آموزش آپدیت کردن فایل های ووکامرس + همخوانی کردن با نسخه پلاگین
با سلام من از یک سایتی این قالب را خرید کردم به نام : قالب فروشگاهی وردپرس ووکامرس و بعد از مکاتبه کردن با بچه های انجمن به دلیل مشکلاتی متوجه شدم که 12 تا از فایلهای پوسته با ووکامرس که برام این سایت نصب کردن با نسخه پلاگین همخوانی ندارند
اینم عکس : راست کلیک کنید
لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است.
حالا باید چی کار کنم ؟ کسی بلد هست ممنون میشم راهنمایی کنند
دیروزبا دوستان و بچه های انجمن پرشین اسکریپ مکاتبه کردم گفتند به اون سایت که ازش قالب را خرید کردم و برام نصب کردند این پیام را هم بزنم و منم این پیام را طبق گفته دوستان زدم :
با سلام سیستمی که برای من نصب کردید با مشکلاتی همراه است که دوستان بچه های انجمن میفرمایند باید دوباره از اول خودم باید نصب کنم به همین دلیل قالب ووکامرسی که از شما خرید کردم بعد از پاک کردن سیستم پاک میشود میخواستم به بینم دوباره برام نصب میکنید قالب ووکامرسی را یا نه ؟ چون 12 تا از فایلهای پوسته با ووکامرس که برام نصب کردید همخوانی ندارند و رمز پنل همراه با عکس هم براتون ارسال کردم و به شما هم پیام دادم و گفتید که ازانجمن سوال کنید حالا مشکل را پیدا کردیم و باید از اول نصب کنیم چی کارمن باید انجام بدهم ؟
حالا جواب سایت که ازش قالب را خرید کردم :
با سلام و احترام
اصلا نیاز به پاک کردن یا نصب مجدد وردپرس نبوده
فقط باید فایلهای ووکامرس آپدیت می شدند. و با نسخه ی پلاگین باید یکی میشد.حالا میخواهم بدونم آیا واقعا نیازی به پاک کردن نیست؟ یا این سایت نمیخواهد همکاری کنند ؟حالا بر فرض هم میگیم حرفش درست چه جوری فایلهای ووکامرس آپدیت کنم و با نسخه ی پلاگین یکی کنم من که هرچی بود آپدیت کردم پس چرا اون 12 مورد همچنان همخوانی ندارند کسی از بچه های انجمن و دوستان بلد هست که چه جوری آپدیت کنم ووکامرس را و همخوانی کنم با نسخه پلاگین و میدانید چه جوری باید انجام بدم چون هرچی پیام زدم و زنگ زدم پاسخگو نبودن اون سایت
.ببخشید کسی بلد هست؟ و میدانید چه جوری باید انجام داد؟ با تشکر
آخرین ویرایش توسط مدیر: