اتصال هاست دانلود به وردپرس

SECLINE

تازه وارد
سلام روز همگی بخیر

من هاست دانلود دارم که به هاست و دامنه اصلیم متصل کردم
هاست و دامنه اصلی : www.vazargan.ir

هاست دانلود : dl.vazargan.ir

دوستان میشه راهنمایی کنین که چجوری هاست دانلود رو به وردپرس وصل کنم که هر کاربر یا ادمین وقتی رسانه ای ( صدا تصویر ویدئو برنامه و... ) اپلود کرد به جای هاست اصلی بره تو هاست دانلود؟

ممنون

Qalekhani

قلعه‌خانی
میتونید از آموزشهای زیر برای اتصال رسانه وردپرس به ریموت سرور استفاده کنید:

افزونه تجاری زیر هم هست:

SECLINE

تازه وارد
میتونید از آموزشهای زیر برای اتصال رسانه وردپرس به ریموت سرور استفاده کنید:

افزونه تجاری زیر هم هست:

سلام ممنون اما اینا رو دیدم جواب نمیده میخوام کسی که انجام داده اینجا بگه خیلی آموزش و افزونه دیدم اتصال برقرار میشه آپلو هم میشه اما اصلا عکس نشون نمیده

جاویدان

کاربر عضو
سلام ممنون اما اینا رو دیدم جواب نمیده میخوام کسی که انجام داده اینجا بگه خیلی آموزش و افزونه دیدم اتصال برقرار میشه آپلو هم میشه اما اصلا عکس نشون نمیده

با سلام

دوست عزیز

یک نکته مهم در سرور و امنیت در وردپرس بستن آیفریم هست یعنی اینکه منابعی مثل عکس فیلم یا نرم افزار به راحتی در سایت های دیگه قرار نگیره و پهنای باند شما مصرف نشه .

در فایل htaasscc سرور و احتمالا افزونه های امنیتی نصب شده بر روی وردپرس امکان محدود کردن ایفریم هست یعنی فقط این منابع از روی سرور سایت بر روی مرورگر واقعی نمایش داده میشه پس باید شما سرور جدید رو هم که احتمالا این فایل رو تولید کرده به لیست استثناء سرور خودتون و سرور دانلود اضافه کنید تا نمایش صورت بگیره .

موفق باشید

SECLINE

تازه وارد
با سلام

دوست عزیز

یک نکته مهم در سرور و امنیت در وردپرس بستن آیفریم هست یعنی اینکه منابعی مثل عکس فیلم یا نرم افزار به راحتی در سایت های دیگه قرار نگیره و پهنای باند شما مصرف نشه .

در فایل htaasscc سرور و احتمالا افزونه های امنیتی نصب شده بر روی وردپرس امکان محدود کردن ایفریم هست یعنی فقط این منابع از روی سرور سایت بر روی مرورگر واقعی نمایش داده میشه پس باید شما سرور جدید رو هم که احتمالا این فایل رو تولید کرده به لیست استثناء سرور خودتون و سرور دانلود اضافه کنید تا نمایش صورت بگیره .

موفق باشید
ممنون اما من راهنمایی میخوام نه نکته...حرف شما متین با پشتیبانی صحبت کردم هیچ مشکلی نداره میگن افزونه هاتون مشکل داره

هر اموزشی هم که دارین بگین هر سوالی یا دسترسی خواستین من در خدمتم

جاویدان

کاربر عضو
با سلام

دوست عزیز

بنده هم نکته نگفتم راهنمایی کردم .این یعنی که شما باید فایل htaasscc موجود در هاست فعلی و دانلود رو ببینید که آیا سرور دومی رو در لیست استثنا قرار داده یا خیر . در صورت عدم رفع مشکل دسترس رو پ خ کنید تا بررسی بشه اگر قادر بودیم حلش می کنیم .

موفق باشید

SECLINE

تازه وارد
با سلام

دوست عزیز

بنده هم نکته نگفتم راهنمایی کردم .این یعنی که شما باید فایل htaasscc موجود در هاست فعلی و دانلود رو ببینید که آیا سرور دومی رو در لیست استثنا قرار داده یا خیر . در صورت عدم رفع مشکل دسترس رو پ خ کنید تا بررسی بشه اگر قادر بودیم حلش می کنیم .

موفق باشید
مرسی ارسال شد

بالا