table\" border=\"1px\"><tr><td> نام فایل:</td>" ."<td>". $file_name ."</td></tr>" ."<br />";
             echo "<tr><td> نوع فایل: </td>"."<td>" . $file_type ."</td></tr>". "<br />";
             echo "<tr><td>حجم: </td>"."<td>" . (int)$file_size . "کیلوبایت" ."</td></tr>". "</table><br />";
(این کد ها رو کمی پایین تر بعداز یه سری مقدمات بررسی میکنیم.)

شاید این کدی که نوشتم در نگاه اول یه کم گیج کننده باشه. اما در باطن اینطوری نیست(موجود بی آزاری هست!!)

نکته مهمی که هست اینه که باید بدونین برای اینکه دابل کوتشین های(") php با html قاطی نشن باید چیکار کرد. جوابش خیلی راحته ، فقط باید قبل از دابل کوتشین html از \ استفاده کرد.

مثلا وقتی توی html مینوشتیم :


کد:
 <table id=”table” border=”1px”>
 الان باید توی php این شکلی بنویسیم:
 echo "<table id=\"table\" border=\"1px\">
دیدین چه قدر آسون بود.!!!!

راستی توی php برای اینکه دو رشته رو به هم متصل کنن از . (نقطه) استفاده میکنن.

حالا بریم کدها رو بررسی کنیم:

ساده شده ی کد قبلی این هستش : (کد های html رو برای راحتی حذف کردم. اونایی که از اون کد سر در میارن از اون استفاده کنن . تنبلی هم نکنین)


کد:
 else
   {
 echo "نام فایل:”.  $file_name ."<br />";
 echo " نوع فایل: " . $file_type . "<br />";
 echo " حجم: " . (int)$file_size . "کیلوبایت" . "<br />";
اون int که توی بخش حجم میبینین واسه حذف کردن بخش اعشار حجم هست. (واسه قشنگی اضافش کردم!!!. میتونین حذفش کنین. بعد از حذف میبینین که اعداد با اعشار (به چه درازی!! البته دقیق) نمایش داده میشن)

الان که به اینجا رسیدیم فکر کنم قدر متغیر ها رو دونسته باشین. چون اگه متغیرها نبودن شما باید اون کدها رو مینوشتین. (حالا جلوتر بازم از همین متغیرها استفاده میکنیم).

در ادامه else باید به شرطی بزاریم که بگه اگه فایلی با چنین اسمی قبلا آپلود شده و در فولدر وجود داشت (یعنی اسمشون تکراری بود) یه پیغام بده و بگه که : "یه فایلی با این نام موجود هست"


کد:
 if (file_exists("upload/" . $file_name))
 {
 echo $file_name . " فایلی با این نام موجود است. " . "<br />";
 }
اگه نبود فایل آپلود شده رو منتقل کنه به پوشه ای که ما مشخص میکنیم. (اینم که معلومه با else نوشته میشه)


کد:
 else
 {
 move_uploaded_file($_FILES["file"]["tmp_name"],
 "upload/" . $file_name);
 echo "ذخیره شده در آدرس:" . "upload/" . $file_name . "<br />";
 }
پوشه upload یه پوشه دلخواه هستش . یعنی هر اسمی میتونین بزارین . مثل hamed ,….

الان باید به دستورات شرطی مون خاتمه بدیم و php ببندیم:


کد:
 }
 }
 else
   {
   echo "فایل پشتیبانی نشد";
   }
 ?>
این else همون قسمت دیگه شرط اول هست که توی اولین شرط درموردش گفته بودم. که اگه فایل ها رو پشتیبانی نکرد ، نشون بده : "پشتیبانی نشد.." .

حالا میخوایم بریم سراغ html و یه کاری کنیم که عکس آپلود شده مون نشون داده بشه.

همچنین آدرس مکان آپلود شده هم نشون بده.

به راحتی با استفاده از تگهای img و input این کار رو انجام میدیم. فقط باید یادتون باشه که چون php رو در قسمت بالا بستیم الان ، دوباره باید باز و بسته کنیم.


کد:
 <img width="200" height="200" src="upload/<?php echo $file_name ?>" /> <br /><br />
 <label>آدرس عکس: </label>
 <input size="40" value="http://localhost/upload/<?php echo $file_name ?>"  />
همون پوشه ی دلخواهی بود که ساخته بودیم.

بجای http://localhost/ هم آدرس رو وارد کنید. (اگه روی لوکال هاست دارین تست میکنین که لازم نیست عوض کنین. اگه روی هاست دارین تست میکنین ، آدرس سایتتون رو وارد کنید.)

خب همین جا آموزشمون به پایان رسید. امیدوارم که خوشتون اومده باشه و زیاد خسته نشده باشین.

فایل استایل رو هم توضیح ندادم چون یه کار سلیقه ای هست. و همچنین آموزشی طولانی تر میشد.

اما کل فایل رو براتون ضمیمه کردم.که استایل هم توش موجوده.)

لینک دانلود

+ منبع( وبلاگ خودم)


تصویر نهایی




پ.ن 1 : آموزش اضافه کردن نام تصادفی (رندم) به اول فایل جهت جلوگیری از تکراری شدن را در اینجا مشاهده و دانلود کنید.

.:: { آموزش ساخت آپلود سنتر ساده } ::. + .:: دانلود فایل نهایی ::. - صفحه 2

پ.ن 2: دانلود نسخه 2 آپلود سنتر ( پشتیبانی از فرمتهای بیشتر برای آپلود)

 
آخرین ویرایش توسط مدیر:

HamedR

کاربر عضو
13/7/10
612
0
16
25
چه قدر ساده بود
ببخشید دیگه استاد نمیدونستم شما تشریف میارین وگرنه نحوه ساخت آپلود سنتر کلیجا رو بهتون یاد میدادم!!!

آخه برادر اگه شما یه زحمتی بکشی و عنوان رو بخونی نوشته شده آپلود سنتر ساده .

اگه مقدمه هم بخونین نوشته شده که در سطح مبتدی و به ساده ترین شکل.

 

ali77

تازه وارد
12/1/13
15
0
1
برادر من منظورم اینه که اصلا ساده نبود ، ولی با طنز و به صورت قرینه گفتم . من اصلا طول پست رو که دیدم دیگه ترسیدم روش رو بخونم . اون وقت شما به این می گن ساده ؟ :(( خدا پیچیدش رو به خیر بگذراند

 

HamedR

کاربر عضو
13/7/10
612
0
16
25
برادر من منظورم اینه که اصلا ساده نبود ، ولی با طنز و به صورت قرینه گفتم . من اصلا طول پست رو که دیدم دیگه ترسیدم روش رو بخونم . اون وقت شما به این می گن ساده ؟ :(( خدا پیچیدش رو به خیر بگذراند
اینجور جاها معمولا یه علامت تعجبی یه شکلکی میزارن تا آدم بفهمه منظورتون چیه :45:

:D

 

soroush7339

تازه وارد
2/8/12
1
0
1
بسیار عالی بود ممنون باز هم لطفا آموزش بدید.

 

foad_75

تازه وارد
20/9/11
23
0
1
سلام

ببخشید بعد این نیاز به دیتابیس که نداره ؟ ( آموزش رو کامل نخوندم )

میشه بفرمایید چطور میتونیم مثل بقیه آپلودسنترها کاری کنیم که از آدرس عکس رو آپلود کنه ؟!؟!؟

بعد یک چیزه دیگه این که عکسی رو که چندبار آپلود نمیکنه ؟ ( آخه بعضیا هستن این مشکل براش وجود داره ... )

خیلی خیلی از آموزش ممنونم اگر امکانش هست آموزش های بیشتری قرار بدید :53:

 

HamedR

کاربر عضو
13/7/10
612
0
16
25
سلامببخشید بعد این نیاز به دیتابیس که نداره ؟ ( آموزش رو کامل نخوندم )

میشه بفرمایید چطور میتونیم مثل بقیه آپلودسنترها کاری کنیم که از آدرس عکس رو آپلود کنه ؟!؟!؟

بعد یک چیزه دیگه این که عکسی رو که چندبار آپلود نمیکنه ؟ ( آخه بعضیا هستن این مشکل براش وجود داره ... )

خیلی خیلی از آموزش ممنونم اگر امکانش هست آموزش های بیشتری قرار بدید :53:
سلام

- خیر ، نیاز به دیتابیس نداره

- شاید در سری آموزشهای بعدی یاد دادیم که چطوری میشه تصویر رو از یه آدرس خاص آپلود کرد.

- اگر اسمی همنامی وجود داشته باشه آپلود نمیکنه. (البته شما میتونین کاری کنین که برنامه اسم فایل رو با یه اسم رندوم تغییر بده ، اونوقت دیگه مشکل یکسان بودن تصویر پیش نمیاد)

این سری از آموزش ها در سطح مبتدی بود و امکانات خاصی نداره . انشالله در سری بعدی آموزش، اضافه کردن یک سری امکانات جدید رو آموزش میدیم.

با تشکر از پیشنهاداتی که دادین :53:

 

Raman18t

تازه وارد
27/11/11
9
0
1
25
مرسی حامد جان ... لطف کریدن بابت این آموزش ...

من سرور دانلود دارم بعد میخواستم یه چیز ساده برای عکس بزارم ... اما این سرورم از php های جدید !!! و دیتابیس پشتیبانی نمیکنه ... مثلا cheverto نسخه جدیدش نصب نشد .. این اسکریپت میتونه بهم کمکی کنه ؟

 

HamedR

کاربر عضو
13/7/10
612
0
16
25
مرسی حامد جان ... لطف کریدن بابت این آموزش ... من سرور دانلود دارم بعد میخواستم یه چیز ساده برای عکس بزارم ... اما این سرورم از php های جدید !!! و دیتابیس پشتیبانی نمیکنه ... مثلا cheverto نسخه جدیدش نصب نشد .. این اسکریپت میتونه بهم کمکی کنه ؟
این اسکریپت خیلی ساده هست و نیازی به دیتابیس نداره. اگه سرورتون از php پشتیانی کنه همه چیز حله.

اگه وقت کردم اضافه کردن یه سری امکانات جدید رو هم یاد میدم که یه کم پیشرفته تر بشه.

موفق باشید :53:

 

HamedR

کاربر عضو
13/7/10
612
0
16
25
آموزش اضافه کردن امکانات جدید به آپلود سنتر (قسمت 1)



سطح آموزش مبتدی رو به متوسط

سلام به همه دوستان ، امیدوارم حالتون خوب باشه.

بعد از دریافت کلی پیام مبنی بر اینکه به اسکریپت یه امکان اضافه بشه که اسم فایل های تکراری رو تغییر بده ،

تصمیم گرفتم به اسکریپت یه امکانی اضافه کنم که به اول فایل آپلود شده یه اسم رندم(تصادفی) اضافه بشه.

حاشیه : همونطور که میدونین(یا شایدم نمیدونین :D ) این اسکریپت نیازی به دیتابیس نداره.

خب بریم سراغ آموزش

اگه یادتون باشه ما توی فایل up-file.php یه شرطی اضافه کرده بودیم که : اگه فایلی با اون نام در پوشه موجود بود ، خطا بده و بگو که این فایل موجوده

این خط رو میگم:


کد:
if (file_exists("upload/" . $file_name))
    نمایش خطا    
{
خب حالا اول به جای اون نمایش خطا میخوایم یه کد جدید اضافه کنیم.

اول از همه یه متغیر اضافه میکنیم که تابع رندم رو انتخاب کنه


کد:
$new_name = rand();
بعدش میایم میگیم که اسم فایل رو تغییر بده به : " اسم رندم + اسم فایل". بعدش بیا اون فایل رو منتقل کن به پوشه

در php برای تغییر نام فایل از rename استفاده میشه

خب کدمون این شکلی میشه (اینو زیر همون تابع رندم بنویسین)


کد:
        @rename($file_name , $new_name .= $file_name);
 move_uploaded_file($_FILES["file"]["tmp_name"] , "upload/" .$new_name);
اون علامت @ که اول rename گذاشتم برای این هست که پیام ها و خطاها رو نشون نده.

بعد از اون یه دستور else هستش ، دوباره همون کدهای بالا رو بهش اضافه کنین.


کد:
                    $new_name = rand();
@rename($file_name , $new_name .= $file_name);
move_uploaded_file($_FILES["file"]["tmp_name"] , "upload/" .$new_name);
یه چند تا تغییر جزئی دیگه هم باید بدین (البته این واسه اونایی هست که میخوان همون نسخه قبلی رو خودشون ویرایش کنن)

1- توی جداول که ساخته شده برای نمایش اطلاعات (پایین تر از نوشته ی "فایل پشتیانی نشد") : $file_name رو به $new_name تغییر بدین.

2- یه کم پایین تر از اون یه تگ <img> هستش . توی اینجا هم هون کارهای بالا رو انجام بدین.

3- بازم یه سطر پایین تر همون کار رو بکنین.

در ضمن به جای localhost هم آدرس سایت رو بنویسید.

دانلود فایل نهایی (ورژن 1.1 اسکریپت)

(+)منبع

بزودی اضافه کردن یه سری امکانات دیگه هم یاد میدم . :53:

 
آخرین ویرایش توسط مدیر:

siya26

تازه وارد
17/2/13
9
0
1
با سلام

حامد جان جا داره اول ازت بابت اماده سازی این اپلود سنتر تشکر کنم

و اما سوالم

دادش ما اینو هر کاری کردیم که فرمت mp3 رو هم آپلود کنه متاسفانه نشد


|| ($_FILES["file"]["type"] == "Sound/mp3")))

ولی اپلود نمیکنه و ارور میده

اگه میشه اینو برام توضیح بده که خودم هم متوجه بشم ایراد کارم کجا بوده

بعد یه سوال دیگه

من میخوام بعد از اپلود شدن فایل فقط تو کادر لینک

اسم فایل نمایش داده بشه بدون فرمت و بدون هیچ لینکی فقط و فقط اسم فایل صوتی

میشه ؟ :-/

راستی اگه دونستی این کد چی کم داره >:) :)" class="inlineimg" border="0">؟

دکمه بازگشت به صفحه قبل چون بعد این که اپلود میکنه فایل رو باید صفحه رو رف رش کنی تا بیاد برا اپلود مجدد

ممنونت میشم کمکم کنی

 

HamedR

کاربر عضو
13/7/10
612
0
16
25
با سلام حامد جان جا داره اول ازت بابت اماده سازی این اپلود سنتر تشکر کنم

و اما سوالم

دادش ما اینو هر کاری کردیم که فرمت mp3 رو هم آپلود کنه متاسفانه نشد


|| ($_FILES["file"]["type"] == "Sound/mp3")))

ولی اپلود نمیکنه و ارور میده

اگه میشه اینو برام توضیح بده که خودم هم متوجه بشم ایراد کارم کجا بوده

بعد یه سوال دیگه

من میخوام بعد از اپلود شدن فایل فقط تو کادر لینک

اسم فایل نمایش داده بشه بدون فرمت و بدون هیچ لینکی فقط و فقط اسم فایل صوتی

میشه ؟ :-/

راستی اگه دونستی این کد چی کم داره
:)" smilieid="20" class="inlineimg" border="0">:)" smilieid="20" class="inlineimg" border="0"
:)" smilieid="20" class="inlineimg" border="0">" class="inlineimg" border="0">؟

دکمه بازگشت به صفحه قبل چون بعد این که اپلود میکنه فایل رو باید صفحه رو رف رش کنی تا بیاد برا اپلود مجدد

ممنونت میشم کمکم کنی
سلام

خواهش میکنم ، وظیفست. :53:

اوایل قرار بود این آپلود سنتر فقط جنبه آموزشی داشته باشه . اما ظاهرا انتظارات از این اسکریپت بالا رفته. :109:

این اسکریپت فقط برای آپلود عکس بود . همون طور که توی اسکریپت مشاهده کردین یه تگ img هم هست که فایل آپلود شده رو نشون بده.

یعنی اگه بخواین برنامه از فرمت های دیگه هم پشتیبانی کنه یا باید دستور شرطی اضافه بشه که بگه اگه فایل عکس بود تگ img (عکس آپلود شده) رو نشون بده در غیر اینصورت نشون نده .

مسئله بعدی : این که گفتین فقط نام فایل رو نشون بده ، این اسم (+ حجم و...) داخل یه جدول نشون داده میشن.

اما اگه بخواین اون فیلد (فیلدی که مسبر آپلود رو نشون میده) رو حذف کنین ، اونوقت آدرس فایل رو از کجا میخواین بیارین ؟!

" class="inlineimg" border="0"> منظورتون از اینکه کجای کد کمه رو متوجه نشدم . شرمنده ! :)

دکمه بازگشت هم کاری نداره که یه تگ a بساز بهش آدرس index.php رو بده ، بنویس بازگشت.(اصلا یادم نبود چنین چیزی هم لازمه :) . و ممنون که اطلاع دادین ).

اضافه کردن فایل mp3 رو هم همونطور که گفتم یه تگ img هست که بعد از آپلود، عکس رو نشون میده احتمالا اون با خطا روبرو میشه . (خطای دیگه ای باشه یا نه نمیدونم). بررسی کنید ببینین اگه اون نبود من یه فکر دیگه براش بکنم.

در اولین فرصت یه اسکریپت آپلود سنتر پیشرفته تر مینویسم که از اکثر فرمت ها پشتیبانی کنه . و یه خرده حرفه ای تر از این آپلود سنتر باشه . (فقط الان یه خرده سرم شلوغه ، از همه عذر میخوام)

 
آخرین ویرایش توسط مدیر:

nimoo

تازه وارد
27/8/10
4
0
1





مرسی از مطلب ساده ولی پر کاربردتون









میخواستم خواهش کنم دو نوع آموزش به این اسکریپت اضافه کنید









1- بعد از آپلود عکس یک تگ به صورت عکس یا نوشته (مثلا آدرس سایت منبع) بر روی هر عکسی که آپلود میشه قرار بگیره برای / کپی رایت /









2- یک محدودیت قرار دادید به نام محدودیت آپلود عکس .. اگر امکان داره یه کدی تعریف کنید که عکس هارو با هر حجمی که زیاد هست به حجم پایین تبدیل کنه (مانند فیسبوک که بعد آپلود عکس 1 مگ اونو به 300 کیلوبایت تغییر میده)









اگر کمکم کنید برای این کار ممنون میشم .. چون فقط شما بودید که این آموزشه کاملو زیبا همراه با نیاز های دیگران تهیه کردید









سپاسگزارم


 

HamedR

کاربر عضو
13/7/10
612
0
16
25






مرسی از مطلب ساده ولی پر کاربردتون





میخواستم خواهش کنم دو نوع آموزش به این اسکریپت اضافه کنید





1- بعد از آپلود عکس یک تگ به صورت عکس یا نوشته (مثلا آدرس سایت منبع) بر روی هر عکسی که آپلود میشه قرار بگیره برای / کپی رایت /





2- یک محدودیت قرار دادید به نام محدودیت آپلود عکس .. اگر امکان داره یه کدی تعریف کنید که عکس هارو با هر حجمی که زیاد هست به حجم پایین تبدیل کنه (مانند فیسبوک که بعد آپلود عکس 1 مگ اونو به 300 کیلوبایت تغییر میده)





اگر کمکم کنید برای این کار ممنون میشم .. چون فقط شما بودید که این آموزشه کاملو زیبا همراه با نیاز های دیگران تهیه کردید





سپاسگزارم

سلام دوست عزیر

شرمنده . من تا اوایل تیرماه فرصت ندارم(به دلیل مشکلات شخصی) هیچگونه آموزش جدیدی رو بزارم. کلا نت زیاد نمیام (هفته ای یکبار)

انشالله تیرماه سری جدید رو اضافه میکنم .

همین قدر بهتون بگم که اون چیزی که شما میخواین (کپی رایت) اسمش واترمارک هست . بگردین کد آمادش توی نت موجوده .

مورد دوم هم که گفتین حجم تصاویر رو کم کنه . این هم دو جور امکان پذیره :

1- یه شرط جدید بزاری که تصاویر بیشتر از 300KB رو آپلود نکنه (خطا بده) .تقریبا مثل همون محدود کردن فرمت ها.

2- اینکه بیاد رزولیشن تصاویری که حجمشون بالاست رو کم کنه تا حجم تصویر کم بشه.


از دوستان زیر کمک بگیرین حتما راهنماییتون میکن.






 

s_vorojack

تازه وارد
17/12/12
2
0
1
سلام میخواستم اون کدی که نوع فایلهارو مشخص میکنه رو بهش یه کدی اضافه کنم که فایل pdf &zip&wordرو هم بتونه اپلود کنه ولی نشد اگه میشه مشکلم رو حل کنید ممنون میشم

if ((($_FILES["file"]["type"] == "image/gif")

|| ($_FILES["file"]["type"] == "word/docx")

|| ($_FILES["file"]["type"] == "/pdf")

|| ($_FILES["file"]["type"] == "/zip")

|| ($_FILES["file"]["type"] == "image/jpeg")

|| ($_FILES["file"]["type"] == "image/pjpeg")

|| ($_FILES["file"]["type"] == "image/png")))

{

 

ezakmi

تازه وارد
7/6/13
1
0
1
سلام حامد

من که از این کارا سر در نیاوردم میخاستم بپرسم اگه خودت برام بسازی چقدر میگیری؟؟؟

دمت گرم :103: :103: :103: :103: :103: :103:

 
وضعیت
موضوع بسته شده است.