ارور در هنگام بارگذاری فایل مشکلی پیش امده در وردپرس

payamosouli

تازه وارد
سلام

چند روزی هست سایتم به مشکلی برخورده و وقتی میخوام فایلی رو که به نسبت حجمش بالاس مثلا 30 یا 40 مگ اپلود کنم ارور میده.

فایل به صورت کامل اپولد میشه و در اخر فایل میپره و مینویسه (در هنگام بارگذاری مشکلی پیش آمده دوباره تلاش کنید) واسه عکس مشکلی ندارم فقط فایل مثل zip و rar و PPT و... رو اپلود نمیکنه.

تمام افزونه ها رو غیر فعال کردم اما مشکل از اونا نبود، قالب رو هم اسمش رو عوض کردم بازم نشد.

به هاست تیکت زدم گفتن ایراد از ما نیست فقط مشکلی که پیدا کردن گفتن ما فایل رو که اپلود کردیم سایت به 20script انتقال داده شد.

چون من قالب رو از اونجا دانلود کردم.

دوستان چه کاری باید انجام بدم؟؟؟؟؟ممنون میشم اگر کسی میدونه کمکم کنه....سپاسگزارم

جاویدان

کاربر عضو
با سلام

دوست عزیز

متاسفانه سایت 20 یکم غیر اخلاق مدارنه برخی کدها رو داخل افزونه ها و یا قالبها قرار میده و قبلا در موردش بحث ها شده .

در مورد آپلود فایل به صورت عادی بسیاری از سرورها و هاست ها {سرور های دانلود اینگونه نیست و بر حسب مقدار فضای شما تعیین میشه } از مقدار 2 مگابایت بیشتر به شما اجازه آپلود از طریق ریموت مثلا وردرپرس و آپلود داخلی رو نمیدن {برای تست یه فایل زیپ کمتر از 2 مگابایت رو تست کنید}. و شما باید فایل رو از داخل سرور آپلود کنید . اگر ارور در ذخیره داشته باشید باید بررسی کنید فضای شما چقدر باقیمانده دارد گاها مثلا شما مقدار مشخصی فضا { 500 مگ} در اختیارتان است و فقط 15 مگ خالی مانده پس اگر فایل 30 مگی آپلود کنید در آخر احتمال عدم ذخیره رو دریافت کنید

اگر قالب مورد نظر شما در این انجمن یا سایتهای دیگر موجود است آنرا تعویض و اگر موجود نیست داخل تک تک فایلها را گشته و هرگونه وجود نوشته 20 را حذف کنید . فقط از منابع مطمئن مانند مخزن وردپرس یا مکانهایی که کاربران زیاد به آنها اعتماد دارند استفاده کنید

موفق باشید

payamosouli

تازه وارد
با سلام

دوست عزیز

متاسفانه سایت 20 یکم غیر اخلاق مدارنه برخی کدها رو داخل افزونه ها و یا قالبها قرار میده و قبلا در موردش بحث ها شده .

در مورد آپلود فایل به صورت عادی بسیاری از سرورها و هاست ها {سرور های دانلود اینگونه نیست و بر حسب مقدار فضای شما تعیین میشه } از مقدار 2 مگابایت بیشتر به شما اجازه آپلود از طریق ریموت مثلا وردرپرس و آپلود داخلی رو نمیدن {برای تست یه فایل زیپ کمتر از 2 مگابایت رو تست کنید}. و شما باید فایل رو از داخل سرور آپلود کنید . اگر ارور در ذخیره داشته باشید باید بررسی کنید فضای شما چقدر باقیمانده دارد گاها مثلا شما مقدار مشخصی فضا { 500 مگ} در اختیارتان است و فقط 15 مگ خالی مانده پس اگر فایل 30 مگی آپلود کنید در آخر احتمال عدم ذخیره رو دریافت کنید

اگر قالب مورد نظر شما در این انجمن یا سایتهای دیگر موجود است آنرا تعویض و اگر موجود نیست داخل تک تک فایلها را گشته و هرگونه وجود نوشته 20 را حذف کنید . فقط از منابع مطمئن مانند مخزن وردپرس یا مکانهایی که کاربران زیاد به آنها اعتماد دارند استفاده کنید

موفق باشید
سلام و سپاسگزارم از شما و پاسخ کاملتون.

قالب رو تغییر دادم و همونجور که گفتید از یک منبع قابل اطمینان گرفتم.(همون قالب قبل ولی از جای دیگه دانلود کردم)

حالا مشکل تازه ای به وجود اومده.

فایل میخوام اپلود کنم میزنه خطای HTTP

کد در htaccess و wp-confiq گذاشتم بازم نشد. هاست هم ایراد نداره. چیکار کنم؟؟؟

جاویدان

کاربر عضو
با سلام

دوست عزیز

مقدار فضای هاست شما چقدر است و الان چقدر فضای خالی باقیست ؟

از خطای مورد نظر یک عکس قرار دهید .

چه کدی رو قرار دادید ؟ دلیل قرار دادنش چیست ؟ آدرس سایتتون رو نیز قرار بدید .

خطا در چه هنگامی رخ میدهد ؟

موفق باشید

payamosouli

تازه وارد
با سلام

دوست عزیز

مقدار فضای هاست شما چقدر است و الان چقدر فضای خالی باقیست ؟

از خطای مورد نظر یک عکس قرار دهید .

چه کدی رو قرار دادید ؟ دلیل قرار دادنش چیست ؟ آدرس سایتتون رو نیز قرار بدید .

خطا در چه هنگامی رخ میدهد ؟

موفق باشید
سلام و احترام

8 گیگ میزان فضاست که الان 6.9 این مقدار پر است.

عکسی رو در مورد خطا ضمیمه کردم.

یه سری کد توی همین تالارگفتگو که اتفاقا فکر کنم خودتون و دوستان دیگه گفته بودن استفاده کردم و نشد.

آدرس سایت: www.perozheha.com

خطا در هنگامی که اپلود فایل به آخر میرسد رخ می دهد.

تمامی افزونه هارو غیرفعال کردم اما بازم نشد. قالب صحیفا رو بنده قبلا از 20 اسکریپت دانلود کرده بودم که مشکلی نداشت اما یک ماهی بود که فایل بیش از 20 مگ رو اپلود نمی کرد و گفتن مشکل از قالبه. جدیدا اون رو از bigtheme گرفتم و نصب کردم که این مشکل برطرف شه اما حالا بالای 10 مگ http میده.

یعنی موندم اینا چجورین. php selector هم دستکاری کردم نشد. هرکاری به ذهنم رسید کردم. حالا میزبان هاستم میگه توی یک فولدر وردپرس نصب کن واونجا اپلود کن.

نظرتون چیه؟

You must be registered for see images attach

جاویدان

کاربر عضو
با سلام

دوست عزیز

برای اطمینان از اینکه خطای حاصله از قالب است یا خیر قالب رو به 2015 یا 2016 تغییر بدید و سپس اقدام به آپلود کنید اگر موردی نبود یقین بدونید قالب ایراد داره ، ضمن اینکه ورژن فعلی 5.2.2 قالب شما بسیار قدیمی است و الان ورژن 5.5.7 اومده و احتمال تداخل وردپرس با قالب بسیار جدی است . پس بهتره به دنبال نسخه جدید باشید .

موفق باشید

بالا