ادغام دو کد در یکدیگر

rajasoftiran

تازه وارد
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت شما . من می خواهم دو کد زیر را در هم ادغام کنم ولی نمی توانم . لطف می کنید یاد بدید یا شما برای من این کارو بکنید .

کد اول :

<?php if( rcp_is_active() && 2 == rcp_get_subscription_id() ) : ?> <p>This content is restricted to active subscribers with a subscription level ID of 2.</p><?php endif; ?>

می خواهم به جای عدد 2 در کد بالا که بعد از <?php if( rcp_is_active() && آمده است کد زیر را قرار دهم .

<?php $mid_var = get_post_meta($post->ID, 'acc',true);if(isset($mid_var) && !empty($mid_var)) : ?><?php echo get_post_meta($post->ID, 'acc',true); ?><?php endif; ?>

یعنی می خواهم عدد 2 که شماره آی دی مطلبمون هست رو با استفاده از کد دوم که زمینه دلخواه در وردپرس هست فراخوانی کنیم .
به جای اینکه عدد 2 را به 3 و یا 4 تغییر بدیم در وردپرس توسط زمینه دلخواه اعداد را بهش بدیم .

من اینطوری میگم ولی چون دو تا کد پی اچ پی هست نمیشه .

<?php $mid_var = get_post_meta($post->ID, 'acc',true);if(isset($mid_var) && !empty($mid_var)) : ?><?php if( rcp_is_active() && <?php echo get_post_meta($post->ID, 'acc',true); ?> == rcp_get_subscription_id() ) : ?> <p>123123123123123</p><?php endif; ?><?php endif; ?>با تشکر فراوان .

MahdiY

راهبر انجمن
منتقل شد به انجمن پرسش و پاسخ

منظورتون این کد هست :

کد:
<?php $mid_var = get_post_meta($post->ID, 'acc',true);if(isset($mid_var) && !empty($mid_var) && rcp_is_active() && rcp_get_subscription_id() == $mid_var) : ?>    <p>This content is restricted to active subscribers with a subscription level ID of 2.</p><?php endif; ?>

rajasoftiran

تازه وارد
سلام . ممنون از شما بخاطر پاسخگویی شما . ولی نه این نشد . کلا نشون نداد .

کد اصلیمون اینه :

<?php if( rcp_is_active() && 556 == rcp_get_subscription_id() ) : ?> <p>This content is restricted to active subscribers with a subscription level ID of 2.</p><?php endif; ?>ولی می خواهم بجای اینکه 556 رو دستی از توی قالب عوض کنم با استفاده از زمینه دلخواه این 556 رو بکنم 226 یا 112

که کد زمینه دلخواه اینه :

<?php $mid_var = get_post_meta($post->ID, 'acc',true);if(isset($mid_var) && !empty($mid_var)) : ?><?php echo get_post_meta($post->ID, 'acc',true); ?><?php endif; ?>من در ارسال مطالب وردپرس در زمینه های دلخواه هرمقداری بزنم به من توی قالب نشون میده . ولی می خواهم از زمینه برای اون کد استفاده کنم که بجای اون عدد عدد زمینه رو بیاره توی کد اولی .

نمیدونم منظورمو رسوندم ؟ ببخشید دیگه .

انگار ایان دو تا کد باید بره تو هم :

کد:
<?php if( rcp_is_active() && 556 == rcp_get_subscription_id() ) : ?>و کد زیر بره دقیقا بجای 556<?php echo get_post_meta($post->ID, 'acc',true); ?>

آخرین ویرایش توسط مدیر:

MahdiY

راهبر انجمن
یعنی شرط زیر مد نظر شماست ؟

کد:
<?php if( rcp_is_active() && get_post_meta($post->ID, 'acc',true) == rcp_get_subscription_id() ) : ?><?php endif; ?>

rajasoftiran

تازه وارد
خیلی خیلی ممنون از لطف شما . مشکل حل شد .

با تشکر فراوان .

بالا