ارسال مطلب توسط کاربران

hamid_00a

کاربر عضو
سلام من میخواست قسمتی تو سایتم راه بندازم که کاربرا بتونن مطلب ارسال کنن سرچ کردم خیلی مطلب دیدم ولی زیاد بدردم نخوردن

افزونه هایی بودن که قابلیت ویرایش گر خود وردپرس رو نداشتن پس به همین علت میخوام تو پیشخوان وردپرس باشن

ایا میشه حالتی باشه که خود کاربر تعیین کنه چه نقشی داشته باشه؟ مثلا موقع ثبت نام تعیین کنه مشترک باشه یا نویسنده؟

چطوری قسمت ارسال مطلب رو تو سایت بزارم (صفحش منظورمه) که فقط اعضا دسترسی داشته باشن؟

چیکار کنم نویسندها فقط مطالب خودشون رو ببینن و از نوسنده ها دیگرو نبینن؟

ممنون

Ehs@n

کاربر عضو
برای ارسال پست مهمان از افزونه uCan post استفاده می کنم که عرفان معرفیش کرد بود برام! واسه من فارسی شاید نسخه ای که شما پیدا کردین انگلیسی باشه با عرفان در تماس باشی می تونه در این باره کمکتون کنه

و برای اینم که شخصی که ثبت نام می کنه به عنوان نویسنده اسمش ثبت بشه مراحل زیر رو دنبال کنید

تنظیمات > همگانی >نقش پیش فرض کاربر تازه

گزینه مشترک رو روی نویسنده بذارید

hamid_00a

کاربر عضو
ممنون بابت جواب من خیلی از افزونه هارو تست کردم ucan هم استفاده کردم شما مطلب منو درست یا نخوندید یا درست متوجه نشدید :دی

من میگم این افزونه ها اون ویرایش کری که خود پیشخوان وردپرس داره ندارن یه قسمت عنوان جای مطلب و تو تنظیماتش اکه یه سری ایتمار بشه بهش اضافه کرد

من گفتم ایا کاربر میتونه موقع ثبت نام خودش تعیین کنه چه نقشی داشته بشه نه مدیر مثلا یه منو کشویی باز شه تو 2تا گزینه باشه یکی مشترک و یکی نویسنده بعد طبق همون ثبت نام شه

ایا ورد پرس (خود وردپرس نه افزونه ها) امکان این رو داره که موقع ارسال مطلب مدیر تاییدش کنه؟ چطوری قسمت ارسال رو به منو اضافه کنم؟

erfan

طراح وب
پرسنل مدیریت
انتقال یافت انجمن پرسش و پاسخ!

دوست گرامی همونطو که خودتون میدونید افزونه های برای این کار زیادند من همون Ucan رو به شما پیشناد میکنم که احسان هم معرفی کردند خدمتتون!

ولی اینکه ادیتور مناسبی نداره فک کنم برخی از اونا امکان تغییر ادیتور رو چه به صورت دستی(برنامه نویسی) و چه به صورت تنضیمات در خود پلاگین رو داشته باشه!

تایین نقش توسط کاربر هم فک نکنم کار درستی باشه به همین خاطر هست که تو هیچ افزونه ای وجود نداره ( مسائل امنیتی )

اگر هم اونچه که مدنظر خودتونه و همونو میخو.اید یادسازی کنید باید با برنهمه نویس بدید براتون اماده کنه!

بالا