آپدیت کردن ووکامرس+همخوانی کردن با نسخه پلاگین

شایان

تازه وارد
آموزش آپدیت کردن فایل های ووکامرس + همخوانی کردن با نسخه پلاگین
 ​
با سلام من از یک سایتی این قالب را خرید کردم به نام : قالب فروشگاهی وردپرس ووکامرس و بعد از مکاتبه کردن با بچه های انجمن به دلیل مشکلاتی متوجه شدم که 12 تا از فایلهای پوسته با ووکامرس که برام این سایت نصب کردن با نسخه پلاگین همخوانی ندارند
اینم عکس : راست کلیک کنید
 ​
حالا باید چی کار کنم ؟ کسی بلد هست ممنون میشم راهنمایی کنند 
 ​
دیروزبا دوستان و بچه های انجمن پرشین اسکریپ مکاتبه کردم گفتند به اون سایت که ازش قالب را خرید کردم و برام نصب کردند این پیام را هم بزنم و منم این پیام را طبق گفته دوستان زدم :
 ​
با سلام سیستمی که برای من نصب کردید با مشکلاتی همراه است که دوستان بچه های انجمن میفرمایند باید دوباره از اول خودم باید نصب کنم به همین دلیل قالب ووکامرسی که از شما خرید کردم بعد از پاک کردن سیستم پاک میشود میخواستم به بینم دوباره برام نصب میکنید قالب ووکامرسی را یا نه ؟ چون 12 تا از فایلهای پوسته با ووکامرس که برام نصب کردید همخوانی ندارند و رمز پنل همراه با عکس هم براتون ارسال کردم و به شما هم پیام دادم و گفتید که ازانجمن سوال کنید حالا مشکل را پیدا کردیم و باید از اول نصب کنیم چی کارمن باید انجام بدهم ؟
 ​
حالا جواب سایت که ازش قالب را خرید کردم  :
با سلام و احترام
اصلا نیاز به پاک کردن یا نصب مجدد وردپرس نبوده
فقط باید فایلهای ووکامرس آپدیت می شدند. و با نسخه ی پلاگین باید یکی میشد.

حالا میخواهم بدونم آیا واقعا نیازی به پاک کردن نیست؟ یا این سایت نمیخواهد همکاری کنند ؟حالا بر فرض هم میگیم حرفش درست چه جوری فایلهای ووکامرس آپدیت کنم و با نسخه ی پلاگین یکی کنم من که هرچی بود آپدیت کردم پس چرا اون 12 مورد همچنان همخوانی ندارند کسی از بچه های انجمن و دوستان بلد هست که چه جوری آپدیت کنم ووکامرس را و همخوانی کنم با نسخه پلاگین و میدانید چه جوری باید انجام بدم چون هرچی پیام زدم و زنگ زدم پاسخگو نبودن اون سایت

.ببخشید کسی بلد هست؟ و میدانید چه جوری باید انجام داد؟ با تشکر

آخرین ویرایش توسط مدیر:
A

Atashe.Entezar

Guest
سلام ، از این بابت خیالت راحت بهت لینک اموزش رو میدم اگه نتونستی برات انجام میدم ، البته امشب نمیتونم چون منزل نیستم با گوشی انلاین هستم ، اگه مثل پوسته اوادای من کمبود فایل نداشته باشه قطعا درست میشه . ولی اون افزونه پستی نرخ جدول رو برات نمتونم کاری بکنم

شایان

تازه وارد
سلام ، از این بابت خیالت راحت بهت لینک اموزش رو میدم اگه نتونستی برات انجام میدم ، البته امشب نمیتونم چون منزل نیستم با گوشی انلاین هستم ، اگه مثل پوسته اوادای من کمبود فایل نداشته باشه قطعا درست میشه . ولی اون افزونه پستی نرخ جدول رو برات نمتونم کاری بکنم
ممنون از شما دوست عزیز اگر کاری در مورد اون مشکل که تو پیام خصوصی دادید و داشتید و براتون انجام ندادن میتونم معرفی کنم و بگم که مشکلتون را حل کنند با تشکر

تو این جا به نظرتان کسی هست که خیلی حرفه ای باشه و PHP را هم کامل بلد باشه +... و بتونه برای ما با اسکریپت پرستاشاپ مثل سایت های تخفیف گروهی تحویل بده + قالب برای یک سایت دیگه میخواهم .یا باید به دوستان یا به بچه های سایت پوشینا بدیم که درست کنند نظر شما چی هست دوست عزیز ؟

آخرین ویرایش توسط مدیر:

Mohammad

مدیر انجمن
پرسنل مدیریت
دوست عزیز ما اطلاعی از قالبی که شما خرید کردید نداریم

لطفا با پشتیبان تون در تماس باشید

شایان

تازه وارد
دوست عزیز ما اطلاعی از قالبی که شما خرید کردید نداریم

لطفا با پشتیبان تون در تماس باشید
سلام مجدد آقا محمد عزیز خداییش یه دونه هستی ایشالله هرچی از خدا میخواید خدا به شما بده انشاالله ما که خیلی مخلصیم .من از این سایت که این قالب را خرید کردم به نام قالب فروشگاهی وردپرس ووکامرس به این آدرس : پیام زدم اون مشکل را که در بالا نوشته ام و پشتیبان  این جواب را داد :

با سلام و احترام
ما نسخه ی جدید فایل ووکامرس رو در قالب قرار دادیم.
لطفا شما هم افزونه رو بروز رسانی کنید.
داخل قالب پوشه ای به نام woocommerce هست. که هر وقت افزونه رو بروز می کنید این فایل هم باید بروز شود.

حالا منظوره پشتیبان سی پنل هست یعنی باید از cPanel اقدام کنم آقا محمد عزیز؟ اگر باید از اون جا اقدام کنم دیگه خودم مراحلش را بلد هستم .فقط میخواهم بدونم بله یا خیر ممنون از شما

آخرین ویرایش توسط مدیر:
A

Atashe.Entezar

Guest
سلام ، اقا شایان شما باید فایلهایی رو که وضعیت ووکامرس قرمز نشون میده ، از سی پنل داخل وو کامرس پیدا کنی و کپی کنی تو پوشه تمپلت ووکامرس قالبت ، فقط مواظب باش اشتباه نکنی تو جابجایی ، وقتی کپی میکنی بهت پیام میده فایل با این نام از قبل وجود دارد جایگزین کنم بزن بله

شایان

تازه وارد
سلام ، اقا شایان شما باید فایلهایی رو که وضعیت ووکامرس قرمز نشون میده ، از سی پنل داخل وو کامرس پیدا کنی و کپی کنی تو پوشه تمپلت ووکامرس قالبت ، فقط مواظب باش اشتباه نکنی تو جابجایی ، وقتی کپی میکنی بهت پیام میده فایل با این نام از قبل وجود دارد جایگزین کنم بزن بله
سلام چند روزه پیش انجامش دادم و درست شد ممنون

بالا