Ehs@n
کاربر عضو
سلام
من یه مشکلی دارم
یه قالب طراحی کردم و آلان باید اونو ابزارک خور کنم
ولی بلد نیستم
به کسرا جان پ.خ زدم جواب دادن که اینجا می ذارم
من طراحیم شاید درست نباشه و اومدم واسه سایت بار یه div واسه عنوان جدا کردم و یه div هم واسه نمایش افزونه ولی حالا نمی دونم دقیقا این کد رو کجا باید بذارم
و اینم بگم که قالب رو من فعلا رو HTML و CSS طراحی کردم و جداسازی نکردم واسه وردپرس(منظورم همون تیکه تیکه کردن بود)
و نمی دونم فانکشن یعنی چی
اگه میشه کمی بیشتر توضیح بدین
ممنون
من یه مشکلی دارم
یه قالب طراحی کردم و آلان باید اونو ابزارک خور کنم
ولی بلد نیستم
به کسرا جان پ.خ زدم جواب دادن که اینجا می ذارم
خوب حالا سوال من اینه که:توی ساید باری که میخوای استفاده کنی از کد :
اینجا sidebar اسم جاییه که میخوای ابزارک نمایش پیدا کنه که تو کد بالا نوشتیم اسمشوکد:[SIZE=12px]<?php if ( function_exists('dynamic_sidebar') && dynamic_sidebar('sidebar') ) : else : ?><?php endif; ?> [/SIZE]
تو فایل فانکشن قالبت یعنی این فایل functions.php این کدارو اظافه کن :
کد:[SIZE=12px] [/SIZE] [SIZE=12px]if ( function_exists('register_sidebar') ) [/SIZE] [SIZE=12px]register_sidebar(array('name'=>'sidebar', [/SIZE] [SIZE=12px]'before_widget' => '', [/SIZE] [SIZE=12px]'after_widget' => '</div><div class="dblue_box"></div>', [/SIZE] [SIZE=12px]'before_title' => '<div class="a_tblue_box">', [/SIZE] [SIZE=12px]'after_title' => '</div><div class="mblue_box">', [/SIZE] [SIZE=12px])); [/SIZE]
من طراحیم شاید درست نباشه و اومدم واسه سایت بار یه div واسه عنوان جدا کردم و یه div هم واسه نمایش افزونه ولی حالا نمی دونم دقیقا این کد رو کجا باید بذارم
و اینم بگم که قالب رو من فعلا رو HTML و CSS طراحی کردم و جداسازی نکردم واسه وردپرس(منظورم همون تیکه تیکه کردن بود)
و نمی دونم فانکشن یعنی چی
اگه میشه کمی بیشتر توضیح بدین
ممنون