آپدیت دستی ووکامرس

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

sabermr

تازه وارد
سلام

از موقعی ووکامرس رو به آخرین ورژن آپدیت کردم مشکلاتی تو سایتم پیش اومده - آدرس سایت:

در منوی اصلی - دو منو شبیه هم وجود دارد که به هیچ وجه قابل تغییر نیست. در قسمت افزودن محصول نیز نمیتوان تصویری اضافه کرد و یا تاریخ انتشار و ... را ویرایش کرد.

لطفا راهنمایی کنید چطور میتونم مشکل رو حل کنم؟

همچنین بفرمایید چطور میشه ووکامرس رو به نسخه قبلی برگردوند.

تشکر فراوان

sabermr

تازه وارد
این ارور در هنگام اتصال به درگاه پرداخت مربوط به چیست؟

SyntaxError: JSON.parse: unexpected character at line 1 column 1 of the JSON data

جاویدان

کاربر عضو
با سلام

دوست عزیز

برای بازگردان ووکامرس به نسخه قبلی شما باید ورژن قبلی رو در سایت در قسمت پلاگین جایگزین ورژن فعلی کنید قبل از اینکار از هاست خود بک آپ بگیرید .

برای دانلود ووکامرس قبلی هم در مخزن افزونه وردپرس همیشه نسخ قبلی افزونه موجود هست.

علت عدم کارکرد صحیح برنامه های شما بروز نبودن قالب است اگر دسترسی به قالب بروز شده و قابل استفاده در بروزرسانی آخر را دارید بهتر است قالب را بروز کنید.

مشکل دوم هم لطفا نام درگاه و اینکه از کجا گرفتید و مشکل از چه زمانی شروع شده رو درج کنید دوستان صاحب نظر حتما پاسخ میدن

موفق باشید

sabermr

تازه وارد
با تشکر از پاسخ شما

قالب که به نسخه آخر بروزرسانی شده- من ووکامرس رو به نسخه برگدوندم- با بازگشت به ورژن قبلی منوها درست میشن ولی درگکاه مشکل پیدا میکنه

جاویدان

کاربر عضو
با سلام

قبل تر هم عرض کردم باید صبور باشید تا آقای حنان ستوده بیان نظر بدن ایشون در درگاه های بانکی تبحر بالایی دارند

اگر قالب بروز باشه و با ووکامرس آخر هماهنگ پس شاید نیاز باشه درگاه رو هم بروزرسانی کنید. البته با این صحبت شما که با بردن ورژن ووکامرس قالب درست نمایش داده میشه پس قالب هنوز بروزرسانی جدید و هماهنگ با ووکامرس نداره پس بهتره بگردید و ورژن هماهنگش رو پیدا کنید.

البته موقتا می تونید درگاه رو هم به ورژن قبلی بر گردونید تا بروزرسانی و هماهنگی های کامل بین اجزا سایتتون در دسترستون قرار بگیره

موفق باشید

آخرین ویرایش توسط مدیر:

sabermr

تازه وارد
مشکل اصلا درگاه نیست- فقط منو اصلی دو تا شده- لطفا زاهنمایی کنید چطور مشکلشو حل کنم. تشکر

sabermr

تازه وارد
با آپدیت قالب به آخرین نسخه مشکل حل شد. تشکر از دوستانی که راهنمایی کردن

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا