بستگی داره تا چه حد قابل اطمینان باشه، چون سیستم هر چقدر هم امکانات داشته باشه، ولی برای من اطمینان به اون حرف اول رو میزنه. اگر ملی باشه من به هیچ وجه به آن اعتماد نخواهم داشت، ولی اگر خصوصی باشه، 70% یه ایمیل هم من توش باز می کنم. ولی اطمینانی رو که جیمیل دارم، به یاهو و هر سرویس دیگه ای ندارم.
ولی اگه واقعا بتونه اطمینان منو جذب کنه و امکاناتش نیازمو رفع کنه، دیگه مشکلی باهاش نداره، 100% یه ایمیل توش باز می کنم و از اون به طور پیشفرض استفاده می کنم.
ولی جیمیل امکانات خاص خودش رو داره، شما وقتی یه اکانت جیمیل داری، معنیش اینه که یه اکانت گوگل کد، گوگل داکز، گوگل درایو و غیره داری و هیچ جا نیاز نیست مجدداً پسورد بدی یا اکانت باز کنی.
به علاوه جیمیل جزء اوپن آی دی هست، بنابراین من می تونم یه اکانت هم خیلی سریع تو یه سایت دیگه داشته باشم (مثل داناترین)
همچنین جیمیل جزء شناخته شده های جهانی هست، یعنی اکثراً به اون اطمینان دارن.
سرعت ارسال و دریافت جیمیل چندین برابر بیشتر از سرویس های مشابه هست
خیلی از گوشی ها به طور پیشفرض از جیمیل ساپورت میکنه و برای سرویس های دیگه باید اپ های جدیدی نصب کرد.
جیمیل پتانسیل های خیلی زیادی داره که می تونم به مرورگر کروم اشاره کنم که طبق آمارها بزودی از فایرفاکس هم جلو میزنه.
به علاوه اصلاً نمیشه به امنیت سرویس های ایرانی اعتماد کرد.از یه طرف به دولتی نمیشه اعتماد کرد و از طرف دیگه به خصوصی (چون ممکنه پسوردت رو کد نشده ذخیره کنن)
با اینکه جیمیل تبلیغ داره ولی تبلیغش معقول هست. ولی تو سرویس های ایرانی (خصوصی) دور و بر ایمیلت پر بنر مربوط و نامربوط هست!!
ببخشید که سرتون رو درد اوردم البته حرفام ادامه داره، بزودی ادامه اش هم میگم!!