اختصاص هاور به id

Mehr@ban

کاربر عضو
19/8/12
237
0
16
مشهــد مقــدس
سلام بر همه دوستان و اساتید

من در قطعه کدی که یه تصویر رو فراخوانی میکنه یه آی دی دارم و برای استایل دادن به این تصویر میخوام از طریق این ای دی اقدام کنم.

در استایل دادن اولیه که مشکلی نیست! ولی زمانی که میخوام اعمال هاور کنم، انجام نمیشه.

نمونه کد:

کد:
<style>
  #polar {
    display: inline-block;
    border: 1px solid #ddd;
    border-radius: 4px;
    padding: 5px;
    transition: 0.3s;
  }
</style>


<img id="polar" src="/pic1.png">
 

Obka

کاربر عضو
7/10/10
190
0
16
تهران
سلام و درود

خیر اشتباه هست بر اساس نوع کاربرد و نوع اولویت اجرای هاور میتونید از دو حالت زیر استفاده کنید :

حالت اول

#polar:hover img {
border: 1px solid #ddd;
}


حالت دوم

#polar img:hover {
border: 1px solid #ddd;
}


بر اساس اولیت اجرای هاور و ... میتونید یکی از حالت های بالا رو انتخاب کنید .

موفق باشید

 

Mohammad

مدیر انجمن
عضو کادر مدیریت
6/4/08
15,331
275
83
31
PersianScript
نکته بی ربط: id در مواقعی به کار میره که در اون صفحه ، فقط روی یک مورد اجرا بشه...

نباید id رو چند بار صدا بزنیم... (w3 اینو میگه)

 

Obka

کاربر عضو
7/10/10
190
0
16
تهران
بله توجه کنید

حالت اول : در این حالت شما میگین بیا ای دی رو اجرا کن از توش کلاس عکس رو هاور بده .

حالت دوم : شما به کل کلاس ای دی مورد نظرتون و عکس مربوطه دارین هاور میدید .

هر دو صحیح هست البته صحت موضوع بسته به نیاز شما داره.

همون طور که @Mohammad عزیز هم فرمودند ، طبق اول کد نویسی یک ای دی رو چند بار در یک صفحه نباید فراخوانی کنید دچار مشکلات لوپ و ... میشین . اجرا نمیکنه گاها .

موفق باشید