آیا از سرویس ایمیل فارسی (مشابه Gmail) استفاده میکنید؟

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

Mohammad

مدیر انجمن
پرسنل مدیریت
دوستان یک نظر سنجی ,

اگر یک سرویس ارائه ایمیل رایگان با امکاناتی شبیه Gmail راه اندازی بشه ایا از اون استفاده می کنید یا تحت هر شرایطی از سرویس Gmail و ... استفاده می کنید؟

سیستمی نه از نظر ظاهری شبیه جیمیل, بلکه امکانات مثل چت و...

EhsaanDev

کاربر عضو
بستگی داره تا چه حد قابل اطمینان باشه، چون سیستم هر چقدر هم امکانات داشته باشه، ولی برای من اطمینان به اون حرف اول رو میزنه. اگر ملی باشه من به هیچ وجه به آن اعتماد نخواهم داشت، ولی اگر خصوصی باشه، 70% یه ایمیل هم من توش باز می کنم. ولی اطمینانی رو که جیمیل دارم، به یاهو و هر سرویس دیگه ای ندارم.

ولی اگه واقعا بتونه اطمینان منو جذب کنه و امکاناتش نیازمو رفع کنه، دیگه مشکلی باهاش نداره، 100% یه ایمیل توش باز می کنم و از اون به طور پیشفرض استفاده می کنم.

ولی جیمیل امکانات خاص خودش رو داره، شما وقتی یه اکانت جیمیل داری، معنیش اینه که یه اکانت گوگل کد، گوگل داکز، گوگل درایو و غیره داری و هیچ جا نیاز نیست مجدداً پسورد بدی یا اکانت باز کنی.

به علاوه جیمیل جزء اوپن آی دی هست، بنابراین من می تونم یه اکانت هم خیلی سریع تو یه سایت دیگه داشته باشم (مثل داناترین)

همچنین جیمیل جزء شناخته شده های جهانی هست، یعنی اکثراً به اون اطمینان دارن.

سرعت ارسال و دریافت جیمیل چندین برابر بیشتر از سرویس های مشابه هست

خیلی از گوشی ها به طور پیشفرض از جیمیل ساپورت میکنه و برای سرویس های دیگه باید اپ های جدیدی نصب کرد.

جیمیل پتانسیل های خیلی زیادی داره که می تونم به مرورگر کروم اشاره کنم که طبق آمارها بزودی از فایرفاکس هم جلو میزنه.

به علاوه اصلاً نمیشه به امنیت سرویس های ایرانی اعتماد کرد.از یه طرف به دولتی نمیشه اعتماد کرد و از طرف دیگه به خصوصی (چون ممکنه پسوردت رو کد نشده ذخیره کنن)

با اینکه جیمیل تبلیغ داره ولی تبلیغش معقول هست. ولی تو سرویس های ایرانی (خصوصی) دور و بر ایمیلت پر بنر مربوط و نامربوط هست!!

ببخشید که سرتون رو درد اوردم البته حرفام ادامه داره، بزودی ادامه اش هم میگم!! :D

kasraa

کاربر عضو
سلام

منم حرف های احسان رو کاملا قبول دارم اما احسان الآن بحث مزیت ها و امکانات جی میل نیست

محمد جون آره اگر طرف شناخته شده باشه اطمینان میکنم و ایرانیها اکثرا به دنبال یه جای مورد اطمینان میگردن

الآن که این ایرانیها هستن 99% کاربراش برای تست کردن ثبت نام میکنن و ازش استفاده نمیکنن

من خودم چند وقت پیش تاپیک زدم دنبال اسم میگردم برای سرویس ایمل اما هنوز اسکریپت کاملا فارسی نشده ولی انشاالله تموم بشه یه سرویس ایمیل کامل بالا میارم با تمامی امکانات

روی سرور ایرانم میارم با ssl هم شروع میکنم که از همه نظر مطمعن باشه

حالا محمد این سوالت مشکوک میزنه ها

آیا قصد مصد راه اندازی داری یا آره ما فک کنیم همینطوری پرسیدی :D

masoomi

کاربر عضو
با حرف احسان که درمورد اعتماد و اطمینان و تبلیغات صحیح در داخل اینباکس گفته، موافقم.

محمد تمام اون حرفام که چند روز پیش درمورد این موضوع بهت گفته بودم + این حرفا که میخوام بگم، میشن کل نظرم درمورد ایمیل ایرانی به سبک جیمیل!!

برای من و امثال من، ضمن اینکه ضریب امنیت سرویس ارائه دهنده ایمیل مهمه، سرعت و نحوه دسترسیشم مهمه.

من همه جا به نت دسترسی دارم و میخوام وقتی وارد اینباکسم میشم، خیلی راحت ایمیلامو بخونم و جواب بدم.

الان همزمان از یاهو میل، aol میل و جیمیل استفاده میکنم. اما چون خیلی راحت و سریع میتونم به جیمیل از طریق موبایل و تبلتم دسترسی داشته باشم، 75% ایمیلام با جیمیل تبادل میشه. حتی ایمیلای مهم بانکی و اداری.

پس اصل سرعت و راحتی در دسترسی به ایمیل از طریق رایانه های خانگی و دستگاه های پرتابل، باید یه اصل مهم توی پروژه باشه.

دومین نکته، رایگان بودن امکاناتشه. یعنی اگه ایمیلت پولی باشه، خیلیا جیمیل مجانی با اون همه عظمتشو ول نمیکنن بیان روی ایمیل پولی شما.

درمورد تامین هزینه های پروژه هم بهت قبلا گفتم.

homayon574

کاربر عضو
سلام محمد جان

والا تا الان که به هیچ سرویس ایمیل فارسی نتونستم اعتماد کنم در آینده رو نمیدونم کاملا هم با حرف های احسان جان و سایر دوستان موافقم و دقیقا حرفام مشابه حرفای اونهاست

بین این چندتا سرویس ایمیلی که تا الان تو ایران موجوده حتی یکیشون زحمت ساخت یک سایت اختصاصی رو به خودشون ندادن و اکثراً از اسکریپ های نال شده یا در بهترین شرایط خریداری شده از شرکت های خارجی استفاده میکنن ، به هیچ وجه به این تیپ سایت ها نمیتونم اطمینان کنم و هرگز هم حتی عضو هم توشون نشدم .

امنیت و حریم خصوصی برای من حرف اول و آخر رو میزنه بیشتر از 8 تا ایمیل پرسنلی و شخصی دارم ولی تنها ایمیلی که ازش استفاده میکنم Gmail هست اونم نسخه Basic HTML :D

kasraa

کاربر عضو
منم basic HtmL استفاده میکنم

خیلی راحت تر از نسخه آجاکسشه (نظر شخصی )

مخصوصا وقتی با سرعت نت کم میری یا با گوشی خیلی بهتره

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا