ارور فانکشن های ووکامرس

  • شروع کننده موضوع stst
  • تاریخ شروع

stst

تازه وارد
21/5/19
4
2
3
البرز
storegis.com
سلام
وقت به خیر
ببخشید من این ارور رو در سایتم دارم چطور برطرفش کنم؟
[21-May-2019 06:16:40 UTC] The woocommerce_sanitize_taxonomy_name function is deprecated since version 3.0. Replace with wc_sanitize_taxonomy_name
ممنون
 
  • Like
Reactions: جاویدان

جاویدان

کاربر عضو
27/4/15
1,992
223
63
38
استان تهران
با سلام دوست عزیز
این خطا مرتبط است یا به افزونه یا قالب (اگر بروزرسانی دارند بروزرسانی کنید مشکل رفع می شود)
خطا هم مشخص است woocommerce_sanitize_taxonomy_name رو باید جایگزین wc_sanitize_taxonomy_name بنمایید یا بلعکس.
خطا هم مسیر مشخصی باید داشته باشه که اینجا قرار ندادید
موفق باشید
 
  • Like
Reactions: stst

stst

تازه وارد
21/5/19
4
2
3
البرز
storegis.com
سلام مجدد.ممنون از پاسخ شما. در واقع من ارور تایم اوت رو دارم که ضمیمه کردم. قسمت ارور لوگ رو که بررسی کردم این ارور رو مشاهده کردم. هر راه حلی توی اینترنت بوده اجرا کردم ولی مشکل برطرف نشده.
 

پیوست ها

  • 24.8 کیلوبایت بازدیدها: 5

tpark

کاربر عضو
27/5/13
67
52
18
33
تهران
سلام مجدد.ممنون از پاسخ شما. در واقع من ارور تایم اوت رو دارم که ضمیمه کردم. قسمت ارور لوگ رو که بررسی کردم این ارور رو مشاهده کردم. هر راه حلی توی اینترنت بوده اجرا کردم ولی مشکل برطرف نشده.
درود بر شما

از تصویری که ارسال کردید هیچ چیزی نمیشه متوجه شد.
لطفا بفرمایید در کدام صفحه با خطای تایم اوت مواجه میشید.
علت مواجهه با این ارور بسیار زیاده و بدون بررسی نمیشه گفت.

موفق باشید
 
  • Like
Reactions: stst

stst

تازه وارد
21/5/19
4
2
3
البرز
storegis.com
کلا فقط دو صفحه از سایتم می تونم باز کنم یعنی لود میشه. حالا فرقی نداره چه صفحاتی باشه.چه مدیریت.چه صفحات سایت.فقط دو صفحه برام لود میشه.بعدش هرچی بزنم همین ارور رو میده. بعدش در تایم دیگه مثلا ده دیقه به بالا باز میشه دو صفحه باز کرد همینجوری ادامه داره ...
 

tpark

کاربر عضو
27/5/13
67
52
18
33
تهران
کلا فقط دو صفحه از سایتم می تونم باز کنم یعنی لود میشه. حالا فرقی نداره چه صفحاتی باشه.چه مدیریت.چه صفحات سایت.فقط دو صفحه برام لود میشه.بعدش هرچی بزنم همین ارور رو میده. بعدش در تایم دیگه مثلا ده دیقه به بالا باز میشه دو صفحه باز کرد همینجوری ادامه داره ...
لطفا با یک اینترنت دیگه (موبایل) چک بفرمایید، برای من همچین اروری وجود نداره و همه صفحات سایت باز میشه.
اگر با اینترنت گوشی درست بود ولی خطا به صورت دایم بر روی سایت شما وجود داره، مشکل رو با ISP مطرح کنید.
 
  • Like
Reactions: stst

جاویدان

کاربر عضو
27/4/15
1,992
223
63
38
استان تهران
با سلام دوست عزیز
بهتره آدرس سایت رو درج کنید
دوم کش سرور رو خالی کنید
سوم کش مرورگر خودتون رو خالی کنید
نسخه های افزونه و قالب رو بروزرسانی کنید . حتما اینکار را انجام دهید . بروزرسانی وردپرس و وکامرس را در پایان این مراحل انجام دهید.
نسخه php رو ea7.2 قرار دهید
مطمئن شوید از فیل استفاده نمی کنید
مرورگر خودتان را بروزرسانی کنید
در تنظیمات php در نسخه های برخی قالب ها زمان تایم لود را باید 150 یا 300 تنظیم کنید ، (علت درخواست و حجم بالای برخی فایل ها برای بارگذاری است) این مورد را در مستندات قالب می توانید پیدا کنید
اسم قالب و نسخه انرا ذکر کنید
موفق باشید
 
  • Like
Reactions: stst

stst

تازه وارد
21/5/19
4
2
3
البرز
storegis.com
سلام. با isp ارتباط برقرار کردم. خوشبختانه مشکل برطرف شد. ممنون از پاسخگویی همه دوستان.موفق باشید.
 
  • Like
Reactions: جاویدان